Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bende yaklaşık 2yıllık evliyim ve benimde sorunum vajinismus eşimle hala ilişkiye giremedik ve başta çok takmadım zamanla olur diye ama olmadı şimdide bir bebeğim olsun istiyorum sizin yazdıklarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamadım aşırı hassasım 23 yaşındayım ama saçlarım bile beyazladı lütfen bana yardım edin

bosver arkadasım beyazlasın benımde nerdeyse yarısı beyaz dolu daha 30 bıle olmadan hele su 2 senede cok arttı vajıyı yen boyadırsın korkma hemen gecmıs yazıları oku egzersızlere basla cok korkuyorsan once aynayla vajını tanımaya calıs ona dokun delıgı kesfet sonra rahatlayınca kulak copuyle basla. egzersızler kısıye gore degısıyor kımı oarmakla kımı kulak copuyle baslıyor baslamak en onemlısı haydı hıc uzulme burayı buldun ya Allahın ıznıyle gerısı gelcek arkadasım sen bıze takıl

tebrıkler bıtanem ne mutlu sana masallah:nazar:rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın cooook sevındım canım kendıne cok dıkkat et bebısı koru annesı:nazar::emir_bebek::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.

canımmmm çoook tebrik ederimm tekrardannn :nazar::nazar::nazar:.:62::62:
bugün çok merak ettm naptın die giremedim misafirden..
çok sevindimmm:62:. artık iice emin olmuşundur

Rabbimm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla balımm..:70: :16::16::16:

Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.

çok sevindim cnm, ne güzel böyle birer birer alıyoruz bebiş haberlerini :) artık sadece vajiyi ilk kim yenicek haberi beklemiyoruz. bi de ilk kim bebiş haberi vericek onu bekliyoruz :) :1::1::1::1::1:

sllmm kızlarrr müfetttişlerden dolayıı giremedim reglyim zatennnn :(:(:( pazartesi inşş başlıcz yine...eşim isteksiz bıktı bneden ....aman neysee ecrincim çok mutlu oldmm tebrik ederim cnmcımm:):):93::93::93:

slm kızlar bişi sorcam mumu 17 cm alabiliyorum:1: artık p.. denemesi yapayımmı biraz daha egzersize devam edeyimmi:8:

canım kalınlık p...yakınsa kendını hazır hıssedıyorsan neden olmasın uzunlugu bellı bı cmden sonra vajı hıssetmıyor zaten. sen anlarsın zaten hazır mısın degıl mısın masallah:nazar: sona yaklasmıssın sekerım halaya az kalmıs. p...egzersız olarak gor ılıskı olarak dusunme mum gıbı oldugunu dusunup yap o zaman daha rahat oluyor bıde nefes olayına ve dogru yone dıkkat edın. bu arada olmazsa da canını sıkma bu kadar olmusken ha bı gun sonra olur

ben ne yapsam yaaaaaaaaaaaa:44::44::44: hamile kaldıktan sonra p...s denemeleri sona erdiiiii...ya sonra daha kötü olursamm tekrar vajınusmus olursam ne yapsam yawwwww p...s denemeleri yapsammı bende ne olurkii yawww..:44::44::44::44:

canım kalınlık p...yakınsa kendını hazır hıssedıyorsan neden olmasın uzunlugu bellı bı cmden sonra vajı hıssetmıyor zaten. sen anlarsın zaten hazır mısın degıl mısın masallah:nazar: sona yaklasmıssın sekerım halaya az kalmıs. p...egzersız olarak gor ılıskı olarak dusunme mum gıbı oldugunu dusunup yap o zaman daha rahat oluyor bıde nefes olayına ve dogru yone dıkkat edın. bu arada olmazsa da canını sıkma bu kadar olmusken ha bı gun sonra olur

canım mum şamdan mumu ucuna peçete sardım zaten mum inceden kalına doğru gidiyor git gelde rahat yapıyorum

ben ne yapsam yaaaaaaaaaaaa:44::44::44: hamile kaldıktan sonra p...s denemeleri sona erdiiiii...ya sonra daha kötü olursamm tekrar vajınusmus olursam ne yapsam yawwwww p...s denemeleri yapsammı bende ne olurkii yawww..:44::44::44::44:

dr bı sor ıstersen durumunu anlat o senı yonlendırır bence ama benım bıldıgım ılk 3 ay ılıskının az olmasını tavsıye edıyorlar dedım ya dr daha ıyı bılır. ne bıleyım kendını vajıyı kasarsan bısey olursa canım Allah korusun

Son düzenleme:
kızlar bende hala alışamadım yaa 1 sene oldu evlenelı.cok zorlanarak yapıyorum hemde hıc zevk almıyorum.işkence gibi resmen.kendımı sıkmıyorum rahat bırakmaya calışıyorum b kaç sn acımıyo sonra tekrar iğne batıyo gibi resmen.kayganlaştırıcı kullanmadan yapamıyorum ztn.

dr bı sor ıstersen durumunu anlat o senı yonlendırır bence ama benım bıldıgım ılk 3 ay ılıskının az olmasını tavsıye edıyorlar dedım ya dr daha ıyı bılır. ne bıleyım kendını vajıyı kasarsan bısey olursa canım Allah korusun

hımmm nasıl sölicem yaw aynı apartmnda amca gelinide o doktora gidio doktor ona sölermiii anlatsam durumumudaaa duyulursa kötü olurrr....doktor sölermii acaba ben başka doktor gitmek istiorum eşim illa orasını istioooo offffffffffffffffffffffff:26::26::26:

hımmm nasıl sölicem yaw aynı apartmnda amca gelinide o doktora gidio doktor ona sölermiii anlatsam durumumudaaa duyulursa kötü olurrr....doktor sölermii acaba ben başka doktor gitmek istiorum eşim illa orasını istioooo offffffffffffffffffffffff:26::26::26:

yok canım nıye soylesın gızlılık denen bısey var ıstersen bu durumu ızah et rıca et soylememesı ıcın zaten dr vajıyı soylemen gerekır bence alttan bakmak ıstemedı galıba duymadıgına gore...nasılsa dogum ıcın bılcek

kıs niye sölesin dersin doktora aileden kimse bilmiyor diye.ama ben bugün ebeye sordum girebilirsin dedi ama dikkat et hareketlerinde dedin.ultrason jelinide sordun kullanabilirsin dedi.bi sorun yokmuş.bende haftaya gidicem dr.sorarım tekrar yine sizleride bilgilendiririm bu arada avaratrına bayıldım nerden buluyon kıs onları çatlak bende istiyom:52::52::52::52::52::52:

Back
X