• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herşeyi fırlattım attım. çok iğrenç bi şey olmuyoooooooo işte olmuyo . vajiyle arkadaş olmaya karar verdim ben:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

:47::47::47::47::47::47::47::47:kolayı secıyorsun yani savasmıcaksın oylemi??? hayatını mahvetmeye kararlısın :47::47::47::47:hiiiççç kusura bakma yapıcaksın buna asla ızın vermıyorum olacakkkk sende çook mutlu olacaksın vee ahh cekıp gecen gunlerıne acıcaksınn....

yenen arkadaşları tebrik ediyrum ben girmeyeli birçok kişi yenmiş ne mutlu
Allah izin verirse ben de yenicem bu ay içerisinde kendime söz verdim

Son düzenleme:
Banada yardim edebilecek birileri varmi.
Iki bucuk yillik evliyim esimle besbcuk yil oldu tanisali ve hala iliskiye giremedim..

iliskiye girmeden hamile kaldim evliligin ilk baslarinda o an hazir olmadigim icin buyuk bir hata yapip cocuk aldirdim birazda dogum korkusu vardi ve bukadar etkilenecegimi dusunmedim simdi ise bir cocuk istiyorum gercekten ck istiyorum ama iliskiye giremiyorum yardima ihtiyacim var birileri yardim etsin evliligim tehlikede esim sogudu uzaklasti benden haklida diyorum bazen cunku ona tam anlamiyla bir es olmadim ben hem sucluluk duygusu ile yasiyorum hergunumu artik yatakta arkadas gibiyiz cinsellik anlaminda bisey yok..:(

canım aldırarak hata yapmışsın ama olmuş bi kere.sen de bi an önce egzersize başla.emin ol egzersizlerni aksatmadan yaparsan burdan yenmeden gitmen imkansız..bu arada eşinle yüzeysel de olsa bişeyler yaşayın ki soğumasın eşleriniz..bu iş evlilğin en önemli olayıymış...ne olur bırakmayın kendinizi hergün buraya gir ve aklına ne takılıyosa sor.ama lütfen egzersize başla..

herşeyi fırlattım attım. çok iğrenç bi şey olmuyoooooooo işte olmuyo . vajiyle arkadaş olmaya karar verdim ben:((((((((((((((((((((((((((((((((((((

kaçgündür ne konuşuyoruz burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47::47: topla kendini moral bozmak yok diyoruuuzzz:22: şekerim penistew bile bugün alırsın yarın bakarsın hiç olmaz böyle şeyleri takmayın diyoruzz..önemli olan egzersize başlamak..serçe parmagın tek bogumu bile çok iyi diyoruz ki siz mumlara geçtiniz kaç cm lerdesiniz yavaş yavaş ilerlicek:41: topla kendini ben böyle zayıf ögrenci istemiyorum azimli olman lazım:51:

aparatın bi hayrını göremedim. anestolmudur nedir onu kullandım sadece yaktı başka da bi işe yaramadı

inan bana bunu basarmaksandıgımız kadar zor değil küçücük seyi buyute büyüte hayatımızı mahvetmısız...o seni deıl sen onu yeneceksın...

önce bi rahatla guzeell duşunu al kendine gel bu moral bozukluguyla zaten yapamazsın kiii moral lazım ki sonuca çabuk ulasabılesın

ficklebird canım alıştınmı ?????

kıs inan ben de bi şey var deneyemiyoruz yaaa!!var mı böyle bişey hergün işim çıkıyo sabahım bi vakti çıkıyorum evden akşam geliyorum yorgun oluyoruz ikimizde ama kafam rahatladı ya gerisini takmıyorum.yine yapıcaamı biliyorum çünkü.sen neler yapıosun msnde de denk gelmedik ne zamandır.

kıs inan ben de bi şey var deneyemiyoruz yaaa!!var mı böyle bişey hergün işim çıkıyo sabahım bi vakti çıkıyorum evden akşam geliyorum yorgun oluyoruz ikimizde ama kafam rahatladı ya gerisini takmıyorum.yine yapıcaamı biliyorum çünkü.sen neler yapıosun msnde de denk gelmedik ne zamandır.

iyiym canım benim...msndeyim açık genelde..datlum ara vermemeye özen göster olurmu yorgun olsanız bile deneyin sürekli alışsn ok.:34:

hey allahım yaaa tam dayaklık:41::41: anestol başta yakar sonra uyuşturu farkında olmazsın bile böyle hemen pes edersen hiç bişey yapamazsın zaten bu düşünceyle ilerlemeyi bekleme azimli olman gerekirrrr:36:

allahım bana sabır sebat istikrar azim kolaylık ver. hepimize. şu işi kolaylaştır zorlaştırma. hayırla tamamlamayı nasip et

evde mumum mumum dıye gezıyorum eşiimde dalga gecıyor benımle guluyor halımee :) ileride bugunlerı hatırlayıp halıme gulmek ıstıyorummmmmmm:)

çıkıcam dedim çıkamıyorum ilerde dediğin çok yakın bi zaman canım sen halletmişsin işi.bir de kendini psikolojik yönden de hazırla ben öyle yapmıştım.yani p..s rahat alırım diye düşün ve inan öyle de oluyo.

bi ümitle oturuyorum ama fiyaskoyla neticeleniyo. iki gündür. ne yapmam lazım nasıl ilerlicem.

canım benim öncelikle bu ruh halinden çıkman lazım.olur mu hiç baştan kabullendin yenilgiyi.senin yaşadığınnı hepimiz yaşadık.bu yolda herşeyi baştan kabulleniceksin olduğu günler olucak olmadığı günlerde de moral bozmak yok diye baştan kendinle anlaşıcaksın.hadi toparlan ve yarın kafan rahatken aç en sevdiğin parçayı al aparatını yanına ve yavaş yavaş yapmaya başla zorlandığında hemen bırakma nefes egzersizi yap.rahatlayınca tekrar devam et ama sakın bırakma.

Back
X