- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #77.961
herşeyi fırlattım attım. çok iğrenç bi şey olmuyoooooooo işte olmuyo . vajiyle arkadaş olmaya karar verdim ben(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyi fırlattım attım. çok iğrenç bi şey olmuyoooooooo işte olmuyo . vajiyle arkadaş olmaya karar verdim ben(((((((((((((((((((((((((((((((((((
Banada yardim edebilecek birileri varmi.
Iki bucuk yillik evliyim esimle besbcuk yil oldu tanisali ve hala iliskiye giremedim..
iliskiye girmeden hamile kaldim evliligin ilk baslarinda o an hazir olmadigim icin buyuk bir hata yapip cocuk aldirdim birazda dogum korkusu vardi ve bukadar etkilenecegimi dusunmedim simdi ise bir cocuk istiyorum gercekten ck istiyorum ama iliskiye giremiyorum yardima ihtiyacim var birileri yardim etsin evliligim tehlikede esim sogudu uzaklasti benden haklida diyorum bazen cunku ona tam anlamiyla bir es olmadim ben hem sucluluk duygusu ile yasiyorum hergunumu artik yatakta arkadas gibiyiz cinsellik anlaminda bisey yok..![]()
aparatın bi hayrını göremedim. anestolmudur nedir onu kullandım sadece yaktı başka da bi işe yaramadı
Kızlar Mrb gelebildim sonunda evimdeyim, egzersizLErime tam gaz devam ediyorum,, yoksa nilay beni parçalıcakkFicklebird kutlarım bu arada cnmm darısı başımıza
![]()
ficklebird canım alıştınmı ?????
bi ümitle oturuyorum ama fiyaskoyla neticeleniyo. iki gündür. ne yapmam lazım nasıl ilerlicem.
kıs inan ben de bi şey var deneyemiyoruz yaaa!!var mı böyle bişey hergün işim çıkıyo sabahım bi vakti çıkıyorum evden akşam geliyorum yorgun oluyoruz ikimizde ama kafam rahatladı ya gerisini takmıyorum.yine yapıcaamı biliyorum çünkü.sen neler yapıosun msnde de denk gelmedik ne zamandır.
hey allahım yaaa tam dayaklıkanestol başta yakar sonra uyuşturu farkında olmazsın bile böyle hemen pes edersen hiç bişey yapamazsın zaten bu düşünceyle ilerlemeyi bekleme azimli olman gerekirrrr
![]()
canlarım ben çıkıyorum yorgunluktan ölüyorum duş alıp yatıcam öpüyorum hepinizi...
dikkat et kendine canım havalar kötü, olmaz mı çok çekiyorum ama buna şükür.
evde mumum mumum dıye gezıyorum eşiimde dalga gecıyor benımle guluyor halımee :) ileride bugunlerı hatırlayıp halıme gulmek ıstıyorummmmmmm:)
bi ümitle oturuyorum ama fiyaskoyla neticeleniyo. iki gündür. ne yapmam lazım nasıl ilerlicem.