ÇÇÇOOKKKK TEŞEKKR EDERİMMM....ööle heycanlıyım kiiiiii....nasıl oldu nasıl yendm anlamadımmm...sabah yazıodum biliosunzdur mumla egzerszler yapıodum...snra eşm akşam üstü geldi bni aldı alışverişe gittik ve ben yolda anlattm eşime..işte çok kaln oldu bgn fln dedm:)))ozmn denyelm akşam dedi..nyse eve geldkk.yemek fln hazrladım yedk...snra tv izlemeye başladk..ben emla fln sürücektm yavaş yavaş kalkyım derken eşim öpmeye başladı:)))snra kalktım bebe yağı almaya o sırada bikaç kez mumu soktummm...ii geldi o baktmki hallaaa girio:)))) snra yanına gttm biraz ön sevşme yaptk.. ben üste geçtm aynnnııı mumu sokuo gibi düşünerek denedm vee hoooppp girdiii..yine yarısı girdi başta...ileri geri gidip gelmeye başladımm..acı fln yok...ama bu arada ıkınmayı ihmall etmyrmmm:)))azzcık sıkınca ilerlemioo...hemen ıkınıorm yine gidip geliorum...snra ben aşağıda eşim üstte olduuu yine hemen girdii.ama azcık kasıorm ben alttayken

( ileri geri yapmaya başladı..hızland sraaaaaa.....bacaklarım ağrıdı sdce çok sıktım bacaklarımı..rahat değildmm..ve eşim boşaldıııı... :))))))))))))))) görünce inanamamdımmmmmmmmmmmmmmmm.....yendim kızlar bittiiiii sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa..çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr..
halayın için çookk saollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll