• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm günde 1ml ilerlemiyorum uzun zamandır araya birsürü şey girdi, hastalıktı regliydi vs. uzadı işte. benim migrenim var tuttumu 2 gün kendimi toplayamıyorum. oyüzden geri kalıyorum.

cnm benim egzersiz yaptıgın zaman yapamadıgın günlerdeki arayı kapat egzersiz saatini fazlalaştırarak ok. elini hızlandır aybikeyle senin artık bitirmen lazm bu işi ok.

4 Aylık hamile bi arkadaş msj atmış sitede yeni olduğum için msj atamıyorum özelden bebe yağı vazalin doğalnemlendirici krem kullanmanda bi sakınca yoktur canım

nursenaa cnm yaa bende çok istiom bebiş vaji yi gecen hafta yendim tam ovalasyon dönemine denk geldi,ama hala kızım yani bakireyimm dua et banadaa :( çok istiorum bu ay yaa :49::49:

canım ya görünüşte bakirelik ben doktora sordum ona kafayı takma önemli değil o dedi, burdan bir arkadaş sağolsun pati beni rahatlattı ablasının da bir normal doğum bir sezaryan yapmasına karşın daha duruyormuş hem doğumda o mu gelecek aklımıza o kadar sancı varken, hamile kalmana bir engeli yok canım o sadece vaji girişinde yani pek alakası yok aslında.[/QUOTE]

inş..canım inş..ama o zarın orda olması canımı sıkıyor...sanki bebişe engel gibi :(

ahhhh belınaycımmm evet hepsı hepsıne sonsuz tesekkurler ficklebirdcümde görseydı gelin oldugumuuuuuuu :):)

gördüm hayatım gördüm ve çok mutlu oldum dün fetih okuyup dua ettim bu forumda olan olmayan herkese. inşallah yenmeyen kimse kalmaz.sakın ara verme beynin iyice alışsın.uyuşturucu kremi de yavaş yavaş azalt hatta bırakabilirsen bırak dicem ama sen bilirsin.ay canım ya mutluluğunu tahmin edebiliyorum.rabbim başka sıkıntı vermesin.

Back
X