- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #78.581
kadere inan da şu kaderini de değiştir artık canım benim :)
kurtuk şu yükten gitsin,bol bol halay çekelim sana
kurtulucam cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadere inan da şu kaderini de değiştir artık canım benim :)
kurtuk şu yükten gitsin,bol bol halay çekelim sana
cnmm koyucamda nerden koyucam blmyrm...proflden miiiiiiiiiiiiii
cnm günde 1ml ilerlemiyorum uzun zamandır araya birsürü şey girdi, hastalıktı regliydi vs. uzadı işte. benim migrenim var tuttumu 2 gün kendimi toplayamıyorum. oyüzden geri kalıyorum.
cnm benim egzersiz yaptıgın zaman yapamadıgın günlerdeki arayı kapat egzersiz saatini fazlalaştırarak ok. elini hızlandır aybikeyle senin artık bitirmen lazm bu işi ok.
kontrol paneline gir cnm. sol tarafta avatarını değiştir var. ordan yapabilirsin.
yaptm sanırım...teşekkrler cnmmmmmmmmmmmmmm
nursenaa cnm yaa bende çok istiom bebiş vaji yi gecen hafta yendim tam ovalasyon dönemine denk geldi,ama hala kızım yani bakireyimm dua et banadaaçok istiorum bu ay yaa
![]()
Veeeeeeeeeeee artık ben de gelinn oldummmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))
ahhhh belınaycımmm evet hepsı hepsıne sonsuz tesekkurler ficklebirdcümde görseydı gelin oldugumuuuuuuu :):)
gamzee cimm günaydın hos geldinn![]()
canım senin kan testin beta-hcg gebelik testi açlık gerekmiyo hani labaratuarları gün içinde devamlı açıksa öğleden sonrada yaptırabilirsin