• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya çok teşekkür ederim ilgin için birebir düşündüklerimi söylüyosun. hazmedemiyorum bu olayı ama bi taraftan çaba sarfetmek de içimden gelmiyo , hiç çabalamadım da kaç aydır. inşallah başarırım. destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. bi doktora gidip anlatsam bu kadar rahatlamazdım heralde, sonuçta o benim yerime koyamaz kendini

rica ederim ne demek,seninle aynı şeyleri yaşadığım için birebir düşündüklerini söylüyorum:34::34: 3,5 sene dile kolay,neler yaşadım,bu dert yüzünden resmen asosyal oldum
neyse boşver dedim ya canım bir an önce başla,sen beni dinle,inan bak ilk adımı at kendindeki değişikliğe sen bile inanamayacaksın
ben yendikten sonra eşim bana diyoki,sen ne kadar iyi bir kadın oldun ya diyor,önceden cadı gibiydim:37::37:mutsuz,agresif,alıngan,kavgacı
inan eser kalmadı hiçbirinden,dünya daha farklı görünüyo gözüme
başla canım,ne zaman istersen de yardımcı olmaya hazırım,burdaki herkes de öyle

sorularımla başlayayım
-mum dedğiniz bildiğimiz mum mu yoksa benim bilmediğim bi tabir mi
-bunlar sizin bulduğunuz yöntemler mi
-uyuşturucu kremlerin vajinaya sürülmesi bir zarar vermiyor mu acaba

canım bildiğin beyaz mum ama o kalın dersen kulak çubuğu ile de başlayabilirsin.kayganlaştırı al muhakkak bence uyuşturucu kullanma çünkü egzersiz yapıcaksın zaten ona alıştırma kendini.herşeyi hissederek ilerlemen çok daha güvenli.

sanırım cesaret sorunu dedıgınz gibi biraz gidiyim egzersiz yapıyım.. inş bende yenerim içimden pekde gelmiyo bişey yapmak off offff

öyle deme canım,amaca odaklanmaya çalış,sonuçta amacımız ilişkiye girebilmek ve bu amaç için de araç olarak egzersiz yapıyoruz
egzersizleri yapıp da bırakmak,tekrar başa dönmek demek canım,o yüzden sabırsızlanarak egzersiz yapmaya çalış
yani egzersiz yapmak için egzersiz değil....:20::20::20:

rica ederim ne demek,seninle aynı şeyleri yaşadığım için birebir düşündüklerini söylüyorum:34::34: 3,5 sene dile kolay,neler yaşadım,bu dert yüzünden resmen asosyal oldum
neyse boşver dedim ya canım bir an önce başla,sen beni dinle,inan bak ilk adımı at kendindeki değişikliğe sen bile inanamayacaksın
ben yendikten sonra eşim bana diyoki,sen ne kadar iyi bir kadın oldun ya diyor,önceden cadı gibiydim:37::37:mutsuz,agresif,alıngan,kavgacı
inan eser kalmadı hiçbirinden,dünya daha farklı görünüyo gözüme
başla canım,ne zaman istersen de yardımcı olmaya hazırım,burdaki herkes de öyle

mutsuz,agresif,alıngan,kavgacı. bu da beni anlatıyo:) sanal ortamda da olsa gülücük atabildim en azından

tşk ederimnilaycımm senın sayande bu siteye uye oldum hepsini okudum senınlede konuştugumuz gibi bende egzersiz problemi yok hepsini yapabiliyorum fakat neden birleşme yaşayamıyorum ilk evlendigim sene bu konuyu okadar çok kafama takıyordum kı iki kez intaar ettim erenköyde ruh ve sinir tedevi gordum 8ay egzersizleri hem eşime hem bana veriyolardı ama oradan sonuç alamadım şimdide beni bakırkoye sevk ediyolar vajinusmusla ilgili bir bölüüme orasıda randevuyu birbuçuk sene sonraya veriyor benımokadr beklicek zamanım yok eşime daha fazla haksızlık yapmk istemiyorum. kafam çok karışık ne yapıcagımıda bilmiyorum yenmek istiyouyum istemiyormuyum ole bi hale geldim ki hiç bişy hissedemiyorum düşünemiyorum belkide bu lanet olası şeyin verdıgı etkilerdir.....

canım benim gör bak burada çok cesaretleneceksın ve çok destek goreceksın onun için buraya yonlendırdım seni ben ve benim gibi o kadar çok kişi yendiki burasının sayesınde sende yeneceksın sadece azıcık zaman ve sabıra ıhtıyacın var....

şimdiilk yapman gereken geçmişe bir çizgi çekip tekrar sıfırdan egzersızlere başlaman ve her egzersız sonunda bize buraya rapor vermen ve kesinlikle bırakma burayı göruceksın herkez sana destek olacak ve çok kısa surede yeneceksın.bu kadar emın konusuyorum çunku sen egzersız yapabılıyorsun ben ilk bu sıteye geldıgımde inan yazılanları okuyamıyordum bile egzersız yapanlara sasırıyordum ama saolsunlar oyle cesaret verdılerkı bana çok sukur kurtuldum bende....

canım zaman zaman bizde yaşadık inan bunları , Rabbine sığın, dua et..... ve seni ne mutlu ediyorsa biraz onlarla uğraş moral depola ve cesaretini toplayınca bir dene bakalım , yaptığın şeyleri burda paylaş inanki bende egzersiz yapıyorum ama zaman zaman yine hüsranla sonuçlanan denemelerim oluyo ama bir gün ara veriyorum moral depoluyorum ertesi gün daha çok ilerliyorum ... herşey bizim için bazı insanlar hemen yapabiliyor bazıları daha geç ama sen neticeye bak bu eninde sonunda olacak ve biz bunu yenecek güçteyiz ...:))))

kımse benım kadarrr cesaretsız olamazdı herhaldeeee... evlenmeden once hıc korkmuyordum dugun dernek derken ılk gecemın foyaskosuyla tanısınca bırdaha hep korktummm...erteledım erteledım baktım ki ertelemeyle olmuyor ınternette aradım careyı ve kendı kendıne yenenlerı okumak ıstedım sonra bu sıteyı buldum ve rabbime şükürler olsunkı bulmusum. ılk baslarda uye olmadım sadece hıkayelerı okudum yanlız degılım ohhhhh dedım. ama buda care degıldı herkesın derdı kendıneydı.harekete gecmem lazımdı sordum burdakı arkadaslara ilk uye ldugum gun... egzersız dedıler bana. yok dedım bu ıs bana gore deıl parmak sok mum sok ıkın nefes al dedıler.. sokabılsem ben eşimle ilişkiye gırerdım bunun mumu parmagımı var dedım... ama sonra baktım olmuyo denedım. önce serce parmak baktım lop dıye gırdı acı sızı yok. aaaa dedım oraya bısey gırebılıyormusss. hemen gectım orta parmagaaa oda gırdı hemen nasıl mutlu oldummmm... bır ıkı gun sonra muma gectım sonra kalınlaştır derkenn arkadasalarım sayesınde cok destek verdıler haftasına kalmadan uyusturucuyu surdum once mumu aldım ıcıme sonrada şıp dıye eşimi alabıldım ve ıkı gece once bu kabustan uyandımm... artık cok mutluyummmmm.... yardımcı olan herkese mınnettarımm. sakın vazgecmeyın o et parçası duvara carptınızmı ılerlemıyor demeyın acıyor demeyın emın olunkı daha fazla acımayacak o duvarı astınızmı yag gıbı gıdıp gelıyormus bunu anladım... ben eger bu işi becerebildiysem herkes yapar emin olun cunku ben ağdayı bıle zor yapan bırıyım dokunamazdım acıycak dıyee ama bır haftada yendımm. gıden 6 ayım olduuuu :) o da canı sagolsun üzülmüyorum bunu yasamak varmıs dıyorum kaderde ... hepiniz dualarımdasınız çeken bilir... sakın vazgecmeyın orası kapalı bır yer degılmıs okadar buyuk bır yermıs kııııı anlıyacaksınız. hepimiz mutlu gunlere ulaşmak dılegıyleee ;)

tatlım ben sımdı sana soyluyorum;

şu bıldıgımız beyaz mumlar var onlardan al pecete sarıp uzerıne prezervatıf gecır ve bol jelle egzersıze basla zaten egzersızınde sorun yok ertesı gun biraz daha kalınlastır ve gıtgel yap mumlarda metreyle en ini ölçup bize haber yavas yavas olucak canım ama çok yakında basarıcaksın ben sana inanıyorum...

inş en buyuk temennim bu benımde yarın sabah ilk işim mum alıpbu soyleigini yapmak olucak

mutsuz,agresif,alıngan,kavgacı. bu da beni anlatıyo:) sanal ortamda da olsa gülücük atabildim en azından

evet çünkü,dünya varolduğundan beri milyarlarca kadının yapabildiği en normal şeyi sen yapamıyosun ve bunu da kendine yediremiyosun, ve bilmediğin birşeyle mücadele ediyosun,kendinle savaşıyosun ve haliyle mutsuz,agresif ,alıngan ve kavgacı oluyosun:40::40::40:
ama yenince bunların tam tersi,herşey güzelleşiyo,önce kendinle barışıyosun,kendine güvenin geliyo,sonra evliliğin ev arkadaşlığından öteye gerçekten evlilik olmaya başlıyo
o yüzden canım gene söylüyorum lütfen başla,egzersize başladığın ilk gün bile kendindeki değişikliğe inanamayacaksın...:16::16::16:

öyle deme canım,amaca odaklanmaya çalış,sonuçta amacımız ilişkiye girebilmek ve bu amaç için de araç olarak egzersiz yapıyoruz
egzersizleri yapıp da bırakmak,tekrar başa dönmek demek canım,o yüzden sabırsızlanarak egzersiz yapmaya çalış
yani egzersiz yapmak için egzersiz değil....:20::20::20:

haklısın ama egzersiz araç evet... nasıl odakınıcam ben egzersizi yapıyorum sureklı onu yapınca rahimde yanma hissediyorum herzamn direk şunu düşünüyorum bunla yaparken bu kadar yanma ve acı oluyorsa p... nasıl alıcam direk bu geliyo aklıma ayna karşısında egzersiz yapıyorum küçücük bişey diyorum nasıl giricek bı ton şey geliyo aklıma egzersiz yaparken ... şimdi bana diyeceksin ki okadr küçk yerden bebek doguyo genişliyo bunu da düşünyorum ama ama işte hep amalarla dolu şeyler aklımda..arkası gelmiyo sanırım once benımde kafamdan bazı şeyleri atmam gerekiyo

evet çünkü,dünya varolduğundan beri milyarlarca kadının yapabildiği en normal şeyi sen yapamıyosun ve bunu da kendine yediremiyosun, ve bilmediğin birşeyle mücadele ediyosun,kendinle savaşıyosun ve haliyle mutsuz,agresif ,alıngan ve kavgacı oluyosun:40::40::40:
ama yenince bunların tam tersi,herşey güzelleşiyo,önce kendinle barışıyosun,kendine güvenin geliyo,sonra evliliğin ev arkadaşlığından öteye gerçekten evlilik olmaya başlıyo
o yüzden canım gene söylüyorum lütfen başla,egzersize başladığın ilk gün bile kendindeki değişikliğe inanamayacaksın...:16::16::16:
çok teşekkür ederim herşey için. inşallah en kısa zamanda ev arkadaşım kocam olur. bunu umut etmek bile güzel.
destek veren herkese teşekkürler. inşallah start verebilirim. iyi geceler....

canım benim gör bak burada çok cesaretleneceksın ve çok destek goreceksın onun için buraya yonlendırdım seni ben ve benim gibi o kadar çok kişi yendiki burasının sayesınde sende yeneceksın sadece azıcık zaman ve sabıra ıhtıyacın var....

şimdiilk yapman gereken geçmişe bir çizgi çekip tekrar sıfırdan egzersızlere başlaman ve her egzersız sonunda bize buraya rapor vermen ve kesinlikle bırakma burayı göruceksın herkez sana destek olacak ve çok kısa surede yeneceksın.bu kadar emın konusuyorum çunku sen egzersız yapabılıyorsun ben ilk bu sıteye geldıgımde inan yazılanları okuyamıyordum bile egzersız yapanlara sasırıyordum ama saolsunlar oyle cesaret verdılerkı bana çok sukur kurtuldum bende....

inş ben ve benim gibi çeken herkes kurtulur.bu duyguyu sadece yaşayan bilir. soyledıklerınızı yapıcam ilk bir hafta parmak egzersizi yapıcam ama şu mum daha detaylı anlatırsan sevinirim

haklısın ama egzersiz araç evet... nasıl odakınıcam ben egzersizi yapıyorum sureklı onu yapınca rahimde yanma hissediyorum herzamn direk şunu düşünüyorum bunla yaparken bu kadar yanma ve acı oluyorsa p... nasıl alıcam direk bu geliyo aklıma ayna karşısında egzersiz yapıyorum küçücük bişey diyorum nasıl giricek bı ton şey geliyo aklıma egzersiz yaparken ... şimdi bana diyeceksin ki okadr küçk yerden bebek doguyo genişliyo bunu da düşünyorum ama ama işte hep amalarla dolu şeyler aklımda..arkası gelmiyo sanırım once benımde kafamdan bazı şeyleri atmam gerekiyo

canım şunu düşün ,egzersiz yaptığın zaman hissettiğin o yanmadan ve baskı hissinden daha fazlasını hissetmiyceksinki peniste.hatta sana şunu söyleyeyim penis inan aparattan daha kolay
ben kocaman rimelle yapmıştım penis boyutundaki son aparatımı ,sertti de,penis denemesinden önce 5 gün boyunca bu aparatla çalışmıştım iyice alışayım diye hazır olmak istedim ,ama son zamanlarda sıkılmıştım aparattan,sıkıldığım için de canım acımaya az da olsa başlamıştı,o yüzden penise geçti ve yendim,şimdi de sıkıntısız gidiyo çok şükür
sana şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim,şimdi ben o aparatı alamam mesela ,yani düşün penisin ne kadar kolay olduğunu,çünkü penis kemiksiz ve yumuşak bir yapı,o dediğin ufacık yanma ve baskı hissinden daha fazlası inan olmuyo,o da başlarda,alıştıkça onu da hissetmiyosun
bu şekilde düşünmeye çalış ki,gerçekten de böyle,aynı şeyleri hepimiz yaşadık,egzersizler iyi gidiyodu acaba penisi alabilir miyiz dedik ve aldık ve çok daha kolay oldu:34::34:

çok teşekkür ederim herşey için. inşallah en kısa zamanda ev arkadaşım kocam olur. bunu umut etmek bile güzel.
destek veren herkese teşekkürler. inşallah start verebilirim. iyi geceler....

iyigeceler canım,sen bu gece bir düşün bakalım,yarın şöyle güzel bir başlangıç yap yeni hayatın için,inan herşey güzelleşecek...
güzel haberlerini bekliyorum:16::16::16::16:

iyi geceler arkadaşlar bende sizinle aynı şeyleri yaşadım aylar önce eski arkadaşlar beni bilirler ama şükürki burdaki arkadaşların yardımıyla yendim o zamandan buyana net olmadığı için yazamamıştım şimdide 4 aylık hamileyim sizde başarabilirsiniz demek için yazdım bütün bunları rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş tez zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdan..:16:

tşk ederimnilaycımm senın sayande bu siteye uye oldum hepsini okudum senınlede konuştugumuz gibi bende egzersiz problemi yok hepsini yapabiliyorum fakat neden birleşme yaşayamıyorum ilk evlendigim sene bu konuyu okadar çok kafama takıyordum kı iki kez intaar ettim erenköyde ruh ve sinir tedevi gordum 8ay egzersizleri hem eşime hem bana veriyolardı ama oradan sonuç alamadım şimdide beni bakırkoye sevk ediyolar vajinusmusla ilgili bir bölüüme orasıda randevuyu birbuçuk sene sonraya veriyor benımokadr beklicek zamanım yok eşime daha fazla haksızlık yapmk istemiyorum. kafam çok karışık ne yapıcagımıda bilmiyorum yenmek istiyouyum istemiyormuyum ole bi hale geldim ki hiç bişy hissedemiyorum düşünemiyorum belkide bu lanet olası şeyin verdıgı etkilerdir.....

canım allah korusun sen ne yaptın öyle??hayat bu kadar ucuz mu sadece cinsellikten mi ibaret??yaşadığın şeyleri tahmin edebiliyorum buradaki herkes aynı yoldan geçti.inan bana burayı düzenli takip etikten sonra en geç 10 günde bitirirsin bu işi.lütfen bütün yeni gelenler yalvarıyorum size kendinize inanın ve egzersizlere hergün devam edin buradaki herkes yardımcı olur.yeter ki siz kararlı olun.

inş ben ve benim gibi çeken herkes kurtulur.bu duyguyu sadece yaşayan bilir. soyledıklerınızı yapıcam ilk bir hafta parmak egzersizi yapıcam ama şu mum daha detaylı anlatırsan sevinirim

tatlımm şu bıldıgımız beyaz mumlar var marketlerde satılan onlardan al güzell peceteye sar sonra strecle uzerıne prezervatıf gecır...sonra bol jel sur hazıradıgın mum a (biraz yemek tarıfı gıbı anlattım:))egzersıe basla ve gıt gelleri ihmal etmee bu kadar sen zaten bılıyorsun...ve hazırladıgın apartalrın en ini mutlaka ölç bu sana penis denemesınde cesaret verecek...başka takıldıgın ne olursa cnm sormaktan çekınme

iyi geceler arkadaşlar bende sizinle aynı şeyleri yaşadım aylar önce eski arkadaşlar beni bilirler ama şükürki burdaki arkadaşların yardımıyla yendim o zamandan buyana net olmadığı için yazamamıştım şimdide 4 aylık hamileyim sizde başarabilirsiniz demek için yazdım bütün bunları rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş tez zamanda kurtulursunuz bu sıkıntıdan..:16:

cnm tebrik ederim:46::46:,sağlıkla alırsın inş bebeğini kucağına
darısı bizlerin başına inş...

tatlım saolasın,dediğin gibi dün elmayı haşladım ve yedim iki kere,boğazım çok rahatladı,bugün çok daha iyiyim
çok teşekkür ederim tekrar,çok faydasını gördüm,allah razı olsun senden:42::42::42:

Back
X