Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

büyük ihtimalleee.bu arada tebrik edrim ne kadar sürede yendin

valla ben 1 sene 1 aylık evliyim ama son birbuçuk aydır adam akıllı egzersiz yaptım bunun 1 haftası konya gezisine 10 günü regle 11günü ertelemeye 10 günü 2. regle 3 günü sertleşme sorununa gittiyse 10 gün gibi bi zaman zarfında yendim bu arada matematikçi olcam nerdeyse hesaplamaktan :52:

valla ben 1 sene 1 aylık evliyim ama son birbuçuk aydır adam akıllı egzersiz yaptım bunun 1 haftası konya gezisine 10 günü regle 11günü ertelemeye 10 günü 2. regle 3 günü sertleşme sorununa gittiyse 10 gün gibi bi zaman zarfında yendim bu arada matematikçi olcam nerdeyse hesaplamaktan :52:

ii çok şükür kısa sürede atlatmışsın

selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.

hadi canım arkandayım valla bende inat etmesem cumartesi günü hala vajiliydim belkide bu arada rahatla ben kendimi o kadar sıktım ki kaskatı olmanın ne demek olduğunu o an anladım ben o kadar kasıldığım halde yapabildim canım çok az yandı ama o kasılmaya o acı az bile daha doğrusu canımda acımadı sadece çok az yanma oldu hiç bişey yokmuş ya gerçekten

selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.

Canım sakın pes etme, olacak inşallah. Hatırladığım kadarıyla seninki de uzun sürmüştü değil mi? 7 sene miydi...???

yardmı gördüm biraz önce ama hemen çıktı galiba naptı bilgisi olan varmı

Canım, yardm egzersizlere bazen kaçamak yapsa da devam ediyor. Şu an regli ara vermiş durumda...GÜZEL HABERLERİ YAKIN İNŞALLAH...

evettt bende sanırım galiba emin değilim ama başardım gibi birazcık:)çünkü yanma hissi oldu ama tamammı olmadı gibi geldi eşime göre olmuş aslında yanlızz oturuken bi ağrı acı hissediyorum şuan bi kaç gündür ara verdim bakalım ne olucak

evettt bende sanırım galiba emin değilim ama başardım gibi birazcık:)çünkü yanma hissi oldu ama tamammı olmadı gibi geldi eşime göre olmuş aslında yanlızz oturuken bi ağrı acı hissediyorum şuan bi kaç gündür ara verdim bakalım ne olucak

canım sen yenmiştin demi yani yeni yenenlerdenmisin

yeni yenenler arasındayım sanırım yendiğimden de emin değilim ya neyse:( off şuan bile acı ağğrım var anlamıyorum ben nie:(tekra denemelere devam edicem bakalım ama biarz oldu gibi

canım ağrı acı varsa ara ver bence ağrı geçince dene seni hem daha rahat olur hemde ağrı acı varken daha fazla ağrın olur sanki ama bilmiyorum yinede bilenler vardır belki

yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook

yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook

Egzersiz yaptıkça orası esniyor. Ben 1 parmak, 2 parmak en son olarak da 3 parmaktan sonra ilk denememizde yaptık...

canım orası zaten büyük ama biz egzersiz yaparken farkediyoruz fena olacak bişey yok seni yönlendirmeme izin verirmisin

merhaba cnm bende senın gbıyım yanı aparatlar hersey jeller hazır veeee serce parmakla boğusma içerısındeyım 2 gundur yarısı grıo gbı ama tam gırse dahada ınanıcam bende senın gbıydım bı turlu baslayamıodum yanı cok cok cok ıyı anlıorum senı korkmak ne demek ben dibine kadar öğretti bu hastalık bana ama bır an önce basla baslayalım bıtsın artık dımı yazık bıze

bende gelin olmak istiyorum yaaa :(((((

tamam o zaman olcaksın allah ın izniyle provalara başla gelinlik kuaför falan araştırmaya başla düğünün yakındır yani yakınlık derecesi senin azmine bağlı tabi hadi başlayalım o zaman seni o kadar ii anlıyorum ki oraya bişeyin girebileceği hissi bile midemi bulandıryordu ama azmettim başardım eline bi ayna al vajiyi incelemeye başla eğer bunu yaptıysan 2. aşamaya geç yani kulak çöpü :) bazıları serçe parmakla çalışmış ama benim kolayıma kulak çöpü gitti hangisi sana uygunsa onunla başla tabi jel olması lazım lütfen vazgeçme inan ve bilgi ver yaptıkların yada yapamadıkların hakkında hadi bakalım ben seni başlamış olarak görüyorum allah yardımcın olsun amin amin amin

Back
X