- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #107.801
yardmı gördüm biraz önce ama hemen çıktı galiba naptı bilgisi olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük ihtimalleee.bu arada tebrik edrim ne kadar sürede yendin
valla ben 1 sene 1 aylık evliyim ama son birbuçuk aydır adam akıllı egzersiz yaptım bunun 1 haftası konya gezisine 10 günü regle 11günü ertelemeye 10 günü 2. regle 3 günü sertleşme sorununa gittiyse 10 gün gibi bi zaman zarfında yendim bu arada matematikçi olcam nerdeyse hesaplamaktan![]()
selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.
selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.
yardmı gördüm biraz önce ama hemen çıktı galiba naptı bilgisi olan varmı
evettt bende sanırım galiba emin değilim ama başardım gibi birazcık:)çünkü yanma hissi oldu ama tamammı olmadı gibi geldi eşime göre olmuş aslında yanlızz oturuken bi ağrı acı hissediyorum şuan bi kaç gündür ara verdim bakalım ne olucak
canım sen yenmiştin demi yani yeni yenenlerdenmisin
yeni yenenler arasındayım sanırım yendiğimden de emin değilim ya neyseoff şuan bile acı ağğrım var anlamıyorum ben nie
tekra denemelere devam edicem bakalım ama biarz oldu gibi
Tebriklerrrr ne güzel yaa darısı bana ve tüm bu dertle uğraşanlara inşallaaahhhh
yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook
yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook
teşekkürler canım amin benden sonra çorap söküğü gibi gelsin inşalah sen yeni katıldın sanırım aramıza eğer bi sorun olursa acizane her zaman yardımcı olmaya hazırım seve seve![]()
bende gelin olmak istiyorum yaaa((((
İnşallah olacaksın canım. Hoşgeldin bu arada...
Kaç senelik evlisin?
bende gelin olmak istiyorum yaaa((((