- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #108.701
nım haklısın sana bı sor sormk istiorum sen egzersize basladıgında eşinle aran nasıldı cok afedersın ama sevişmlerinizde eşin sana soguk davranıomuydu ya da sen eşine soguk davranıomuydun eşin ne derece destek oldu ii yada kotu yonde sana katkıları ne oldu bunları merak edıorum dier arkadaslarda paylasırsa sevınırım
benim eşim hiç yanımda olmadı evlıligimin ilk yıllarında vajinismustan haberim bile yoktu bilgisili değildim bu konularda ama korkumda yoktu eşim çok sinirlendi olmadığında.aramızdaki her kavgada bu konu açılıyodu.seneler geçtikçe biz denememeye başladık ama eşim her zman laf sokuyodu kırıcı konuşuyodu.en son büyük bir kavga ettik ben annemin evine gittim.sonra gelip beni aldı ve dediki ben bu sorunu bilmiyodum sen istemiyosun sanıyodum doktora git ama ben gelmem dedi ve egzersizlerde benle yapmadı.aparatlarla yapıyosun benle yapmıyosun diye kızıyodu bana cok itici geliyo diyodu.sen bunu yapamassın diyodu.tamamen hakkını yemiyim ben çok üzüldüğümde destek oluyodu ama genelde cok kızıyodu bana bu konuda