Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kızma tamam hanı yenen felan old.ekıyosunuz halay bende ceker ortak olurum dıye dusunmustum ben egzersızlerımı yapıyorum bana kızmaaa pek ılerlemedım ama cabalıyorum bunun ıcınnn

:1: Kiziyorum, kizinca yola geliyosunuz.. Saka bi yana canim iyiliginiz için.. her firsatta zamanini degerlendir, egzersiz yap mutlaka canm.. hangi asamadasin hiç ilerleyebildinmi? nasil çalisiyosun?

Valla siz boyle yapmisin bitms iyisin dedikce ben adami kolundan tutup deneyesim gelio :))) yapicam bacm bugun dedik bi kafa denemesi yapalim sana guvenm olsn yavas yap haftaya tamami ins...duaaaaaa

E tabiki canim sen zoru yapiyosun suan.. kontrol sende olcak sekilde yapin.. açik olcak ama poz olarak üst çok rahat altta olmazsa üstü deneyin.. hemen pes etmeyin.. kayganlastiriciyi bol kullan ilk seferde, rahat ol kasma, ani yasamaya çalis cnm.. hayirli haberlerini bekliyorum her an.. :16:

yav öyle bir noktadasin ki, %99'u bitmis olayin. en zor kismini yapiyorsun. cesaret ve dogru pozisyona kalmis is. amuda kalkmana da gerek yok, ama hala kenarindan kösesinden nasil dolanirim diye yaklasiyorsun olaya.

en garantili yöntemi yapabilirsin. ve diger yapacaklarinin yaninda daha basit olur. duygusal tatmini, ic huzuru, hafiflemeyi vb. tasvir edemiyorum bile.
üzerine git, daha cok deneme yapin. sen coktan yendin, sadece farkinda degilsin.
ins canm ins..rabbim de duysun ins.yaz donemi kayinvalide eltiler biraradayz yoksa buraya katilali hergn egz.yapaasim var ama yinede etkili oldu oyalanmadan aliym masallah dur bakalim bugun bi yavasca kafa denemesi yapalimdioz esime guven olussun die

E tabiki canim sen zoru yapiyosun suan.. kontrol sende olcak sekilde yapin.. açik olcak ama poz olarak üst çok rahat altta olmazsa üstü deneyin.. hemen pes etmeyin.. kayganlastiriciyi bol kullan ilk seferde, rahat ol kasma, ani yasamaya çalis cnm.. hayirli haberlerini bekliyorum her an.. :16:

Altta rahatim olmadi cikcam tepesine :) ayyy bi olsun bu is varya gobecikler atacamm findiklar kircammm halayin dibine vurcam:))))

herkese merhabalar:)doktor teşhisi konulmadı ama ben de bu konuda sorun yaşayanlardanım,beni de listeye eklerseniz sevinirim.Buarada sormak istediğm birşey var:bu kegel egsersizleri bana çok itici geldiği için anestezik ilaç kullanmayı düşünüyorum.Dün kasık bölgemde 2 farklı ilacı(e--a ve Xy----N)denedim.isim yazmak yasak olduğu için tam adlarını yazamıyorum:S ama tam uyuşma olmadı.Bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba:)

Uyusturucu kremler, sarhos olmak, uyku ilaçlari bunlarin hiçbiri fayda etmiyo.. bilinç alti okadar güçlüki sen onu ikna etmekle tedavini gerçeklestirebilirsin ancak.. bunun içinde egzersiz gerekli.. Egzersize istersen serçe parmaginla basla.. önce aynayi al büyüteç kisminla incele vajini.. ikin, ikindikça oran açilacaktir.. kegel egzersizlerini uygula.. sonra kayganlastirici yardimiyla serçe parmagini almayi dene, yerlestir parmagini oraya, nefes al burnundan, agzindan vererek ikin ve yavas yavas ilerlet parmagini, takildigin yerde bekle biraz.. inan bana aci maci yok.. olunca kalkip ziplicaksin sevinçten :34:
arkadaşlar bu akşam egzersizlere başlamak istiyorum.nasıl başlamalıyım yardımcı olur musunuz?:18:

:1: Kiziyorum, kizinca yola geliyosunuz.. Saka bi yana canim iyiliginiz için.. her firsatta zamanini degerlendir, egzersiz yap mutlaka canm.. hangi asamadasin hiç ilerleyebildinmi? nasil çalisiyosun?

tek parmaktaydım 2-3gun oldu tekrar basladım egzersıze mısafırlerım vardı ara vermıstım belkı bılıyosundurr sımdı sıl bastan 2parmagı denıyorum yok aparat yapmıstım olmadı onlada bugun gene denıycem bakalım yaparsam rapor verırım ustune ustune gıtmeye calısıyorum yoksa basaramam bılıyorumıyılıgımızı dusundugunuzu :16::54:

serçe parmağı denemiştim ama daha ilk boğum bile olmamıstı sonra yanma hissedince bıraktım:50:insanın kendi vücuduna söz geçirememesi garip

tek parmaktaydım 2-3gun oldu tekrar basladım egzersıze mısafırlerım vardı ara vermıstım belkı bılıyosundurr sımdı sıl bastan 2parmagı denıyorum yok aparat yapmıstım olmadı onlada bugun gene denıycem bakalım yaparsam rapor verırım ustune ustune gıtmeye calısıyorum yoksa basaramam bılıyorumıyılıgımızı dusundugunuzu :16::54:

iki parmak yapamadiysan aparatla denemeye çalis.. bidaha ara vermemeye çalis canim bu gece güzel haberlerle gelirsin foruma ins..

serçe parmağı denemiştim ama daha ilk boğum bile olmamıstı sonra yanma hissedince bıraktım:50:insanın kendi vücuduna söz geçirememesi garip

kayganlastirici kullandinmi? hemen pes etme.. istersen kulak çubuguda deneyebilirsin ama beni zorlamisti.. yön bulmak zordu onunla.. pozisyon degistirerek deneyebilirsin birde, kendine en uygun olani deneye deneye anlayacaksindir ..

kayganlastirici kullandinmi? hemen pes etme.. istersen kulak çubuguda deneyebilirsin ama beni zorlamisti.. yön bulmak zordu onunla.. pozisyon degistirerek deneyebilirsin birde, kendine en uygun olani deneye deneye anlayacaksindir ..

yok kullanmadım bugun kullanmayı düşünüyorum.Bir de egzersiz yaparken zarı zedelerim bozarım diye tedirgin oluyorum.bu aparat kullanan arkadaşlar daha önce ilişkiye girebildi mi acaba okadar derine gidince nasıl zarar vermiyorlar:26:

yok kullanmadım bugun kullanmayı düşünüyorum.Bir de egzersiz yaparken zarı zedelerim bozarım diye tedirgin oluyorum.bu aparat kullanan arkadaşlar daha önce ilişkiye girebildi mi acaba okadar derine gidince nasıl zarar vermiyorlar:26:

inceden kalina egzersiz yaptigimiz için aparatlarla esnetiyoruz zari.. Daha önce iliskiye girebilsek ozman aparatlarla niye ugrasalimki canm.. çogundan kirmizi gelmedi ama gelenlerde var, misal ben orta parmakla çalisirken zedeledim zari.. ve 10 cmle çalisirkende kirmizi geldi yine.. Bunu önceden esinle konusmalisin.. Esin sorun çikarmazsa baslarsin egzersize.. Jinekologa göründünmü hiç? belki sorunun fizikseldir? alttan muayene ediyo sadece distan bakiyo ve istege göre zar yapisinada bakiyo..
kayganlastiricisiz zor olur, kayganlastiriciyla dene çok kolay olcak..

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba dün bir mesaj atmıştım ama cevap gelmedi bende egzersizlere başlamak istiyorum ama aynayla bakınca sanki vajina girişi kapalı gibi duruyor ortasında bir çıkıntı var sanki bende mi bir anormallik var anlamadım oooof of:((

arkadaşlar merhaba dün bir mesaj atmıştım ama cevap gelmedi bende egzersizlere başlamak istiyorum ama aynayla bakınca sanki vajina girişi kapalı gibi duruyor ortasında bir çıkıntı var sanki bende mi bir anormallik var anlamadım oooof of:((
Hayr canm gayet normak bakmaya devam et sonra parmaginla dokun biraz kayganlastirici sur ve ilk bogumu almaya calus burundan nefs al derin agzindan ver verirkende hafif it baski hissedince cekme elini bekle alisiosun tekrar nefes al ve it zamanla olur ama pes etme

Bu konuda çok bilgim yok yanlış birşey söylemek istemem ama vajina girişi kapalı olsa adet göremezsin herhalde:S

Merhaba, öncelikle bi jinekologa gidip alttan muayene olmani tavsiye ederim, sadece distan bakiyo.. Sorun fizyolojik degilse egzersize baslarsin.. giris kapali gibi gözüksede orasi enine esnek bir organ canm.. okadar esniyoki görsen sasarsin :) ikinarak bak birde, büyüyo vaji girisi..

Back
X