- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #115.741
ya kızma tamam hanı yenen felan old.ekıyosunuz halay bende ceker ortak olurum dıye dusunmustum ben egzersızlerımı yapıyorum bana kızmaaa pek ılerlemedım ama cabalıyorum bunun ıcınnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızma tamam hanı yenen felan old.ekıyosunuz halay bende ceker ortak olurum dıye dusunmustum ben egzersızlerımı yapıyorum bana kızmaaa pek ılerlemedım ama cabalıyorum bunun ıcınnn
Valla siz boyle yapmisin bitms iyisin dedikce ben adami kolundan tutup deneyesim gelio :))) yapicam bacm bugun dedik bi kafa denemesi yapalim sana guvenm olsn yavas yap haftaya tamami ins...duaaaaaa
ins canm ins..rabbim de duysun ins.yaz donemi kayinvalide eltiler biraradayz yoksa buraya katilali hergn egz.yapaasim var ama yinede etkili oldu oyalanmadan aliym masallah dur bakalim bugun bi yavasca kafa denemesi yapalimdioz esime guven olussun dieyav öyle bir noktadasin ki, %99'u bitmis olayin. en zor kismini yapiyorsun. cesaret ve dogru pozisyona kalmis is. amuda kalkmana da gerek yok, ama hala kenarindan kösesinden nasil dolanirim diye yaklasiyorsun olaya.
en garantili yöntemi yapabilirsin. ve diger yapacaklarinin yaninda daha basit olur. duygusal tatmini, ic huzuru, hafiflemeyi vb. tasvir edemiyorum bile.
üzerine git, daha cok deneme yapin. sen coktan yendin, sadece farkinda degilsin.
E tabiki canim sen zoru yapiyosun suan.. kontrol sende olcak sekilde yapin.. açik olcak ama poz olarak üst çok rahat altta olmazsa üstü deneyin.. hemen pes etmeyin.. kayganlastiriciyi bol kullan ilk seferde, rahat ol kasma, ani yasamaya çalis cnm.. hayirli haberlerini bekliyorum her an..![]()
herkese merhabalar:)doktor teşhisi konulmadı ama ben de bu konuda sorun yaşayanlardanım,beni de listeye eklerseniz sevinirim.Buarada sormak istediğm birşey var:bu kegel egsersizleri bana çok itici geldiği için anestezik ilaç kullanmayı düşünüyorum.Dün kasık bölgemde 2 farklı ilacı(e--a ve Xy----N)denedim.isim yazmak yasak olduğu için tam adlarını yazamıyorum:S ama tam uyuşma olmadı.Bu ilaçları kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba:)
arkadaşlar bu akşam egzersizlere başlamak istiyorum.nasıl başlamalıyım yardımcı olur musunuz?:18:
Altta rahatim olmadi cikcam tepesine :) ayyy bi olsun bu is varya gobecikler atacamm findiklar kircammm halayin dibine vurcam:))))
Kiziyorum, kizinca yola geliyosunuz.. Saka bi yana canim iyiliginiz için.. her firsatta zamanini degerlendir, egzersiz yap mutlaka canm.. hangi asamadasin hiç ilerleyebildinmi? nasil çalisiyosun?
Kisss kacirdimda pardon ne kaldirionuz![]()
Kaldiriyoz bacm seyi immmmm :) neydi seeyyyy haaa tmm vaji ortadan kaldirip bebis yapioz sende gel :))
tek parmaktaydım 2-3gun oldu tekrar basladım egzersıze mısafırlerım vardı ara vermıstım belkı bılıyosundurr sımdı sıl bastan 2parmagı denıyorum yok aparat yapmıstım olmadı onlada bugun gene denıycem bakalım yaparsam rapor verırım ustune ustune gıtmeye calısıyorum yoksa basaramam bılıyorumıyılıgımızı dusundugunuzu![]()
serçe parmağı denemiştim ama daha ilk boğum bile olmamıstı sonra yanma hissedince bıraktıminsanın kendi vücuduna söz geçirememesi garip
kayganlastirici kullandinmi? hemen pes etme.. istersen kulak çubuguda deneyebilirsin ama beni zorlamisti.. yön bulmak zordu onunla.. pozisyon degistirerek deneyebilirsin birde, kendine en uygun olani deneye deneye anlayacaksindir ..
yok kullanmadım bugun kullanmayı düşünüyorum.Bir de egzersiz yaparken zarı zedelerim bozarım diye tedirgin oluyorum.bu aparat kullanan arkadaşlar daha önce ilişkiye girebildi mi acaba okadar derine gidince nasıl zarar vermiyorlar:26:
Hayr canm gayet normak bakmaya devam et sonra parmaginla dokun biraz kayganlastirici sur ve ilk bogumu almaya calus burundan nefs al derin agzindan ver verirkende hafif it baski hissedince cekme elini bekle alisiosun tekrar nefes al ve it zamanla olur ama pes etmearkadaşlar merhaba dün bir mesaj atmıştım ama cevap gelmedi bende egzersizlere başlamak istiyorum ama aynayla bakınca sanki vajina girişi kapalı gibi duruyor ortasında bir çıkıntı var sanki bende mi bir anormallik var anlamadım oooof of(
arkadaşlar merhaba dün bir mesaj atmıştım ama cevap gelmedi bende egzersizlere başlamak istiyorum ama aynayla bakınca sanki vajina girişi kapalı gibi duruyor ortasında bir çıkıntı var sanki bende mi bir anormallik var anlamadım oooof of(
arkadaşlar merhaba dün bir mesaj atmıştım ama cevap gelmedi bende egzersizlere başlamak istiyorum ama aynayla bakınca sanki vajina girişi kapalı gibi duruyor ortasında bir çıkıntı var sanki bende mi bir anormallik var anlamadım oooof of(