- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #115.761
inceden kalina egzersiz yaptigimiz için aparatlarla esnetiyoruz zari.. Daha önce iliskiye girebilsek ozman aparatlarla niye ugrasalimki canm.. çogundan kirmizi gelmedi ama gelenlerde var, misal ben orta parmakla çalisirken zedeledim zari.. ve 10 cmle çalisirkende kirmizi geldi yine.. Bunu önceden esinle konusmalisin.. Esin sorun çikarmazsa baslarsin egzersize.. Jinekologa göründünmü hiç? belki sorunun fizikseldir? alttan muayene ediyo sadece distan bakiyo ve istege göre zar yapisinada bakiyo..
kayganlastiricisiz zor olur, kayganlastiriciyla dene çok kolay olcak..
Daha önce ilişkiye girmiş ve daha sonra vajinismus olanlar da varmıs o yuzden ıkıleme düştüm.Eşim sağolsun çok anlayışlı bişey demıyor zorlamıyor.Jinekologa gitmedim çekiniyorum açıkçası.dediğim gibi belki vajinismus değilimdir ama ilişki olmuyor kasılıyorum bır yere gelınce duvara carpmıs gıbı hıssedıyorum daha cok kasılıyorum esım de zorlamıyor.ben de pek üstüne düşmüyor umursamıyordum ılk basta işime gelıyordu.fakat daha fazla beklememeye karar verdım.inşallah başarabilirim inşallah bizim durumumuzda olanların da Allah yuzunu güldürür.İnsan kendini eksik hissediyor