Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tatlim konu benim yüzümden açildi :) Baska topik açmama üzüldü. Geçmisimi düsünüp öyle cevapliyorum egzersizcilerin sorularini.. Asla unutmadim. unutamamda.. Ömrüm boyunca unutamayacagim iz birakacak seyler yasadim.. Benim söylemek istedigim sadece su; Hersey insanin kendi elinde birazda emek vermek gerekiyo.. korkularinin üstüne gitmek gerekiyo.. Ben ne yapmaliydim yya :) Pes etsem bin bir türlü bahanem vardi.. bahane degil gerçeklerim. Ama savasmayi seçmeden basariya ulasilmiyo malesef.
Umarim beni anlamissinizdir .

canım konu nıye acıldı onu ıncelemedım sadece umudun mesajı gorunce ıcım acıdı ve yazdım..
bırsey dıcem elvancım sen ılk geldıgınde cok yavas yavas ılerlıyordun
yenenler sana hıc sandıgın gıbı degıl korkma demesı neden anında sende etkı etmedı hemen anında yenmedın?
bunu sana degıl burda yenıpte yenemıyenlere ıyı nıyetlıde olsa tepkı verenlere dıyorum
gecmıs mesajlarına bı baksın herkes nasılda korkup kacıyorduk
ozamanda yenenler vardı topıkte ve sureklı cok kolay cok basıt dıyordu
umarım ne demek ıstedıgmı anlatabıldım balım diğer acılan topık hayırlı olsun bu arada
daha oraya yazamadım burası ılkgozagrım oldugu ıcın fosıllessemde cıkamıcam galıba burdan :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen umutsuzluğa kapılmayalım.Bu olacak,kaçarı yok.Şu an regliden egzersiz yapamıyorum ve kendimi rahatsız hissediyorum.Önceden bu sorunla yaşayıp duruyordum.Görmezden gelerek.Şimdi o kadar umutluyum ki.Hayat yaşanılası,çok güzel.Umuttur bizi yaşatan.Buradaki herkes bu sorunla ve bununla beraber gelen sorunlarla uğraşıyor.Allah dermansız dert vermesin.Egzersiz bu sorunun çözümü,buna çok inanıyorum.Kızlar çok destek oldunuz,yoksa ben 11 cm kadar nasıl gelebilirdim.Elvan yaşadıkların çok zor.Çok acı.Umarım bundan sonra hakettiğin gibi yaşarsın.

canım konu nıye acıldı onu ıncelemedım sadece umudun mesajı gorunce ıcım acıdı ve yazdım..
yenenler sana hıc sandıgın gıbı degıl korkma demesı neden anında sende etkı etmedı hemen anında yenmedın?
bunu sana degıl burda yenıpte yenemıyenlere ıyı nıyetlıde olsa tepkı verenlere dıyorum
umarım ne demek ıstedıgmı anlatabıldım balım diğer acılan topık hayırlı olsun bu arada
daha oraya yazamadım burası ılkgozagrım oldugu ıcın fosıllessemde cıkamıcam galıba burdan :)

Ben kaçmadim canim korktum ama kaçmadim.. Cinsel terapi görüyordum ve okadr istekliydim terapiyi yarida birakip egzersizlere basladim canim. Hem korkudan titriyordum hem egzersiz yapmak istiyordum :)
Doktorum bana bikaç ay psikolojik tedavi uygulayacaz demesine ragmen tedaviyi yarida birakip egzersize basladim.
Tskr ederim :) Vajinusmusu yenipte hamile kalmak isteyenler için açtim. Burda konu kaymasi oluyordu ve egzersizcilerimiz rahatsiz olmasin bizde paylasmak istediklerimizi paylasalim niyetiyle..

Canim ben 100 tane okumamismiydim? ismimi göremedimde yoksa benmi yanlis hatirliyorum.. 100 tane daha aliyim ben
ayy evet almıştın, bende 100 eksik hesaplıyorum niye, kimi yazmadım diye kendi kendime arıyordum buldum sonunda :62:.
toplam 200 sana yazdım canım.

canım duamız bu güne kalmış galiba 200 daha alayım ben keşke dün girseydim:25:

Tamam canım yazıyoru sağol

Arkadaşlar lütfen umutsuzluğa kapılmayalım.Bu olacak,kaçarı yok.Şu an regliden egzersiz yapamıyorum ve kendimi rahatsız hissediyorum.Önceden bu sorunla yaşayıp duruyordum.Görmezden gelerek.Şimdi o kadar umutluyum ki.Hayat yaşanılası,çok güzel.Umuttur bizi yaşatan.Buradaki herkes bu sorunla ve bununla beraber gelen sorunlarla uğraşıyor.Allah dermansız dert vermesin.Egzersiz bu sorunun çözümü,buna çok inanıyorum.Kızlar çok destek oldunuz,yoksa ben 11 cm kadar nasıl gelebilirdim.Elvan yaşadıkların çok zor.Çok acı.Umarım bundan sonra hakettiğin gibi yaşarsın.
Amin gülüm sagol ins.. :) böyle umut dolu olmana çok sevindim :54:
ayy evet almıştın, bende 100 eksik hesaplıyorum niye, kimi yazmadım diye kendi kendime arıyordum buldum sonunda :62:.
toplam 200 sana yazdım canım.

Tamam canım yazıyoru sağol
:9::9: Tamam tatlim 100 u aksama kadr okurum ins

Son düzenleme:
bozma moralini :) vardir bi zamani cnm sen yeterki elinden geleni yap
Dr emla ve bepanthen verdi yan etkisi yok die bepanteni fazla sur 15 dk da yenile dedi kayganlastirsn die vermsti baska bise kullanmiom

Ne kullaniyosun krem olarak?

Dr emla verdi onla az masaj yapip aparatn ucuna findik kadar suruyom dier kisimlara bepanthen sur dedi yan etkisi yokms 15dk bir yenile kremi sadece bepantheni demisti ayyy kaziycam yakinda :)(( :3:

çok özür dilerim konu daha fazla uzasın istemem ama düşüncemi dile getirmek istedim neden bilmiyorum ama sana hep bi sempatim vardı buraya giirdiğimden beri belkide yazdıkların hoşuma gidiyor bilmiyorum ama yanlış anlama sakın çokk uzun süre önce sela da i uyarı yapmıştı umuta yani bu ilk deil umutun yenmesi için sadece onu ihtr ettiler burda bi yanlş yok ama insan oturduğu yerden istemekle bişey elde edemez umut ilk geldiği günden beri egzersizde direniyor hepimiz onun iyiliği için uğraşıyoruz ama ben geldiğim zaman herkes egzersiz yapma çabası içindeydi ve şimdiki durum daha egzersize bile başlamamış ve başlamamaktada ısrar edior o zaman bu sayfanın ne anlamı kalır ki amaç birbirimizi dürtmek ve kendimize getirmek deil mi kimse yanlış anlamasın ama başarmayı birazcık istemek en azından yol katetmeye yardımcı olur kimse kırılmasın çok üzgünüm şimdi yenenlerin azalmasıda sayfada azim deil umutsuzluğun kol gezmesi bence inşallah herkes en kısa zamanda yener

çok özür dilerim konu daha fazla uzasın istemem ama düşüncemi dile getirmek istedim neden bilmiyorum ama sana hep bi sempatim vardı buraya giirdiğimden beri belkide yazdıkların hoşuma gidiyor bilmiyorum ama yanlış anlama sakın çokk uzun süre önce sela da i uyarı yapmıştı umuta yani bu ilk deil umutun yenmesi için sadece onu ihtr ettiler burda bi yanlş yok ama insan oturduğu yerden istemekle bişey elde edemez umut ilk geldiği günden beri egzersizde direniyor hepimiz onun iyiliği için uğraşıyoruz ama ben geldiğim zaman herkes egzersiz yapma çabası içindeydi ve şimdiki durum daha egzersize bile başlamamış ve başlamamaktada ısrar edior o zaman bu sayfanın ne anlamı kalır ki amaç birbirimizi dürtmek ve kendimize getirmek deil mi kimse yanlış anlamasın ama başarmayı birazcık istemek en azından yol katetmeye yardımcı olur kimse kırılmasın çok üzgünüm şimdi yenenlerin azalmasıda sayfada azim deil umutsuzluğun kol gezmesi bence inşallah herkes en kısa zamanda yener

canım gecmıste kım ne yaptı secere tutmuyorum aynı kısıler oldugunu sen dıyınce hatırladım ınankı..
kısı sahıslar degıl benım olaya bakıs acısına tepkım
umut korkuyor kacmasının sebebı bu .. ozaman ıyıkı ben 3 yıl once buraya yazmamısım
boyle aldıgım tepkılerden kırılır gelemezdım buraya ve yenemezdım belkıde
bende bunun rahatsızlıgı var ıyı nıyetlı olarak yapılıyor hersey tamamda bır vajılı
benım yazıdıgım bırseyden dolayı kıırlır gıderse vıcdanım hıc rahat olmaz bu yuzden dıyorum
azcık daha yumusak olup sabırlı olalım özümde sert bırıyım
ama burda defalarca aynı sorulara cevap verdım kımseye aa yeter demedım
herkesın bır vaktı var yenmesı ıcın umut boyle yapa yapa belkı yenıcek ?
kacması tabıkı dogru degıl ama bız sert cıktıkca sorun cözülücek mı?
ramazanda hadı eşi yuzunden msn acamıyor ama ramazan sonrasını beklıyorum
ozaman gunduz konusabılcegız onunla egsersız ıcın ıkna etmeye calısıcam
sadece sabır ve yenmeden önceki korkularımızı unutmamamızı ıstıyorum canım
ve umut sende bu yazıları görüp senın ıcın nasıl ugrastıgımızı hıssedıp artık sapkayı onune koyup bı dusunursun ..
kendını bır sılkele canım bız senı toparlarız ;)
senaycım dusuncelerın mesajın ıcınde tesekkur ederım:29:

canım gecmıste kım ne yaptı secere tutmuyorum aynı kısıler oldugunu sen dıyınce hatırladım ınankı..
kısı sahıslar degıl benım olaya bakıs acısına tepkım
umut korkuyor kacmasının sebebı bu .. ozaman ıyıkı ben 3 yıl once buraya yazmamısım
boyle aldıgım tepkılerden kırılır gelemezdım buraya ve yenemezdım belkıde
bende bunun rahatsızlıgı var ıyı nıyetlı olarak yapılıyor hersey tamamda bır vajılı
benım yazıdıgım bırseyden dolayı kıırlır gıderse vıcdanım hıc rahat olmaz bu yuzden dıyorum
azcık daha yumusak olup sabırlı olalım özümde sert bırıyım
ama burda defalarca aynı sorulara cevap verdım kımseye aa yeter demedım
herkesın bır vaktı var yenmesı ıcın umut boyle yapa yapa belkı yenıcek ?
kacması tabıkı dogru degıl ama bız sert cıktıkca sorun cözülücek mı?
ramazanda hadı eşi yuzunden msn acamıyor ama ramazan sonrasını beklıyorum
ozaman gunduz konusabılcegız onunla egsersız ıcın ıkna etmeye calısıcam
sadece sabır ve yenmeden önceki korkularımızı unutmamamızı ıstıyorum canım
ve umut sende bu yazıları görüp senın ıcın nasıl ugrastıgımızı hıssedıp artık sapkayı onune koyup bı dusunursun ..
kendını bır sılkele canım bız senı toparlarız ;)
senaycım dusuncelerın mesajın ıcınde tesekkur ederım:29:

rica ederm tabi ki yumuşak olmalıyız ama beni mazur gör ben genellikle umutun son zamanlarda umutsuzluk içeren ve konu dışı msjlarına şahit oldum hep parmakla yapamıyorum dedi aparat istedi severek ve gerçekten isteyerek gönderdim belki onunla yapar diye ama birdaha o konuda bipaylaşım bile yapmadı yani aparatıda denedim ama olmadı bari deseydi belki o konuda yönlendirirdim ben neyse umut kızsın kırılsın isemem ama ben ona bu konuda darıldım neyse hayırlısı inşallah bi an önce yenrde biz utanırız

rica ederm tabi ki yumuşak olmalıyız ama beni mazur gör ben genellikle umutun son zamanlarda umutsuzluk içeren ve konu dışı msjlarına şahit oldum hep parmakla yapamıyorum dedi aparat istedi severek ve gerçekten isteyerek gönderdim belki onunla yapar diye ama birdaha o konuda bipaylaşım bile yapmadı yani aparatıda denedim ama olmadı bari deseydi belki o konuda yönlendirirdim ben neyse umut kızsın kırılsın isemem ama ben ona bu konuda darıldım neyse hayırlısı inşallah bi an önce yenrde biz utanırız

bununla ılgılı keske ona ozelden yada burdan yazıp dusuncelerınıı bellı etseydın canım
bunu bılmıyordum darılmanda kesınlıkle haklısın
umt umarım gereklı acıklamaları yapar cok guzel dusunup aparatları gondermıssın
bu topıgı bu yuzden sevıyorum canla basla ugrasıyoruz bırbırımız ıcın
umarım meyvelerınıde toplarız guzel haberlerle ..
bu arada arada kaynadı senı tebrık etmeyı unuttum galıba :(
hayırlı olsun rabbım saglık ıle kucagına almayı nasıp etsın:29:
darısı tum ısteyenlerın başına ... sağlıklı bır gebelık gecırmen dılegıyle:16:

Son düzenleme:
Back
X