- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #116.701
Bu rumuzu görünce direkt duygusala bağlıyorum.. Hele ağlarken nasıl da iyi gidiyor bu şarkı.. Alakasız oldu farkındayım ama öyle işte..![]()
canlarım sizleri üzmek istememiştim aslında ben buraya kayıt olurken hep o şarkıyı söhyler iç geçirirdim vajiliydim 4 ay olmuştu filan o zaman sessizdim etrafımdaki herkese karşı içimde kimselere söyleyemediğim koca bir dert vardı ama ben sessizce bu sorunla başetmeye çalışıyordum. o anda bu nickin bana çok uygun olduğunu düşünmüştüm. şimdi de üstüme yapıştı nick çıkaramıyorum ayolllll :)Seninle aynı şeyleri düşünmüşüz canım nicki gördüğümde hep o şarkının hüznünü yaşıyorum.Ama kimse ağlamasın lütfen güçlü olmak zorundayız
cancağzım olur gayet normal sen egzersiz yapmaya devam et o şekilde denemeler yapın sonrasında zaten bırakacaksın. elvan da yendikten sonra biraz aparatla çalıştı şuan bıraktı.. korkma hiççç olacak...kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
evet canım ama bu benm ilk düğün tarihim biz ikinci düğünden sonra birlikte uyuduğumuz için( uyuduk gerçekten de kardeş kardeş bildiğiniz üzree ) eşim bugünü evlilik yıldönümü kabul etmiyormuş:)öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz
30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
canım cadı ayşe nickli biri varda abk sabuk şeyler yazıyor benm de dikkatmi çekmişti aldırış etmemiştim arkadaşlarında dikkatini çekmiş onunla paylaşımda bulunmayın diye uyarıyolar.. ben de onlara katılıyorum bana da çok garip geldi..bem bir şeymi kaçırdım kım ne oldu ?