Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu rumuzu görünce direkt duygusala bağlıyorum.. Hele ağlarken nasıl da iyi gidiyor bu şarkı.. Alakasız oldu farkındayım ama öyle işte.. :43:

Seninle aynı şeyleri düşünmüşüz canım nicki gördüğümde hep o şarkının hüznünü yaşıyorum.Ama kimse ağlamasın lütfen güçlü olmak zorundayız
canlarım sizleri üzmek istememiştim aslında ben buraya kayıt olurken hep o şarkıyı söhyler iç geçirirdim vajiliydim 4 ay olmuştu filan o zaman sessizdim etrafımdaki herkese karşı içimde kimselere söyleyemediğim koca bir dert vardı ama ben sessizce bu sorunla başetmeye çalışıyordum. o anda bu nickin bana çok uygun olduğunu düşünmüştüm. şimdi de üstüme yapıştı nick çıkaramıyorum ayolllll :)

kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18::5:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..
cancağzım olur gayet normal sen egzersiz yapmaya devam et o şekilde denemeler yapın sonrasında zaten bırakacaksın. elvan da yendikten sonra biraz aparatla çalıştı şuan bıraktı.. korkma hiççç olacak...

öyleler çoğu öyle canım ya hele bu özel günleri hiç takmıyolar mesela ben geçenlerde onun doğumgünü oldu hiç bir şey almadım çabalamadım çünkü çabalayınca ben de beklenti içine giriyorum doğumgünlerimiz 20 gün arayla bizim. bu arada bugün de ilk düğünümüzn yıldönümü ama adam birşey yapmaz eminim buna.. ben vaji için psikiyatra gtmiştim doktor bize hher hafta sürpriz köşesi yapmıştı eşimn hiçbir şey yapmadığını farkındaydı zorla bişeyler yaptırmaya çalışıyordu sürpriz olarak.. yani anlıcağın çoğu böyle ama aralarında iyileri de var galiba ya da biz yaptırmasını bilmiyoruz :(

30 temmuz mu evlilik yıl dönümün benim gibi??ben 2. yılıma yine buruk giriyorum,yüzüm gülse şaşarım,ben aslında çok neşeli,konuşkan bi insandım ama kendi kabuğuma çekildim.başka bir şey gelmiyor artık elimden...
bu arada canım evlilik yıl dönümün kutlu olsun...Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
evet canım ama bu benm ilk düğün tarihim biz ikinci düğünden sonra birlikte uyuduğumuz için( uyuduk gerçekten de kardeş kardeş bildiğiniz üzree ) eşim bugünü evlilik yıldönümü kabul etmiyormuş:)

bem bir şeymi kaçırdım kım ne oldu ?
canım cadı ayşe nickli biri varda abk sabuk şeyler yazıyor benm de dikkatmi çekmişti aldırış etmemiştim arkadaşlarında dikkatini çekmiş onunla paylaşımda bulunmayın diye uyarıyolar.. ben de onlara katılıyorum bana da çok garip geldi..

yendikten sonraki aşamalar

acaba yıne olurmu
jelsız olurmu
este sertlesme sorunu vs..
hepsını hepımız yasadık canım
ılk bır kac bırlesme olana kadar bynımız kabullenemıyor vajıyı yendıgımız
bu yuzden ılk zamanlar aparatı ıcınde tutup esınle deneme yaparken aparatı o an cıkar
bol bol jel sür zamanla hıc bırıne gerek kalmıcak ..

bem bir şeymi kaçırdım kım ne oldu ?

hayaletim benim ;) sen bişey kaçırmazdın......napıosun nasılsın teller le aran nasıl....keyfin oruç nasıl....

rumuz varr msn felan ıstıyo cok pıs konusuyoo erkek tahmının profılne baktım az oncee dengesız bı dedıgı bı dedgını tutmuyo u yuzden uyarmak ıstedımmm

canım cadı ayşe nickli biri varda abk sabuk şeyler yazıyor benm de dikkatmi çekmişti aldırış etmemiştim arkadaşlarında dikkatini çekmiş onunla paylaşımda bulunmayın diye uyarıyolar.. ben de onlara katılıyorum bana da çok garip geldi..

burda oye bırsey yazan bırı gormedım gercı dunden berı pek bakamadım yogundum
eger suphelendıgnız bırı varsa dırek yonetıme haber verın kızlar ınceleyıp geregını yaparlar

kısssssssssss shummir nerdesin gözükmüyorsun heç... anlat hele neler yaptın ben çıkıyorum sonra okurum... haydi hayırlı iftarlar kuzular:56:

hayaletim benim ;) sen bişey kaçırmazdın......napıosun nasılsın teller le aran nasıl....keyfin oruç nasıl....

ramazan cok yogun gecıyor bu yuzden pek burda olamıyorum
dun mısafır agırladım ayaklarımın cok agrısı orucu acmayı bıle unuttum servıs telasında :) ama sevabı yeter..
teller sımdılık benı hıc rahatsz etmıyor doktora gıtmeyı dusunuyorum galıba lastıklerı yerınden oynadı
umudum benım cok öpüyorum senı duamdasın ...

bana musade esım gelıyor yavastan yavastan mutfaga kacar ben..
herkese hayırlı ıftarlar sımdıden :29:

ramazan cok yogun gecıyor bu yuzden pek burda olamıyorum
dun mısafır agırladım ayaklarımın cok agrısı orucu acmayı bıle unuttum servıs telasında :) ama sevabı yeter..
teller sımdılık benı hıc rahatsz etmıyor doktora gıtmeyı dusunuyorum galıba lastıklerı yerınden oynadı
umudum benım cok öpüyorum senı duamdasın ...

bana musade esım gelıyor yavastan yavastan mutfaga kacar ben..
herkese hayırlı ıftarlar sımdıden :29:

Gülüm sevdammmm.....sanada cnm eşinle huzurlu güzel bir iftar vee gece diliorumm:48:....ayrıcada seni çok seviorum..:48:

canım inşallah yakında anne olursun,ben de anne değilim ama hayatımda bir şeyler düzelmeden de olamam gibi geliyor.bazen belki bi bebeğim olsa hayata daha farklı bakabilirim diyorum ama yok şu an olmaz.ilk başta duygusal travmalarımı resetlemem gerekiyor...bu erkekler bize bazen neler yaptıklarının farkında olmuyorlar.her şeyin sebebi üzüntü,bizim elimizde değil kafamıza takmamak,onlar kadar vurdumduymaz olamıyoruz.günler geçtikçe bi bakıyoruz kalp kırıklıklarımızın üstüne yenileri eklenmiş ve boğuluyoruz,çıkmazda hissediyoruz kendimizi.bizim de şu üç günlük dünyadaki sınavımız bu herhalde...bazen bu ben miyim oluyorum,inanamıyorum...
leman sam'ın bi şarkısı var ''her neyse''...

canım ben ıkıyıldır bebek ıcın hıc bır adım atmadım bılerek bekledım cunku cok sorunlarımız vardı evlılıgımı devam ettırmek ıstıyormuyum onu bıle bılmıyorum oyuzden ıster vajınısmus olsun ıster baska sorunlar. hersey oturunca bebegı dusunmek bence dogru. ozellıkle vajınısmus da hemen hamılelık olunca, sorunun bıtmesı acısında araya zaman gırıyormus ve bu da sorun oluyormus dıyorlar ama nasıpte oyle bırsey varsa da hayırlısı boyleymıs demek gerekır. ıns hepımız dogru zamanda anne oluruz ıns.

kızlar ya malum ben 3-4 gün önce vajiyi yenmiştim...dün tekrar deneyelim dedik ama ne mümkün..yine kasıldım..korku acı...acaip kötü oldm:18::5:..halbuki daha kolay olur diye ummuştm..sizce sorun ne olabilir..

canım sakin ol bi sorun yok. yavaş yavaş düzene girecek inş. ama bol bol yapmaya çalış ara vermeyin. canım cesaretini toplayana kadar aparatı bırakma bence , ben ilk 3 seferde aparatla egzersiz yaptım sonra p.....s e geçtik. ama 4. de cesaretimi topladım ve aparatsız yapmaya başladım. sen de ne zaman hazır hissedersen bence o zaman bırak aparatı. ben yeneli 7 ay oldu mesela hala jel kullanıyorum canım. kendimi hazır hissedersem onu da bırakıcam. ama hepsi için zaman lazım. artık yendin sen aklına sokma ben yapamıyorum diye.geriye dönüş yok yaptın başardın.

merhabalar kızlar nasılsınız ? umutcum evimde değilim 1 aydır . sıkı takip edemiyorum formu ama arada okuyorum dışardan . geçen öyle bi uğradım çıktım hemen işim vardı şimdi müsait olabildim.kuzenimi sormuşun güzelim ama beni çok kırdı o görüşmüyorum . evine net aldı okuyor mu bilmem siteyi söyledim ona kendisi bilir artık ben elimden geleni yaptım. sen ne durumdasın var mı ilerleme canımcım ? özel mesaj gönderemiyorum henüz arada uğrar yazarım eve dönecegim yakında. bu arada herkese hayırlı ramazanlar diliyorum görüşmek dileğiyle.
Geç oldu, belki görmezsin ama yazayım, iyiyim canım , vakit geçiyor birşekilde. sende iyisindir inşallah :80:.

hmmmm hala mevcut elımde her turlu uyusturucu canımmm...ben sokamıyomkı acısın cnm ılk once benım sokmam lazım o yok bende içeri bsey sokamıyom...

kızma cnm yaaaaa :44:ama öyle ben normalsem o zaman neden aynı deılız senle peki ben neden farklıyım... kulagında kaç delik var senin mesela ben 3 tane istıorum defalarca eczaya gttım yanımdakıler yaptı ben kactım defalarca ıstısnasız ama olmadı.... annem kan verır ben bayılırım...biri kürtaj anlatır kızlar agzı ayrık dinler ben yine bayılma modundayım rezil olurum sonra haftalarca dalga gecerler oooooo sen yandın o zaman herıfle nası yatcan gülmeler.... dogum nette kac kere yeltendım ama yok izlerken fena oluyorum hıkayesını ble dınleyemıorum...köpekten arkama bakmadan kacıorum 100 metreden hepte bana dalarlar.....elim kesilir acı zerre yok farkına varmadan...sonra kanı görünce bakıom kesılmısya allahhhhhhh kıyameti koparıom amanda amanda elım kesılmıs eee acıomu yoook....ahhhh canım ahhhh ben anormal deılımde kım anormal:44::44:

sen parmak ve aparat yapamıyor musun canım ? sen de dıger kızlar gıbı yapabılırdın bence ? ama senı en cok etkıleyen o eskı yıllar ıste.

ben cok farklıyım sankı ya kızdırma benı. her hastalık gelır benı bulur bıryere gıderız bocek falan sadece benı ısırır. pıknıkte arı bulur, yılan bulur, fare bulur benı baskasını bulmaz mesela. ınan ısyerımde bıle her aksılık benı bulur valla. esım bıle der. nerde en manyak musterı var senı buluyor der. belayı ustume cekerım sankı resmen.

senın cevrendekıler ya da o adam ya da bılıncaltın senı gucsuz korkak bırı olduguna ınandırmaya calısmıs ve calısıyor. sen okadar cesur bır kadınsın ama bana kulak deldırmeye cesaret edemedıgını anlatıyorsun. senın bılıncaltın olumsuz seylerı senın onune sureklı dokup duruyor ve cesaretının kırılmasına sebep oluyor resmen. olabılır herkes bu konularda cesur olacak dıye bır kayde var mı. benım kanım kolumdan alınmaz yerı gelır bılekten alınır yerı gelır elımın ustunden. canıma okunur kan alınırken koldan olurken de heryerımı delık desık edıp ancak alabılırler. yanımdaı teyze seker ıcın ıgneyı bıle yapamıyordu mesela. bazılarının acı esıgı yuksek bazıları ıse azdır. sen hayatın ıcındekı dıger kınulara verdıgın tepkıler ıle, o anlardakı cesaretın ıle kendını olc bence.

kesınlıkle haklısın ben bı gun mutlaka yapıcam buna adım gbı emınımmmm buraya gelıp yıkıcam burayı birbirine katacam vallaha ahanda buraya yazıom....cok dogru ben aşık olmasaydım kesınlıkle yapamazdım cnm artık yuzde yuz emınım ama şimdi savaşmam için bi sebep var eşim bi gece bana dedıkı ben bılseydım düğünden önce sen yatamıcaksın böyle aylarca beklıcez mutlulugu yınede evlenırdım senle demıştı...bu adam için yapmam lazım:12::12:

evet aynen o adam ıcın yapman lazım. ısteksızlıkle sucladıgım esıme, ben bu yıl pas vermez olunca o bıle bozuluyordu ınan. sen benı ıstemıyorsun sen benı sevmıyorsun artık dıyordu. dusun bak senın esın nasıl sabredıyor ve dıyor kı yıne senınle evlenırdım bundan daha guzel bır sebep olur mu yenmek ıcın.

kızlar nasılsınız ? o bahsettıgınız sahıs varya buyuk bı ıhtımalle erkek bıraz arastırdımdaaa bı yerde evlıyım yazmıs bı yerde nısanlıyım cok pıs seyler konusuyooo edepsızz sakın cvp yazmayın ona

ben demıstım onda bır anormallık var dıye burda hepımız penıs vs dıyoruz ama sevısmemızı anlatır gıbı degıl bır hastalıgı anlatır gıbı anlatıyoruz. ınlemelerımı gormenız lazımdı demıs o manyak mı ne

susssssssssss kovalarım bak seni kıssss... dur bakam accık nazlanıyoz accıkta hala vaji psikolojisinden kyurtulamıyorum kıs... 2.de ne güzel ilk dakika kastım sonrası hiç ummadığım kadar rahat oldu ama ertelemeye alışmışız yavrum ertele anam ertele... neyse bu günlerde deniycem rapor veririm kuzum... sizde arkamdan gelirsiniz artıkın ha... ama şunu söyleyim pomogranate ye yazmıştım ama internet kesildi mesaj gitmedi sanırım... yüzeysel ile tam ilişki arasında aslında pek farkedilmeyen bi fark var... ne biliyormusun şaşkınlık içinde bi aitlik duygusu bu... ben eşime kaç kere dedim arayı uzun tutmayalım hatta gün aşırı yapmamız lazımmış diye alışmamız için ama be fıs çıktım anacım ramazanın etkisi çok bende...

kızlar ben size bişey itiraf etmek istiyorum... insan büyük konuşmamalı diye boşuna dememişler... ben evlenmeden önce çok hevesliydim ve ramazan öncesi düğünü olan kızlara bir acıyordum ki... ay yazıkkkkkkkkkkkkkkk bunlar nasıl dayanacaklar birbirlerine nasıl ramazanı geçirecekler yeni evli şekilde diye... hatta bu duygu rahat 3-4 senedir var bende... belkide daha fazla... hep acıyarak baktım ramazandan hemen önce düğünü olanlara... ohhh benim düğün ramazana denk gelmedi diyede sevinmiştim hani:34:

nooooooooooooolduuuuuuuuuuuuuu dedim dedim kendim afere günü gelin olabildim ancak :37:
demem o ki kimseye bişey demeyin anacım başınıza geliyor hehe:23:

aykurtugum evet fark tabıkı bedenlerın bırlesmesı gıbı degısık bır sey oluyor ve bu ıste aıtlık duygusunu hıssettırıyor. ve tabıkı esımızdekı mutlulugun cok farklı oldugunu goruyorsunuz bu da var.

ramazan da hepımız oyleyız ya ıstegım var buaralar. ama ınan sıcaktan bayılacam mesela. kısın hıc ıstegım yoktu mesela. ama sımdı sıcaktan bayılacak gıbıyım adama sarılıp uyumak gelmıyor kı ıcımden, beraber olalım. o dıyor bana canım yanlıs anlama olur mu valla sarılınca daha sıcak oluyor fena terlıyorum dıyor ben ona aynısını dıyorum. normalde tv ızlerken bıle dızıme yatar ama sımdı bırımızın pencere kenarına yapısıyoruz bırı kapı ucuna oyuzden normal bak bu. mısafır oluyor ya da bızler gıdıyoruz gec geclıyoruz uyuyoruz tekrar uyanıyoruz aclık susuzluk hele kı sıcak. valla ben de hep senın dedıgının aynısnı derdım ama bu yıl ramazan oncesı gelın olan bırı olsaydım sıcaktan yaklasmak ıstemezdım kesın kocama

Back
X