Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy Yok Tatlımm daha iyi haberi veremiyorum ne yazıkki. Korkumu atamadım gitti yaaaaaaaaaaa :( Nasıl Çözebilirim bu durumu diye düşünüp duruyorumm ..

kendini iyice motive et,burdaki yazılar o konuda çok iyi moral veriyor,bizi de ramazan zorluyor çalışmalara başlayamadık birtürlü,ramazana birkaç gün ara vermeyi düşünüyoruz..

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN, SAĞLIKLI, HAYIRLI BEBİŞLERİNİZ OLUR İNŞALLAH...

saolasın..çok teşekkür ederim..inş bebişler gelsin herkesin kucakalrı dolsun..sende hamilesin sanırsm..huzur mutluluk ve kolaylıklar içerisinde allah çocuğuna kavuşmanı nasip etsin...tekrar saoalsın...

kendini iyice motive et,burdaki yazılar o konuda çok iyi moral veriyor,bizi de ramazan zorluyor çalışmalara başlayamadık birtürlü,ramazana birkaç gün ara vermeyi düşünüyoruz..

Aynenn O bizdede var. Uff ne illet bişey bu yaa böyle. Tam Burdaki yazıları okuyorum motive oluyorum iyice tamamdır yapıcam diyorum. O an gelince Sanki herşey uçup gidiyor. Korkularım Başlıyor. Üstte denedim fakat bi yerde takılıyo gitmiyo canım çok acıyor ordaa. Ne var takılmadan gitse diyorum.

yanı bızım cıkma ve nısanlılık surecımız bıraz degsık gectı ben oyle okuz ve serefsızler ınsanlar ıle calısıyordum esımın melek olması yetıyordu bana ozamanlar. neyse bız farklıyız hakıkaten ve bızı anlamak ıcın caba da harcamıyorlar ne garıptır kı.ama evlenınce cogu yatısa gecıyormus onu da goruyorum. yanı benım ayaklarımı yerden kesmedı evlenmeden once ama tam tersı bırkac yıldır daha dıkkat edıyor hedıye vs. ıkıncı yıldonumuzde de ben tedavıye gıtmek zorunda kaldım, ayrıydık ama annemı aramıs ve anne ben hesabına para cıkartayım, hedıye alırmısın begenecegı bırsey demıs. yanı bunu yapması bıle guzeldı mesela bu yıl cok ıstedıgım ama sacma buldugu bırseyı yaptı alyanslarımızı yenıledık ve gonlume gore alyansımı secmemı ıstedı ılkınde cok aceleye gelmıstı dıyordum begenmıyordum. ne bılıyım dogum gunumde bu yıl gece 12 de sehır dısından geldı gunu bırlık gıtmıstı yemege cıkacaktık ama yapamadık malum. bır kucuk saksı da cıcek almıs gelmıs ancak bunu alabıldım yanımda musterım vardı gezemedım dedı.

aynı ısyerı usandırıcı olmaz mı. aramız gayet ıyıyken ıs yuzunden cok tartıstıgımız olur mesela. ya da ozlem duygumuzu ıkı yıldır cok zedeledıgı. ama su anda bu sartlara uymamız gerekıyor maalesef.

evet sela cok manytıklı bırı benı ve esımı cok nıyı anlıyor cok mantıklı onerılerı oluyor benım bıle farketmedıgım seylerı farkedıyor kendıme daır. ve cok ıyı bır dınleyıcı. o bana buaralar en buyuk ılac sankı. Allah ondan da hepınızden de razı olsun. bırbırımıze zaman ayırıyoruz uzuntumuzu beraber sevıncımızı beraber yasıyoruz bu sanal bırsey ama en buyuk dostluklarından daha derın bırsey yasıyoruz.

hepımızın gonlundekıler gerceklesır ınsaallah canım ama sanırım bana en ıyı gelecek sey bır bebek. bunu hıssedıyorum artık.

Ozaman dilerim en kisa zamanda nasip eder Rabbim bi bebek.. Ardindan hersey diledigin gibi olur, tam bi aile olursunuz InsAllah

Naptin sen?? :53: Baglatmakmi.. Allah korusun :5::5: Bu nasil bi çaresizlik. Allah yasatmasin ins.. :( Böyle biseye asla cesaret edemezdim..
Canım ya ne yapayım, çaresizlik işte ama sonucu tam bir fiyasko. Nerdeyse delirecektim. İlk defa sizlerle bu sırrımı paylaştım.

Canim senin durumun hepimizden beterdi.. 8 sene dile kolay.. Kendi adima söylüyorum, benimde okadar geçmis olsa bende denerdim belki.. Allah kimseyi düsürmesin bu duruma tabi ins..
Hatirlama eskileri, unut tatlim.. :( üzülüyorm seni böyle görünce..
Unutuyorum tamam tatlı kardeşim benim..

ARKADAŞLAR, psikologlar genellikle egzersiz dönemlerinde eşle denemeleri yasaklıyorlar. Aparat kısmını bilmiyorum ama parmakla çalışanlar için söyleyeyim 3 parmak tam olarak serileşmeden cinsel ilişki denemelerine kalkışmayın.

artik cesaret edemem ya cok yiprandim bu surecte bazi arkadaslar yazmislardi derin nefes alip ver yada ikin diye oyle yapsam basarir miyim acaba

21 yasindayim 13 aylik evliyim 3 aylik evliyken bir pskologa gittim parmak egzerzisi falan yaptim son olarak p.si alabiliyorum ama tam olarak olmuyo sanki tikali bir yer var gibi..esim cok anlayisli ama destek olmadi bana artik bosver olmuyor diyor ne yapacam bilmiyorum

Egzersizsiz dene baktin olmuyo egzerisze baslarsin.. Bence nefesle halledebilirsin, nefesim tikaniyo almiyorum demissin, o anda derin nefes alip vermek, verirken ilerlemek çok önemli. Ins egzersize gerek kalmadan yenersin

saolasın..çok teşekkür ederim..inş bebişler gelsin herkesin kucakalrı dolsun..sende hamilesin sanırsm..huzur mutluluk ve kolaylıklar içerisinde allah çocuğuna kavuşmanı nasip etsin...tekrar saoalsın...

Teşekkür ederim canım, amin..Evet hamileyim, 2. çocuğuma. İlk çocuğum vajiyi yenmeden olmuştu şu an 4 yaşında...

selam kızlar ben geldim,hala hayretler içindeyim bunun benim başıma geldiğinin,ağda korkum vardı ,ağdanın acısından korkardım ilk gece aklıma bile gelmezdi,ne kadar sinsi bir şeymiş,şimdi rahatlıkla ağdayı halledebiliyorum ama bu sorun,off inşallah tez zamanda kurtuluruz..

Valla sana bisi söyliimmmi ben onu bile yapamiyorum :9::9: düsün yani p.s ondan kat kat kolay bisey..

Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :(((((

Gerçekten bu iş o kadar basit ki, sen bile inanamayacaksın bu kadar basit olduğuna. Beyninde büyüttüğün gibi değil kesinlikle. Ben ilk kez yaptığımda evet çok sevinmiştim ama buruk bir sevinçti. Buruk olmamın sebebi çok kolay birşeyi seneler sonra aşmamdı....Ve bu kadar kolay bir şey için senelerimi harcadığım için kendime kızmaktan doğru dürüst sevinememiştim bile...

Cancazim iyi gidiyo nolsun.. Regl sonraki günlerimi iyi degerlendirdim artik paydos zamani.. :9: hala tam alismis degilim açikçasi.. zorlandigim poz. deniyorum alismak için ama ciksssss olmuyo..
Böyle iste, senin nasil gidiyo canim agrilarin geçtimi

İNsallah bi an onxe alisiriz canim bende iyiyim cok sukur agrim yok bende tam
Alisamadim hala yaptiktan sonra kasiklarim agriyor hala kasiyorum kendimi demekki ne zmn aliscaz ya off:)

Alisamadim hala yaptiktan sonra kasiklarim agriyor hala kasiyorum kendimi demekki ne zmn aliscaz ya off:)

InsAllah ya :97: Poz. degistirerek denedinmi peki? Ben kendimi bile bile zorluyorum yoksa zorlanmadigim poz. okadar kasmiyorum..

Kızlarrr Desteğinize İhtiyacımm var başaranlar bu illeti yenenler lütfen bu işin ne kadar kolay olduğunu söylesinnn lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :(((((

canım ben burayı gizli gizli takip ettikten sonra üye oldum sonra yazılanları okudum ama okurken egzersizle alakalı cümelelerde yüzümün aldığı şekli görmeliydin ayyy mümkün değil diyordum ve başka daha kolay bi yöntem aradım sayfalarda buradaki arkdaşlarıma sordum herkes egzersiz dedi ki ben nerdeyse 4 5 kadın dogumcuya gıttım bırı cınsel ıslev bozuklkları uzmanıydı hepsı sorun yok anatomık acıdan psıklojk bu dedı sonra egzersıze basladım hem de bıgun cat dıye ısaret parmağının tumuyle :) sonra 3 hafta içerisinde yendim sadece talımatlara uy ve artık gecelerını zehır etme yuku al uzerınden zamanda senın elınde yenmekte..bu sure degısıyor kımı daha uzun kımı daha kısa kımı hemen p...denemesıne gecıp basarıyor ben 3 parmaktan sonra basardım sende yapabılırsın bu cozumsuz bı dert hastalık degıl yeterkı erteleme

:46::46: Wuuuww :nazar::nazar: Hizina yetisemiyorum tebrik ediyorum çok çok very nice ilerliyorsun..
Benim regl yaklastigi zaman çok zorlaniyodum egzersizde.. ondan olmus olabilir canim, reglden sonra kat kat kolay oluyo egzersiz..

maşallah canım çok iyi gidiyorsun.canının yanmasının sebebi regl olabilir çünkü o dönem öncesinde hassas olman normal canım...mesela ben saçıma bile zor dokunurum o dönemde acır;) sonrasında daha rahat olacaksın canım,bozma moralini...geçici bi dönem...tekrar maşallah diyelim:nazar::nazar:

çok sağolun,inanın bu cesaret verici sözleriniz okadar iyi geliyo ki,iyi varsınız....

Teşekkür ederim canım, amin..Evet hamileyim, 2. çocuğuma. İlk çocuğum vajiyi yenmeden olmuştu şu an 4 yaşında...[/QUOT

aaa sen vajiliyken hamile mi kaldın...sölüyolardı duymuştm vajiliyken hamile kalınır felan ama ilk kez böle olan biriyle tanıştm...neyse boşver geriyi galiba sonradan yenmişin ikinciyi yaptığına göre.ne doğurgan kadınsın sen maaşallah:)))) şaka yapıyrm alınma emi....kıskandım seni..ne düşünüyorm biliyo musun benim doğru dürüst yapsm günleri tuttursamda olmaz..hayat bazı şeyleri çok zor veriyo bana..3yıl vaji yaşadım felan felan....neyse seni üzmk istemem zaten hamişsin..allah uzun ömürlü etsn çocuklrını...allah sana bağışlasın...

InsAllah ya :97: Poz. degistirerek denedinmi peki? Ben kendimi bile bile zorluyorum yoksa zorlanmadigim poz. okadar kasmiyorum..

slm canlarım.
nasılsınız. kızlar bende hala pozisyon değiştiremedim :)
5 aydır tk poziyon. yapamazsam die korkuyom ya :1::1::1:

Back
X