Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasılsınız ne var ne yok.. uzun süredir giremiyordum internete... :(
varmı yenen hamile kalan..
umut ne yaptın acaba...
yenen cok cnm umuut da iş yok:( ama olucak :114: umutta böyle kalmıcak.....sen de ıyısın ınsallah.....
Yazdiklarini okudum çok üzüldüm.. Ben durumunun bukadar agir oldugunu bilmiyordum.. Geçmisi unutmaya çalis.. Allah yardimcin olsn.. Seni engelleyen doktor düsüncesi olabilir, nasilsa yapamiyorum, en kötü ihtimal doktora giderim düsüncesi alikoyuyo seni egzersizden.. madem öyle ozaman doktora gitmeyi denesene? Belki kontrol sende olmadigi için doktorda oldugu için daha kolay olcaktir.. Hos yine ayni seyi yapacak, yine aparat meselesi.. ama madem kendin biseyler yapamiyosun o doktora muracaat et? Yada aklima su geldi parmakla yapiinca orayi hissetmen seni rahatsiz ediyo.. o aparatlarla denesen? denedinmi bilmiyorum?

bşeymi olmuştuki:48:......aparatlada denedim senay gönderdiya en küçügü orta parmak kadar falan işte onuda sokamadım bi türlü uyusturucu sprey fılan alıyım dedım ama ondan bse anlamadım cunku hıc uyusmadım acayıptı (xycoılene) neyse işte...annemdeydim bugun rahatca konusum dıe gttım...aradım yeşim hanımı çoook ça konustum sanırım gdıcem .....

bıttı cıleklım 500 tamam ama tekrar ara ara yapıyorum ve acayıpte sıkısyorum:))anlıcann
İyş canım, hergün aynı karalılıkta gitmemiz lazım. Aşama aşama gidicez. Disiplinimiz giderse ipin ucu kaçar. Yarında 500 yapalım. Reglin bitincede gündüzleri kegel akşamları parmak egzersizi :46:. Kegelin sayısını düşürürüz egzersize başlayınca.
ınsallh canım yaa egzersızlerı ılerletmem lazım 2 parmak yaparsam pe..de yaparım dıye dusunuyorum ben suan acayıp takmıs durumdayımm bu konuyaa ve bıran once bıtırıcemmm bunaldımartıkkk bunalttılardaa

Evet canım, zaten dibe vurmadan insan yukarıya çıkamıyor .

yanlıssss 250 sadeccee:))) olduuu

Vuhuuuu dedim 2500 ü görünce :51:.

tamam işte sadece 2250 kalmış kuzum devam et hadi... 2500 dedin geri dönüş yok artık:27: ne kötüyüm demi:37:

Aykurt sen yok musun :20:, cadı seni.

yenen cok cnm umuut da iş yok:( ama olucak :114: umutta böyle kalmıcak.....sen de ıyısın ınsallah.....

bşeymi olmuştuki:48:......aparatlada denedim senay gönderdiya en küçügü orta parmak kadar falan işte onuda sokamadım bi türlü uyusturucu sprey fılan alıyım dedım ama ondan bse anlamadım cunku hıc uyusmadım acayıptı (xycoılene) neyse işte...annemdeydim bugun rahatca konusum dıe gttım...aradım yeşim hanımı çoook ça konustum sanırım gdıcem .....

Canımmm , konuşamadık bugün hiç, benim şimdi çıkmam lazım sonra yazarım :54:.

Annen biliyomu? Xylocaine bendede var hiç açilmamis paket dolapta durur öyle bos bos.. Ilk bunu vermisti doktor iyikide denemedim aman..
Hakkinda hayirlisi olsun iyi düsün öyle adim at ins :)

Annen biliyomu? Xylocaine bendede var hiç açilmamis paket dolapta durur öyle bos bos.. Ilk bunu vermisti doktor iyikide denemedim aman..
Hakkinda hayirlisi olsun iyi düsün öyle adim at ins :)
aman acmadıgın ıyı olmus yanı ben bse anlamadım garip yaglı gbı bsey ama bende hıc ıse yaramadı uyuşmadım...bakalım bseyler yapıcam 1 saat içinde bütün egzersızı tamamlıyormus 3 parmaga kadar sonra penıs boyutuna yakın aparat yerleştırıp eve gonderıomus tabı oda ayrı bı dert nereye gdıcem bılmıom yada evdekıler gdıcek..cok sıkıldım yada otele artık hayırlısı..burda kendı azmımle yenmeyı cok ıstedım ama olmayınca olmuor kahretsın...yenımde gercı o onemlı dımı kımınle nasıl kurtulumda şu illetten...elinizden gelenı yaptınız hepınıze mınnettarım... doktora gtsemde burda halay cekebılırım dimi:31::31::31: aaaa unutmusum annem bilior ben ..esım..annem...

Son düzenleme:
aman acmadıgın ıyı olmus yanı ben bse anlamadım garip yaglı gbı bsey ama bende hıc ıse yaramadı uyuşmadım...bakalım bseyler yapıcam 1 saat içinde bütün egzersızı tamamlıyormus 3 parmaga kadar sonra penıs boyutuna yakın aparat yerleştırıp eve gonderıomus tabı oda ayrı bı dert nereye gdıcem bılmıom yada evdekıler gdıcek..cok sıkıldım yada otele artık hayırlısı..burda kendı azmımle yenmeyı cok ıstedım ama olmayınca olmuor kahretsın...yenımde gercı o onemlı dımı kımınle nasıl kurtulumda şu illetten...elinizden gelenı yaptınız hepınıze mınnettarım... doktora gtsemde burda halay cekebılırım dimi:31::31::31:

E herhalde :) Burda yendigimiz için halay çekmiyoruzya :) yenelimde nasil yenersek yenelim.. Sen yen sadece halay çekilmicek yikilacak buralari emin ol :) dedigim gibi madem kendin yapamiyosun en iyisi doktora git o halde.. Artik esinle konus, esin evdekileri bigunlugune postalasin, yada artik otele gidersiniz olmadi..

E herhalde :) Burda yendigimiz için halay çekmiyoruzya :) yenelimde nasil yenersek yenelim.. Sen yen sadece halay çekilmicek yikilacak buralari emin ol :) dedigim gibi madem kendin yapamiyosun en iyisi doktora git o halde.. Artik esinle konus, esin evdekileri bigunlugune postalasin, yada artik otele gidersiniz olmadi..
evet bir günlüğne bi yere gitmeleri sanırım mantıklı:) hatta daha fazlada olabılır ahhh keske malum yeni çift olucaz cnm :34: herkes kurtulsun yeterki önemli olan bu;) sana ve herkese iyi iftarlar diliorum ......

evet bir günlüğne bi yere gitmeleri sanırım mantıklı:) hatta daha fazlada olabılır ahhh keske malum yeni çift olucaz cnm :34: herkes kurtulsun yeterki önemli olan bu;) sana ve herkese iyi iftarlar diliorum ......

Yada onlari ikna edip küçük bi kaçamak yapabilirsiniz bikaç Günlügüne otel rezerve edip, hem balayi olur hemde kafan rahat olur.. Imkanin hangisine yetiyosa onu yap, ins güzel haberler aliriz yakinda senden,tskr ediyorum sanada iyi iftarlar

iyi aksamlar hepınıze,
fırsat buldukca okuyorum yazdıklarınızı..pekte fırsatım olmuyo ama bı sekılde takıp etmeye calısıyorum ben 1,5 aylık evlıyım lutfen yazdıklarımı okuyup bırazda olsa tecrubelerınızden faydalandırırsanız cok sevınırım..evlendıgım gece tatsız hos olayan seyler yasadım esımle alakalı dııl ama malesef bu sebepten ılk gece hep hayalını kurdugum gece yasanmadı yatıp uyuduk ertesı gun balayına gıttık balayında denedık ve olmadı..hıc ıcıme alamadım p...bası deydıgı anda esımı ıttım hep.belkı balayında farklı bıyerde olmak yaramadı dıy dusunup erteledık..evımıze dondugumuzdede yapamadık malesef..vajınusmus oldugumdan sphelenmeye basladım cunku okudm ettım butun belırtıler bu yneydı sanı oramda bı uvar vardı ve gecmesıne ızın vermıyordum.sonrası hemen herkesın yasadıkları ertelemem kavga gurultu huzursuzluk yapamam esımı suclamma falan fılan kı esım son derece anlayıslı davrandı ama bu psıkolojı yuzunden hep kavga etmeye basladık etten puften seler yuzunden ve nerdeyse on gunde bır dener olduk ama malesef sonu hep husran..ve bı gece denedımızde yarısına kadar alabıldım ama acayıp bı acı ve ıne erteledım tabı kavgada ettımız ıcın hıc yaklasmadık bırbırımıze.ama ben fırsat buldukca kendımı rahatlatmak ıcın allık fırcasıyla denedım ınce ama olsun oraya bıseylerın gırdıgını gormek bıle benı sevındırdı.yıne denedık ama yıne yarısına kadar alabılıyorum sonra acayıp bı yanma acı yıne bırakıyoruz.burdan okudum bazı arkadaslar mumla falan denemıs bugun mum aldım cok rahat bı sekılde soktum.sonra muma pecete sarıp azıcık kalınlastırdım ve yıne zarzoda olsa soktum.anlamadıgım ben vajınusmuyum ? eger oyleysem mumu sokabılıyken pe..neden ıcıme alamyıyorum yolun neresındeyım nekadar zamanımı alır bunu yenmek ? lutfen cevap verırsenız sevınırım

yazını okudumda benmde ilk olmamıştı vajinismus olduğumu düşünmştüm ama yarısını içime aldıktan sonra gerisi hemen geldi.yarısını alınca cnm yanıyor demişsin ya yandığı anda düz değilde biraz aşağı doğru hareket ettirin yani popoya doğru bu şekilde rahatça hepsini alabilirsin diye düünüyorum

Anammmm kimse yok ben nasida kosmussam hemen :))))) ziyaretci blem yok:52:

nasılsın canım cok sevındım dr gıtmeye karar vermıssın nezaman randevu felan verdımı kım bu yesım hanımm nasıl yanı anlatsana maddı acıdan nekadar ıstıyomuss nası ılerlıyomusss ınsallh yenersın bende ıhmal etmıcem artık dun acayıp bunalttılarrr bıran once bıtırmek ıstıyorum bu ısıı fala uzatı artıkk

cnm msjını aldım bilmem neden ama acaip mutlu oldm..ilgin hoşuma gitti...ihtiyacım var galiba...ama ben cvp yazamıorm:(((((( sormak istediğim şeyler var ama dediğim gb msj hakkım yok henüz..msnni göndersen eklesem ordan sorsam senn için sakıncası olur mu

Back
X