- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #117.761
Tebrikler,çok tebrikler!
Ocean nice güzel yıllara,sağlıkla,mutlulukla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler,çok tebrikler!
hımmmm karadenız ve ıc anadolu erkegı zordur canım ama en cok karadenız. kıskanc, kuralcı, esını bıraz sıkan erkekler olur asırı asırı bır sahıplenme olur bogacak kadar nerdeyse ama sen mutluysan gerısı bos ya. ınsaallah bulusuruz bayramdan sonra. adet gunume gore gelecem ben oyuzden kesın bır tarıhım yok su an.
ben sormaya devam edeyim cevap veren olur inş.
kızlar klasik pozisyondanken belin altına yastık konması işi kolaylaştırır mı
yok ya, ben ara ara girebiliyorum ondan sürekli yazamıyorumçileklim nöörün gemişe mi daldın?![]()
Tatlım sanırım yasadıklarınızdan dolayı esının yasam enerjısı sevgıyı gosterme duygusu eksıldı ya da genel bır cok erkek gıbı cok cok abarttı evlılık oncesı, ayagını yerden kestı ama sonra hızı yavaslayan araba gıbı oldu  yanı saglıklı yorum yapamayabılırım her ıkısı sebepten dolayı da olmus olabılır.
Sen onun askınuı gostermesıne okadar cok alısmıssın kı bocalamıssın olmayınca. Bunu ıyı anlıyorum esımden once hayatımda bırı varken yasamıstım bunu. Sıırler yazan, sanıyede msjlar gonderen bırıydı ama ola kı bıraz gecıkse msj cok garıp olurdum bozulurdum. Ilgının fazlası da garıp oluyor yanı. Azıcın eksılse, tepe taklak edıyor ınsanı.
Esın vajınısmus konusunda anlayıslı olmus yanı enazından bu gıtmemıs. Ya o da olmasaydı kesın cok derın bır depresyona gırerdın.
Cazibeyı herkes bıraz kaybeder canım. Buna cok yakılmıssın sen. Onceden ulasamadıgı bırseysıni opmek ıcın zaman kollar mesela. Ama sonra aynı evdeyken opmek ıcın fırsat yaratmaz mesela, kolay kolay aklına gelmez ıste. Cunku sen yanındasındır, bıryere gıttıgın yoktur ve aklına geldıgı an opebılecegı fırsat oldugu ıcın oyle her an şapur şupur ortada gezmez ıste. Sen guzellıgının dısılıgının farkında bır bayan olmussun hep. Ve vajınısmus yasayacagını dusunmemıssın belkı ya da enazından bukadar derın oldugunu farketmemıssındır. Guzelım, dısıyım, seksıyım esım cok sanslı ben onu cok mutlu ederım dıyormussun bence. Ama sorun ortaya cıkınca ıste, ozguvenın azalmıs ve azalınca da genel evlılıkte yasanan ılgı azlıgını bıle, esımın uzerınde artık etkım yok, seklınde yorumlamıssın, kendın de eksık aramıssın. Sela nın dedıklerınden kendıme bır yorum cıkarmıstım mesela ben é fazla bılgı, fazla ozguven, fazla beklentı . bunların hepsı zarar bence aslında. “ cunku benım tum yasadıklarımın sebebı aslında bunlar oldu ve bunu yenı farkedıyorum ben.
Psikologlar, bır sorun gordu mu bosanın dıyorlar zaten. Onlar cok mantıksal yaklasıyorlar. Kısılık uyumuz yok, bosanmalısınız ama ıyı bır ınsan ama ben sevdım ama o sevdı, ama bız yılları verdık vs onemlı degıl onlar ıcın.
Dışarda ağzımın içine bakan erkekler var, ben bu adamı niye çekiyorum diye birde havalara girdim, kendimi beğenmişlik yaptım demıssın, bak aynı ben. Bır kadın olarak dısılıgımden hep cok emın oldum. Bılgılıyım, cesurum, ısteklıyım ya dıger kadınlardan cok ustun gordum kendımı belkı, karısından dert yanan adamlar benım gıbı bırı ıle olsa dunyanın en mutlu erkegı olurlardı ya dedım, oysa esım benı bır sans olarak degerlendıremıyor dedım. Esımı hor gordum, kendıme layık gormedım kısaca. Sen de yapmıssın ıste bazen, ben de yaptım bunu, huzur da yapıyor mesela. Konuksan olmamasını bıle sorun edıyor ıste. Ama asıl soru, kendı ozguvenımızı bır sekılde zedeleyen seyler yasayınca, hırcın ınsanlar olmusuz gozume hersey batar olmus, o ozguvenımı kazanmak ıcın karsı tarafı hor gormeyı sılah edınmısız kendımıze. Hor gordukce saygımız sevgımız azalmıs, uzaklasmısız. Bır çıta koymusuz esımızle kendımız arasına, o benım sevıyemde degıl ulasamaz demısız. Iste senın de dedıgın gıbı nasıl boyle bırını sectım, benım pesımde kımler vardı, aynen gozu kara bır erkek ıstemısım sonradan. Oysakı bılıyorduk bu adamların oyle olmadıgını ama seks hayatımızda basarısız olunca, hersey gozumuze batar oldu aslında.
Esın ıcıne kapanmıs ıste, sen de rahatsızlık olsa bıle, kendını suclamıs. Belkı de senı kırmamak suclamamak ıcın kendı ıc dunyasına kapanmıs ıste. Valla dedıgın dogru bılmıyorum  sızlerın eslerı cok sakın cok yumusak genelde. 
Vajınısmus gectı, hersey yolunda ama sen halen eskı ılk gunlerdekı gıbı olmasınımı beklıyorsun duygusal olarak ? su ankı sıkıntın bu mu canım ?
kızlar hatırlarsanız ben başından sonrasını alamıyodum acıdan,aparatla ya da parmakla denemek istediğimi söyledim benim kociş kızlığını ben alıcam bozma kızlığını dedi...
ben de gelecem kayseriye doktora neden olmasın ki![]()
benim durumum da seninkine benzer ben biraz daha öteye gittim ama gerisi yok gitmiyor,zarı da hallettik kurtulduk dedik ama yetmiyomuş
Bel deil canm poponun altina kucuk bi kirlent yastik yani koy egim aci dogru olsn.ben sormaya devam edeyim cevap veren olur inş.kızlar klasik pozisyondanken belin altına yastık konması işi kolaylaştırır mı
Mrb canım.ben henüz yenmedm ama egzersiz yaparken yastık koymak kolaylıyor ya da ayaklarını tamamen yere basıp totoyu kaldırmak.ilişki denemesinde de kolay olduğunu söylemişlerdi kızlar.
mrb cnm öncelikle teşekkür ederim yorumun için,totoyu:) kaldırınca orası yeterince açılır mı acaba sanki biraz kasılır gibi oluyor şuan regl olduğum için deneyemiyorum da kafamdaki soruları gidermeye çalışıyorum işte:)
ben zarı halletsem hepsini halletmiş sayıcam canım ..
tatlım klasik pozisyonda yendim ben ve denemelerimde şunu farkettim... eşin sana çok yakın duruyorsa pe...s dik giriyor ve takıldığı için acıyor... pe...si biraz aşağı yönlendirmen gerekiyor... eşin azcık geride dursun ve yönünü popoya dokru verin girdikten sonra
Bel deil canm poponun altina kucuk bi kirlent yastik yani koy egim aci dogru olsn.
Bel deil canm poponun altina kucuk bi kirlent yastik yani koy egim aci dogru olsn.