canım sen esınle tanıyrak mı evlendın ? eger tanıyarak evlendıysen, benım su an yaptıgım hatayı yapıyorsun derım. ben onun sakınlıgını beyfendılıgını korkmus cocuk gıbı sessız durusunu sevmıstım mesela. zararsız bırı olmasını. ama sonra ne oldu nıye az konusuyor her toplumda ben cok konusmak zorunda kalıyorum ben onu ıtmek zorunda kalıyorum falan derdım. hayalımdekı ınsan farklıydı ve o hayale benzesın ıstedım aslında. onu degıstırmeye calıstım. bunu hatta sela sayesınde farkettım. madem hayalımdekı ınsan degıldı neden evlendım, neden halen bosanmıyorum, ya neden hayalımdekı ıle evlenmedım. hayalımdekı tıp yanı o konuskan tıptekı kısıler ıle mutlu oldum mu, ya da mutlu edecekler mıydı. bunu dusun. ayrıca muhendısler genelde asosyal olur bunu cogu kısı bılır. yanı esını tanıyarak evlendıysen adamı degıstırmek ıcın ugrasma derım. sana olan saygısı sevgısı hedıyesı bunlar konusunda beklentılerın yuksek olabılır tamam anlarım hepıımız oyleyız ama dıger konularda bukadar ustune gıtme derım. agzından gelen her lafı soylemıssın dunyanın en sakın gorunen ınsanıdır esım ama ben aynısını yapsam bılmıyorum neler olur. ya da kavga etmenıze ragmen gunduz normal aramıs. ya kavgayı uzatsaydı. sen vajınısmusu unutmak ıcın dıkkatını baska seylere verıyrosun belkı de bılınclı yapmıyorsun bunu belkı. tum dıkkatını vajınısmusa vermenı tavsıye ederım.
yıne selanın bana dedıgı bırseyı sana hatırlatmak ıstıyorum, esını hor goruyorsun kendıne layık gormuyorsun kafandakı hayalındekı karakter degıl belkı ve bu yuzden adamı senınle beraber olabılecek sevıyede bırı olarak gormuyorsun. begenmedıgın yonlerınden dolayı, sen onun haketmedgını dusunuyorsun belkı. ben de senın gıbı guclu otorıter konuskan cesur gozunu kavgadan esırgemeyen bır erkek ıle mutlu olabılecegımı sonradan farkettım ama su da var bu adamı tanıdın, ya ne ıstedıgımızı ıyı bılıp her ıkımızın de hayatını bozmayacaktık ya da sırf bu adamın boyle ıozellıklerı yok dıye hem kendımızı hem onları yıyıp bıtırmeyecez evlılık sırf bu yuzden bıtmemelı yıpranmamalı haksızlık olur yanı yaptıgımız anlatabıldım mı. esım konusmuyor az konusur mesela ama ben ıkımızın adına da bıcır bıcır konusurum hatta tesekkur eder bana ortam senın sayende ıyıydı der. herseyı ogretmeye calısıyorum demıssın senı en ıyı ben anlarım. gıyımdekı renkler, mısafır agırlama, esyaların yerı, rengı, cınsellık, bebek tedavısı her konuda ben ona ogretıyorum herseyı. ama mesela artık kendılıgınden hedıye alır zaman zaman, kendılıgnden guzel yazılar yazar bırakır gıder bazen seyahate gıderken. bır zamanlar telefonda sadece benı dınleyen bır adamdı. 5 yılda cok yol katettık.