Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmm benimmmm :70:, dur daha gün uzun :26:.
Eşininkinin yerini tutmaz ama ben kutlayayım, nice mutlu yıllara, iyi ki doğdun canım :32::32::32:
:103::103::103::103::103:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71:
:29::29::29::29::29::29:
:32::32::32::32:
:118::118::118::118::118::118:

Allah'ım lütfen eşi akşama eli boş gelmesin :5:.
:132:
canımsın çileklim:43::43::43::43: çok saol bir güzel msj...bir masum öpücük...bir kuru gül...herseye razıyım inşallah hatırlar....

Chanm bende korkuyodm hemen patlar kanar kizlik giderdie ama egz.baslayacaksinya kegel nefes parmagin ilk bogumu falan bunlari yaptikca esniyo zar. Ben o kadar soktum dusun once isaret parmagm kadar bi aparat kanamadi sonra birazdaha birazdaha buyuk derken tam 11cm icime aldigimda cok cok hafif bi yanma ve 4 damla kadar kan geldi kimisinden hic gelmiyo sen baslamadan kadn dogumcuya git esinde yaninda olsn sonra konus esinle egz yapcagini kanana onun icin onemli mi deilni gormesi gerekirmi oyle basla derim ben oyle yaptm gerci Allahtan esim o gun yanimdaydida gordu :)

anladım canım teşekkür ederim söylediklerini yapacağım:)ay bana bi cesaret geldi ya:)

merhaba kızlar eski bir vajijici olarak hala kopamadım bu topikten her girmeme inşallah bugün biri daha gelin olmuştur diyorum rabbim hepinize tatdırsın inşallah biliyorum çok zor bir dönem en zorlarını yaşdım ben tam 5 yıl her neyse kolaylıklar diliyorum sabredin lütfen herşey beyinde

neyse kızlar ben cıkıorum bugun yogun braz pazar fılan var aksama bıldırırım son durumu:51::51:hiç ümidim yok da neyyyyyyse.. sizde az çene çalın bakim heeee :54: inci senın işin yokmu bakim gelio kaynana arkana bak:52:

canımsın çileklim:43::43::43::43: çok saol bir güzel msj...bir masum öpücük...bir kuru gül...herseye razıyım inşallah hatırlar....

kuzum yanında degılız kı bak ben o esıne nasıl hatırlatırdım senın ruhun bıle duymazdı. ben cok copcatan bırıyımdır cok kısı evlendırdım ılıskılerını yola koydum falan. aracı olurdum lısedeyken bıle. ha kendımın unıversıte bıtınceye kadar bırseyı olmadı ama herkesın ılıskısıne yardım ederdım

neyse kızlar ben cıkıorum bugun yogun braz pazar fılan var aksama bıldırırım son durumu:51::51:hiç ümidim yok da neyyyyyyse.. sizde az çene çalın bakim heeee :54: inci senın işin yokmu bakim gelio kaynana arkana bak:52:

tatlım hatırlayıp hatırlamadıgını kontrol et. olakı eve geldıgınde de hatırlamazsa bunu bellı et. ben boyle yapa yapa, adamın huyunu degıstırdım ınan. valla sımdı ummadıgım sekılde dogum gunumde mınıcık bır saksı almıs gelmıs. dusun yanı ve ınan o gun bu ımkansızdı gece yarısına kadar musterısı ıle konyadaydı sehır dısındaydı dusun yanı. degısecek degıstırecez ama kavga etmeden sadece bekledıgımızı gosterecez.

merhaba kızlar eski bir vajijici olarak hala kopamadım bu topikten her girmeme inşallah bugün biri daha gelin olmuştur diyorum rabbim hepinize tatdırsın inşallah biliyorum çok zor bir dönem en zorlarını yaşdım ben tam 5 yıl her neyse kolaylıklar diliyorum sabredin lütfen herşey beyinde

tebrik ederim çok şükür kurtulmuşsunuz bu dertten darısı bizlerin başına inş,biraz bahsetseniz bilgilensek nasıl yendiniz neler yaptınız

Yavru ceylanlarım...4-5 gün olmayacağım evde..Hepinizi öpüyrum sorunsuz, sıkıntısız günler diliyorum vajili arkadaşlarımn ben geldiğmde 'başardım , yendimmmm' yazdıklarını görmeyi istiyorum..Hepiniz Allaha emanetsinz..Ayy laaav heppiniz... :16::16:

Ya kafayi yiycem kizlar yardim edin lutfen.esim beni anladigini soyluyo ama her dk ayni soruyu soruyo anlatmaktan yoruldm ya o anlamio yada ben deneme aninda sadece ben mi bukadar sert tepki veriyorum yataktan sicriyorum aglamakli oluyorum esimi devasa bi gucle itiyorum buna bozuluyo tepkin fazla dio sizler cvp verin de pkutugum lutfen hatta mumkunse esleriniz cvp versin bide erkeklerklubu acilsin . Diorum bu hastalik boyle iste elimde deil ama seninki baska bise o an acayip deisiyorsn dio:5: ya lutfen esiniz cvplasn yalnz benim olmadigimi gorsun :5::5:

inci kızım, senin tepkilerin normal vajinismuslu hasta tepkileri. bunu eşinin anlaması lazım. ben ağır vaka değildim, tekme filan atmadım ama itiyordum, hala da öyleyim. azıcık abansa ittiririm yavaş diye. çünkü kontrolü kaybedince canım yanacak korkusu var. elbette bilerek canımızı yakmazlar, güveniyoruz ama sen onu gel de o anda bedenine anlat. istem dışı oluyor bunların hepsi. eşin önce bunu anlamalı. ben sana deneme yapmaksızın eşinle alıştırma yapmayı önermiştim, girmeyeceğinden emin ol, sadece başını yaklaştırsın vajiye ve öyle bekletsin. bak kaçtır öneriyorum bunu, neden denemiyorsunuz? girmeyeceğini bilirsen sakinleşirsin, öyle bekleyerek alışırsın. sonrasında da denemelere geçersiniz. belli ki eşin aparatlarını kıskanmaya başlamış. mesele aparat değil şu anda, senin eşine güvenini tesis etmek. senin gerilemeni istemiyorsa alıştırma yapın, mikiye alışınca sonra giriş kısmına geçersiniz. bu şekilde birbirinizi yıpratıyorsunuz, acele etmeyin ve sakince adım adım ilerleyin. herkes ilk seferde yapamadı. hele ben aylarca uğraştım. her deneme hüsrandı ama eninde sonunda oldu işte. sıkma canını, biraz sükunet lütfen, tamam mı??? :16::16::16:

geçmiş olsun umarım bizler de atlatabiliriz

tebrik ederim çok şükür kurtulmuşsunuz bu dertten darısı bizlerin başına inş,biraz bahsetseniz bilgilensek nasıl yendiniz neler yaptınız

aslında burda söylenen bütün teknikleri denendim ilk önceleri herkes gibi tabiri yerindetse öyle bir vajinal açıklığımda yok diye düşündüm öyle bir delik yok gibi:26: sonra işte bu siteyi keşfettim benim ilk keşfettiğimde daha farklıydı bir jinekolog denk geldi onunla konuştuk birde öyle bişeyki kimseye anlatamıyorsun o işte bazı kremlr jellr tavsiye etti denedim olmadı sonra farklı aparatlar aa bi baktım oluyo orası açık önce inanadım sonra eşimle denedik tık yok olmuyor güzelim birde benim evlendiğim günden beri çok stresli bir hayatım oldu buda olmamasında çok etkili oldu sorunlu bir evlilik herneyse 2006 evlendim geçen yıl boşandım ve tekrar evlendim 8 ay önce ve bu evliliğimde kendiliğinden oldu çok şaşırdım kırmızıları gördüm bumu ya bu karmı dedim kafada bitiyormuş canım yani

canım sen esınle tanıyrak mı evlendın ? eger tanıyarak evlendıysen, benım su an yaptıgım hatayı yapıyorsun derım. ben onun sakınlıgını beyfendılıgını korkmus cocuk gıbı sessız durusunu sevmıstım mesela. zararsız bırı olmasını. ama sonra ne oldu nıye az konusuyor her toplumda ben cok konusmak zorunda kalıyorum ben onu ıtmek zorunda kalıyorum falan derdım. hayalımdekı ınsan farklıydı ve o hayale benzesın ıstedım aslında. onu degıstırmeye calıstım. bunu hatta sela sayesınde farkettım. madem hayalımdekı ınsan degıldı neden evlendım, neden halen bosanmıyorum, ya neden hayalımdekı ıle evlenmedım. hayalımdekı tıp yanı o konuskan tıptekı kısıler ıle mutlu oldum mu, ya da mutlu edecekler mıydı. bunu dusun. ayrıca muhendısler genelde asosyal olur bunu cogu kısı bılır. yanı esını tanıyarak evlendıysen adamı degıstırmek ıcın ugrasma derım. sana olan saygısı sevgısı hedıyesı bunlar konusunda beklentılerın yuksek olabılır tamam anlarım hepıımız oyleyız ama dıger konularda bukadar ustune gıtme derım. agzından gelen her lafı soylemıssın dunyanın en sakın gorunen ınsanıdır esım ama ben aynısını yapsam bılmıyorum neler olur. ya da kavga etmenıze ragmen gunduz normal aramıs. ya kavgayı uzatsaydı. sen vajınısmusu unutmak ıcın dıkkatını baska seylere verıyrosun belkı de bılınclı yapmıyorsun bunu belkı. tum dıkkatını vajınısmusa vermenı tavsıye ederım.

yıne selanın bana dedıgı bırseyı sana hatırlatmak ıstıyorum, esını hor goruyorsun kendıne layık gormuyorsun kafandakı hayalındekı karakter degıl belkı ve bu yuzden adamı senınle beraber olabılecek sevıyede bırı olarak gormuyorsun. begenmedıgın yonlerınden dolayı, sen onun haketmedgını dusunuyorsun belkı. ben de senın gıbı guclu otorıter konuskan cesur gozunu kavgadan esırgemeyen bır erkek ıle mutlu olabılecegımı sonradan farkettım ama su da var bu adamı tanıdın, ya ne ıstedıgımızı ıyı bılıp her ıkımızın de hayatını bozmayacaktık ya da sırf bu adamın boyle ıozellıklerı yok dıye hem kendımızı hem onları yıyıp bıtırmeyecez evlılık sırf bu yuzden bıtmemelı yıpranmamalı haksızlık olur yanı yaptıgımız anlatabıldım mı. esım konusmuyor az konusur mesela ama ben ıkımızın adına da bıcır bıcır konusurum hatta tesekkur eder bana ortam senın sayende ıyıydı der. herseyı ogretmeye calısıyorum demıssın senı en ıyı ben anlarım. gıyımdekı renkler, mısafır agırlama, esyaların yerı, rengı, cınsellık, bebek tedavısı her konuda ben ona ogretıyorum herseyı. ama mesela artık kendılıgınden hedıye alır zaman zaman, kendılıgnden guzel yazılar yazar bırakır gıder bazen seyahate gıderken. bır zamanlar telefonda sadece benı dınleyen bır adamdı. 5 yılda cok yol katettık.

az öncede yazdım ama ne oldu anlamadım yazdıklarım yayınlanmadı.. hemen hemen yakın karakterli eşlerimiz anlaşılan gerçekten beni iyi anlarsın.. kafam çok karışık ve koaman hissediyporum sanki bırden küt diye yere düşeek çok ağır:) yazdıklarımda kaba bi tabir kullanırsam yada saçmalarsam şimdiden kusura bakma (yın) :) evet eşimi tanıyarak evlendim onu tanıdığımda büyük bir güvensizlik içindeydim yanlış insanları hayatımda bulundurmanın güven çöküştürmesiydi yaşadığım.. ve bir yandan okul bitmiş yaş 26 etrarımdaki herkes bi ebvlenemedin bi evlenemedinn deyip durmuyorlar.. ailenin en büyük çouğuyum ev kalabalık her kafadan ayrı bir ses çıkıyo.. yıllarca şehir dışında okuyup eve geliosun ve bi aidiyet hissedemiosun misafir gibisin evim diyemiyosun dedirtmiyolar yada.. heryerden birileri talip çıkarıyo başına ama güven sorunundan kimseyi istemiyrsn ama bi seçim yapıp kendi yuvanı kurmakda istiyrsn.. tamda bu kaosda eşim çıktı karşıma güvenli liman gibi.. ya böyle erkek olurmu varmıymış dedim hep.. daha ilk gün ben seninle yaşarım yaa dedimm:) bana kendimi iyi hissettiriyrdu katıla katıla gülmek mutluluktan ağlamak neymiş hep onunla tattım ama evlilikte tereddütlerim vardı .. sonra birden herşey çok hızlı gelişti. o kadar iş yoğunluğumuza rağmen her fırsatı değerlendirip gezmedik tozmadık yer bırakmadık günü birlik şehir dışalrı bile.. sonra annesiyle tanıştırdı derken ailaler tanıştı herkes birbirini çok sevdi derken derken parmaklarımızda artık yüzüklerimiz vardı daha tanışalı 4 ay olmuştu oysaki..kendi isteğimle tabiki bu aşamaya gelmiştik ama herşey çok hızlıydı.. sonra düğüne kadar ufak tefek pürüzler olsada herşey güzel hatta mükemmel ilerledi.. evlendik rüya gibiydi.. sonra hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi.. bilen arkafdaşlarım bile der senin böyle bişeyi yaşadığını aklım almıyor diye.. meğersem çoukluğumda yaşadıklarım fortlamak için evlenmemi bekliyormuş.. her defasında krizler geçirdim eşim halimden korktu ben kendime inanamadım.. eşim zmanla olur diyodu gün geçtikçe bağırtılarım azaldı çözeriz diye düşündü ama ben böyle düşünmedim eşimi çok seviyorum ama insel olarak hiç arzulamıyrm çok açık olduysa affola.. zorluyrm kendimi ama olmuyro.. aslında yakışıklıda sayılır çokda beğeniyrm ama olmuyor.. erkekler gibi ihtiyaç olarak görmeye çalışıyrm ve çok sevdiğim, sevgiyi çokça, sonuna kadar hakettiğini düşündüğüm eşime bu mutluluğu yaşatmalıyım dedim hep.. eksik yönelerini hep görmemeye çalışıyrm ama bende insanım sonun taşma sınırını geçiyrm.. çok yoryor beni herşeyi açıklamalaıyım öğretmeliyim hemde bir kez değil defalara tekrarlamalıyım sonunda yinede yanlışı yapıyor.. anlattığımda çok basit gelebilir belki ama yinede anlatayım.. en son dünkü olayı çöpü dışarı çıkarması için kapının yanında hazırladım pissuyu akmasın diyede kovanın üstüne koydum kovanın içinden bilerek çıkardımki şimdi kovayıda atar matar belli olmaz işi diye yinede uyarma ihtiyaı hissettim ama kararsız kaldım çünkü bazende çıkışıyor ben bilmiyrmmu ne söylüyosun diyo ama ne zaman demesm ikaz etmesem ya bişeyler kırılyr ya atılıyr ya yanıyo ya kirlenio ya unutuo ya yanlış aktarıyoo vs. vs.. sonra bi baktım kova yok aradım nerde die attım ddei bende patladım saydım sayıştırdım ben ne bileyim dio çöp olmadığını bende çok kötü konuştum.. gn içinde bişey olmamış gbi davransdı eve geldiğimde bilerek tavır yaptım bi çöp kavsı içinmi bu yaptığın diyo. beni anlamıyor bile.. tabiki çöp kovası değil nedir ki 3 5 liralıkm bişey isterse olsun milyarlık.. ben herşeyde böyle olduğu için katlaanamıyrm artık .. bugün bu olayı yaşadık yarın yine kovayı götütüp atar ertesi gün yine... en az 5 kez bu olayı tekrarlamamız gerek.. bu en basitiydi.. daha neler neler..çouk gibi yanımda tiye alanalar oluyo ben sninirlenyrm o gülüyo çıldırıyrm bu böyle derken böyle dmek istedi diyrm niye tepki vermedin diyorum hayır öyle demedi diyo kabullenmiyoda.. yada bakıyrm herşeyi yıkacak dökeek öneden anlıyrm bak böyle değilde şöyle yapsan daha iyi olur öyle yaparsan kırılır bozulru dökülür her neyse sanki anlatmamışım gibi dediğimin tersini yapıo sonuç hüsran.. arkasını toplamak düzeltmek bana düşüyor.. kafam çatlıo herşeyi önceden düşünmekten ona göre yol izlemekten.. dielimki arbaayız 10. kez gittiğimiz bi yer uyarsam biliyrm ne uyarıyrsn dio demesem abartmıyrm muhakkak yanlış yollara giriyrz saatlere dolaşıyrz aileside aynı tanıştığımız günden beri her geldiklerinde yaptığım bi yemeği annesi hiç yememiş bende görmemiş ve hatta ben bilmiyomuşum gibi bana öğretmeye kalkıyoo.. her defasında anlattığım şeyleri tekrar tekrar hiç anlatmmaışım gibi bakıyolar usanmadan anlatıyrm.. kimseyle görüşmemeye çalışıyrm huzurun eşide bişey anlamıo nasıl bi müh. bu dediklerini anlıyrm içşlerinden.. bişey alıcaz diyelimki adam anlatıyor anlatıyor malını bizimkisi sanki adam hiç anlatmammış gibi öyle bi soru soruyorki adamda çileden çıkıyor.. diyorum bak nie böyle yapıosun öyle bişey olmadı sen çok abartıyrsn diyor olayları benmi abartıyrm gerçekten bilemiyrm. diyeceksinizki bunları evlenmeden öne yaşamadınmı yaşadım ama birincisi anlattığım gibi herşey hızlı gelişti öenemsemedim birde olyalar katlandıkça arttıkça bezdirci olmaya başaladı.. sizlerde yazmışsınız vajiden dolayı takmadığın şeyleri takıyrz die vajiden sonra daha iyi oluyr çözmeden boşanma die.. düşündüm bende ne olursa olsun çözücem bu olayı sonra yönümü belirleyeceğim. şimdilik rafa kaldıryrm... beynimi yoruyorlar ailecek ruhumu değil öyle olsa kötüler derim direk yol alaırım yada ağlarım sızlarım rahatlarım biraz beyne bişey yapamıyrm:(((

aslında burda söylenen bütün teknikleri denendim ilk önceleri herkes gibi tabiri yerindetse öyle bir vajinal açıklığımda yok diye düşündüm öyle bir delik yok gibi:26: sonra işte bu siteyi keşfettim benim ilk keşfettiğimde daha farklıydı bir jinekolog denk geldi onunla konuştuk birde öyle bişeyki kimseye anlatamıyorsun o işte bazı kremlr jellr tavsiye etti denedim olmadı sonra farklı aparatlar aa bi baktım oluyo orası açık önce inanadım sonra eşimle denedik tık yok olmuyor güzelim birde benim evlendiğim günden beri çok stresli bir hayatım oldu buda olmamasında çok etkili oldu sorunlu bir evlilik herneyse 2006 evlendim geçen yıl boşandım ve tekrar evlendim 8 ay önce ve bu evliliğimde kendiliğinden oldu çok şaşırdım kırmızıları gördüm bumu ya bu karmı dedim kafada bitiyormuş canım yani

Allah mutluluğunuz daim etsin,inş başka problem yaşamazsın,bizde yarıya yakın giriyoz geriisi gelmiyor yakındır inş gelmesi sonunu görmemiz:)

Bu yenen arkadaslara soruyo yapmaya nasil karar veriolarmis o anda sev... Oluyomuymus yoksa sadece icine almaya mi odaklaniyolarmis bide bikac deneme mi yaiolar yoksa sabaha kadar oluncaya dek o gece deneme mi yapiolar dioo :) ayy bu adam beni oldurecekk :9:esim altinda put gibi yatmami istemiyo normalde hersey cok guzel yolunda sev... Falan gayet haz alioz ama o an denemede ben elim yuzum deisince sinirlenio ama napim zate korkuyorum benden o anda hareketli olmami bekleme nefes alip vermem gerek diorum o zamanda bende biseler ollmuyo olanda gidio dioo:18:

ayyy gülücem kusura bakma, güldürdün beni :52::52::52::52::52::52: ön sevişme ben istemiyom, bana kalsa girsin çıksın bitsin bi an önce. eşim istiyor diye mecburen o faslı yapıyoruz, yoksa sertleşme olmuyor. neyse esas ana gelince davullar çalıyo, heyecan had safhada, ne zaman girecek korkusu (zaten bütün ön sevişme bu korkuyla geçiyo), acelece jel sürülüyo, pozisyon alınıyo, girişe elimle yerleştirip nefesimi ayarlıyorum, verirken it diyorum. tabi şanslıysak bu kadar tantana içinde sertlik gitmiyo, değilsek mola alıyoruz. bi daha. eğer yenmek istiyorsanız eşinin dediği gibi mola vere vere bunu yapacaksınız. yok olmadı öldük bittik geberdik derseniz bizim gibi 5 ayı devirirsiniz. ben yendiğim güne kadar böyle uğraştık. deniyorduk sertlik gidiyordu. bey karalar bağlayıp hayatı kendine de bana da zindan ediyordu. ne zamanki karar verdi gene büyük bi kavga sonrası, odaya gittik yenmeden çıkmıycaz bu odadan tamam mı dedi. tamam dedim, kaçan namerttir :52::52::52::52: yenene kadar uğraştık. olana kadar. üstelik o gün egzersiz bile yapmamıştım. dilerim eşin anlamıştır artık ne yapması gerektiğini. bizler hastayız afrodit olmamız beklenmesin. yendikten sonra da afrodit olmayacaz bi günde. bu bir süreç zamanla her şey düzelecek.

az öncede yazdım ama ne oldu anlamadım yazdıklarım yayınlanmadı.. Hemen hemen yakın karakterli eşlerimiz anlaşılan gerçekten beni iyi anlarsın.. Kafam çok karışık ve koaman hissediyporum sanki bırden küt diye yere düşeek çok ağır:) yazdıklarımda kaba bi tabir kullanırsam yada saçmalarsam şimdiden kusura bakma (yın) :) evet eşimi tanıyarak evlendim onu tanıdığımda büyük bir güvensizlik içindeydim yanlış insanları hayatımda bulundurmanın güven çöküştürmesiydi yaşadığım.. Ve bir yandan okul bitmiş yaş 26 etrarımdaki herkes bi ebvlenemedin bi evlenemedinn deyip durmuyorlar.. Ailenin en büyük çouğuyum ev kalabalık her kafadan ayrı bir ses çıkıyo.. Yıllarca şehir dışında okuyup eve geliosun ve bi aidiyet hissedemiosun misafir gibisin evim diyemiyosun dedirtmiyolar yada.. Heryerden birileri talip çıkarıyo başına ama güven sorunundan kimseyi istemiyrsn ama bi seçim yapıp kendi yuvanı kurmakda istiyrsn.. Tamda bu kaosda eşim çıktı karşıma güvenli liman gibi.. Ya böyle erkek olurmu varmıymış dedim hep.. Daha ilk gün ben seninle yaşarım yaa dedimm:) bana kendimi iyi hissettiriyrdu katıla katıla gülmek mutluluktan ağlamak neymiş hep onunla tattım ama evlilikte tereddütlerim vardı .. Sonra birden herşey çok hızlı gelişti. O kadar iş yoğunluğumuza rağmen her fırsatı değerlendirip gezmedik tozmadık yer bırakmadık günü birlik şehir dışalrı bile.. Sonra annesiyle tanıştırdı derken ailaler tanıştı herkes birbirini çok sevdi derken derken parmaklarımızda artık yüzüklerimiz vardı daha tanışalı 4 ay olmuştu oysaki..kendi isteğimle tabiki bu aşamaya gelmiştik ama herşey çok hızlıydı.. Sonra düğüne kadar ufak tefek pürüzler olsada herşey güzel hatta mükemmel ilerledi.. Evlendik rüya gibiydi.. Sonra hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi.. Bilen arkafdaşlarım bile der senin böyle bişeyi yaşadığını aklım almıyor diye.. Meğersem çoukluğumda yaşadıklarım fortlamak için evlenmemi bekliyormuş.. Her defasında krizler geçirdim eşim halimden korktu ben kendime inanamadım.. Eşim zmanla olur diyodu gün geçtikçe bağırtılarım azaldı çözeriz diye düşündü ama ben böyle düşünmedim eşimi çok seviyorum ama insel olarak hiç arzulamıyrm çok açık olduysa affola.. Zorluyrm kendimi ama olmuyro.. Aslında yakışıklıda sayılır çokda beğeniyrm ama olmuyor.. Erkekler gibi ihtiyaç olarak görmeye çalışıyrm ve çok sevdiğim, sevgiyi çokça, sonuna kadar hakettiğini düşündüğüm eşime bu mutluluğu yaşatmalıyım dedim hep.. Eksik yönelerini hep görmemeye çalışıyrm ama bende insanım sonun taşma sınırını geçiyrm.. çok yoryor beni herşeyi açıklamalaıyım öğretmeliyim hemde bir kez değil defalara tekrarlamalıyım sonunda yinede yanlışı yapıyor.. Anlattığımda çok basit gelebilir belki ama yinede anlatayım.. En son dünkü olayı çöpü dışarı çıkarması için kapının yanında hazırladım pissuyu akmasın diyede kovanın üstüne koydum kovanın içinden bilerek çıkardımki şimdi kovayıda atar matar belli olmaz işi diye yinede uyarma ihtiyaı hissettim ama kararsız kaldım çünkü bazende çıkışıyor ben bilmiyrmmu ne söylüyosun diyo ama ne zaman demesm ikaz etmesem ya bişeyler kırılyr ya atılıyr ya yanıyo ya kirlenio ya unutuo ya yanlış aktarıyoo vs. Vs.. Sonra bi baktım kova yok aradım nerde die attım ddei bende patladım saydım sayıştırdım ben ne bileyim dio çöp olmadığını bende çok kötü konuştum.. Gn içinde bişey olmamış gbi davransdı eve geldiğimde bilerek tavır yaptım bi çöp kavsı içinmi bu yaptığın diyo. Beni anlamıyor bile.. Tabiki çöp kovası değil nedir ki 3 5 liralıkm bişey isterse olsun milyarlık.. Ben herşeyde böyle olduğu için katlaanamıyrm artık .. Bugün bu olayı yaşadık yarın yine kovayı götütüp atar ertesi gün yine... En az 5 kez bu olayı tekrarlamamız gerek.. Bu en basitiydi.. Daha neler neler..çouk gibi yanımda tiye alanalar oluyo ben sninirlenyrm o gülüyo çıldırıyrm bu böyle derken böyle dmek istedi diyrm niye tepki vermedin diyorum hayır öyle demedi diyo kabullenmiyoda.. Yada bakıyrm herşeyi yıkacak dökeek öneden anlıyrm bak böyle değilde şöyle yapsan daha iyi olur öyle yaparsan kırılır bozulru dökülür her neyse sanki anlatmamışım gibi dediğimin tersini yapıo sonuç hüsran.. Arkasını toplamak düzeltmek bana düşüyor.. Kafam çatlıo herşeyi önceden düşünmekten ona göre yol izlemekten.. Dielimki arbaayız 10. Kez gittiğimiz bi yer uyarsam biliyrm ne uyarıyrsn dio demesem abartmıyrm muhakkak yanlış yollara giriyrz saatlere dolaşıyrz aileside aynı tanıştığımız günden beri her geldiklerinde yaptığım bi yemeği annesi hiç yememiş bende görmemiş ve hatta ben bilmiyomuşum gibi bana öğretmeye kalkıyoo.. Her defasında anlattığım şeyleri tekrar tekrar hiç anlatmmaışım gibi bakıyolar usanmadan anlatıyrm.. Kimseyle görüşmemeye çalışıyrm huzurun eşide bişey anlamıo nasıl bi müh. Bu dediklerini anlıyrm içşlerinden.. Bişey alıcaz diyelimki adam anlatıyor anlatıyor malını bizimkisi sanki adam hiç anlatmammış gibi öyle bi soru soruyorki adamda çileden çıkıyor.. Diyorum bak nie böyle yapıosun öyle bişey olmadı sen çok abartıyrsn diyor olayları benmi abartıyrm gerçekten bilemiyrm. Diyeceksinizki bunları evlenmeden öne yaşamadınmı yaşadım ama birincisi anlattığım gibi herşey hızlı gelişti öenemsemedim birde olyalar katlandıkça arttıkça bezdirci olmaya başaladı.. Sizlerde yazmışsınız vajiden dolayı takmadığın şeyleri takıyrz die vajiden sonra daha iyi oluyr çözmeden boşanma die.. Düşündüm bende ne olursa olsun çözücem bu olayı sonra yönümü belirleyeceğim. şimdilik rafa kaldıryrm... Beynimi yoruyorlar ailecek ruhumu değil öyle olsa kötüler derim direk yol alaırım yada ağlarım sızlarım rahatlarım biraz beyne bişey yapamıyrm:(((

canım su an ısteyım cıkmak zuereyım asırı yogunlastı bır ısım cıktı. Ben sana aksam uzun uzun yazacam hıc merak etme. Sela dan da yardım alırız onun bana cok faydası oldu.

Allah mutluluğunuz daim etsin,inş başka problem yaşamazsın,bizde yarıya yakın giriyoz geriisi gelmiyor yakındır inş gelmesi sonunu görmemiz:)

inşallah canım azmin elinden hiçbirşey kaçamaz ve herşeyde bir hayır vardır şaka gibi gelebilir bazen mantık almaz ama ilk evliliğimden önce çok ama çok sevdiğim biri vardı çok saçma bie nedenle ayrıldık sonra yaşın verdiği etkiyel gurur yaptık aşkımızdan ölsekte adım atmadık 20li yaşlardaydım daha sonra sırf inat uğruna evlendim tam 5 yıl hayatımın ızdırabını yaşadım şiddet dayak görmedim ama eski eşimim ailesinin çok zulmunü çektim o yaşta beni mütiş strese soktular herşeyden kaçar korkar oldum ve bu vaji belası çıktı ortaya her neyse rabbime şükür kurtuldum o aileden ve o ilk aşkım o çok sevdiğim adam çıktı karşıma onunla evlendim ve onun olmak nasip oldu biz çok ağladık bir araya geldimizde bu bir mucize bu bir allahın hikkmeti diye

inşallah canım azmin elinden hiçbirşey kaçamaz ve herşeyde bir hayır vardır şaka gibi gelebilir bazen mantık almaz ama ilk evliliğimden önce çok ama çok sevdiğim biri vardı çok saçma bie nedenle ayrıldık sonra yaşın verdiği etkiyel gurur yaptık aşkımızdan ölsekte adım atmadık 20li yaşlardaydım daha sonra sırf inat uğruna evlendim tam 5 yıl hayatımın ızdırabını yaşadım şiddet dayak görmedim ama eski eşimim ailesinin çok zulmunü çektim o yaşta beni mütiş strese soktular herşeyden kaçar korkar oldum ve bu vaji belası çıktı ortaya her neyse rabbime şükür kurtuldum o aileden ve o ilk aşkım o çok sevdiğim adam çıktı karşıma onunla evlendim ve onun olmak nasip oldu biz çok ağladık bir araya geldimizde bu bir mucize bu bir allahın hikkmeti diye

çok enteresan bir hikayeniz varmış gerçekten ama mutlu sonla bitmiş ne güzel her şey de bir hayır var işte

canım su an ısteyım cıkmak zuereyım asırı yogunlastı bır ısım cıktı. Ben sana aksam uzun uzun yazacam hıc merak etme. Sela dan da yardım alırız onun bana cok faydası oldu.

allah razı olsun canım psikoloğa faln gidiosun saatlere konuşuosun yaşamamışki anlasın yada yol göstersin yani ben bi yararını göremedim.. eşim burda yazdığımı görse çok kızar kesin ama terübelerden yararlanıpğ çözüm bulmak amacım önemsediğiniz için binlerce kez teşekkürler...

Back
X