• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selamm kızlarrr:16: Rapunzel'inizz Geldii:54: Vajiyle İlgili soracak sorularınız varsa hemen yanıtlarımm.:34: Ben Burdayımmm !!:45::45::21::21:

merhaba cnm. sabah paylaştığım şeyi seninlede paylaşmak isterim.

kızlar selam. eşimin 2 parmağından sonra dün, p.. geçtik. 2 tane tombul parmağın girdiği yere pe.. girmiyo. :(( anlamıyorum. sadece kafası girdi gerisi yok. ıkınıyorum kasmıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama olmuyooooo :(( pozisyonda ben üstteyim eşime sırtım dönük şekilde. eşim üstte olduğu zaman biraz kasıyorum kendimi.

kızlar selam. eşimin 2 parmağından sonra dün, p.. geçtik. 2 tane tombul parmağın girdiği yere pe.. girmiyo. :(( anlamıyorum. sadece kafası girdi gerisi yok. ıkınıyorum kasmıyorum kendimi nefes alıp veriyorum ama olmuyooooo :(( pozisyonda ben üstteyim eşime sırtım dönük şekilde. eşim üstte olduğu zaman biraz kasıyorum kendimi.

canım bası gırıyor ve ılerlemıyor dıyenelre soyluyorum bu yön bulamaamızdan kaynaklanıyor vajıyı asmssınız nerdeyse vajiden dolayı değil yönden dolayı sıkntınız var emın olun hafıf popoya egımlı sekılde ıkınarak enfes verıp ıttrrsenız oradan kayıp gıdıcek

Hemen Kötü Düşünme Canım. Olacakk Merak etme. Eşin Parmaklarını Sokmaya devam etsin. Bu Şekilde Devam edin. Biraz Sabır lazım. Hemen Olacak diye Bişey Yok. Ama Sana Şu kadarını söyliyim. Vajiyi Yenmeneee Çok az kaldı. Bana inan bak. Üst Pozisyonda Eşine Dönük Bir Şekilde Denee istersen. Bolcaa Ikınn,Nefess egzersizlerini Yap. Ama Öncesindee tabi ki parmak egzersizini unutmaa. Olacakkk çok az kaldıı tamam mı ? Sabırrrr:16::16::16:

İtirazım var hakim bey, 2. bendim. kandırdın mı beni Elvan. gel buraya :41:
:83::83: Sakiiiiinnnn :9: hos görün çok birikiyo sayfalar takip etmekte zorlaniyorum :)
Mormutlulugu eklemeyide unutmusum bak simdi tekrar düzenlicem listeyi

Ve tebrik etmediğim başka arkadaşlar varsa, hepinize kocama alkışlarr....:46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Oh ohhhh bu aralar yapan yapanaaa :1::9:
:1:
Yapamayanlarrr durmayın başlayın egzersizlere, 1. olmuyorsa 2. olur yoksa 3. de yılmayın üstüne üstüne gidin bu vajininin biz yaptıysak inanın sizde yaparsınız.....

Harbiden ya herkes birden yendi felegim sasti mormutluluk canim senin yendigini görmemisim hemen ekliyorum :52:

:83::83: Sakiiiiinnnn :9: hos görün çok birikiyo sayfalar takip etmekte zorlaniyorum :)
Mormutlulugu eklemeyide unutmusum bak simdi tekrar düzenlicem listeyi

Harbiden ya herkes birden yendi felegim sasti mormutluluk canim senin yendigini görmemisim hemen ekliyorum :52:

Kuzumm Biz Eskidikk yaaa Hahahahahah:1: Tekrar Vajiyi Yensem mi Acabaaa :1::1::1:

12 Ekim yarismasinin

1. ALTHEA
2. ZEYZEYZEY
3. SADE123
4. 1i7BENi
5. ELAMM_19
6. SEKERPARE
7. MORMUTLULUK
:64::64::64::64::64::64::64::64:

KIZLAR tebrik ederim herbirinizi.. Yarisma ugurlumu geldi ne çok sevindim gerçekten.. bu mutluluk bambaska.. Rabbim baska dert yasatmasin InsAllah..
Evet 8. gelinimiz kim olacak bakalim.. 12 ekim yarismanin son günü.. 11 gününüz daha var.. Acele edin kizlarrrrrrrrrrrrrrr

Kuzumm Biz Eskidikk yaaa Hahahahahah:1: Tekrar Vajiyi Yensem mi Acabaaa :1::1::1:

Aynen mayista yenmistim resmen nerdeyse 5 ay olcak zaman uçuyoooooo :10: yetisemiyorum ona..
Aslinda ben vajiyi yeniden yenmenin tadinida tattm.. Düsükten sonra çok zorlandim zaten uzun bi süre ara vermistik hamileligimde, haliyle çok kastim kendimi tekrar egzersiz yaptim, eski düzeni tutturamadim hala ama olcak InsAllah :32:

2 yıllık evliyim..bende dokunmaya değil bakmaya bile çekinenlerdendim cinsel organıma..2 yıl sonunda yendim..yapınca herkesi arıycam herkese söyliycem havalara uçacağım sanıyordum..ama öyle olmadı..yaptım hatta sürekli yapıyorum eşimin isteğiyle..başlarda hep üstteyken yapabiliyordum..şimdilerde ise alttada yapabiliyorum..ama hiç sevmiyorum ben bu işi..isteyerek yapmıyorum yani..amaaaann işte olduya oda yeter..zevkde alırım inşallah..vajili kızlara söyleyeceklerim şunlar,ben parmak egzersizini duyduğumda şok oldum..asla yapamam sandım önce 1 ay sadece dokunabilmek için uğraştım..aradan 1 yıl geçti kaçmakla olmayacağını anladım.orta parmağımı bebe yağıyla yağlayıp denemeye başladım..asla olmuyodu..ağlıyodum,çıldırıyordum ama olmadı..sonra burda yazılanlardan ıkınma yöntemini öğrendim..parmağımı biraz ittirdikten sonra ıkındım ve bişeyin açıldığını ve parmağımın girdiğini farkettim..parmağım orda kalacak diye çok korkmuştum:))) iğrenç bi duyguydu..ben hep orta parmak tam anlamıyla girerse eşimlede ilişkiye girerim diyodum..sonra 2 yıl doldu..eşim subay çok yoğun çalışıyordu o sıralar..ben her fırsatta eşimle denemeye çalışıyordum olmuyodu olmuyodu..sonra bebe yağıyla ben üstte 1 ay önce yaptım..kanama olmadı,acımadıda..ben üstteyken rahat bırakıp ıkınınca oldu..ben yaptıysam eğer emin olun herkes yapar kızlar..az cesaret gerek..yaptım diye mutlumuyum,hayır ama üstümden büyük bi yük kalktı..eşim dün gece senin vajinismus tarihe karıştı dedi hatta :)) sırada inşallah hamilelik olur:) ama hala söylüyorum yaparken çok rahatsız oluyorum,huzursuzum,sevmiyorum bu işi yaww:)))

2 yıllık evliyim..bende dokunmaya değil bakmaya bile çekinenlerdendim cinsel organıma..2 yıl sonunda yendim..yapınca herkesi arıycam herkese söyliycem havalara uçacağım sanıyordum..ama öyle olmadı..yaptım hatta sürekli yapıyorum eşimin isteğiyle..başlarda hep üstteyken yapabiliyordum..şimdilerde ise alttada yapabiliyorum..ama hiç sevmiyorum ben bu işi..isteyerek yapmıyorum yani..amaaaann işte olduya oda yeter..zevkde alırım inşallah..vajili kızlara söyleyeceklerim şunlar,ben parmak egzersizini duyduğumda şok oldum..asla yapamam sandım önce 1 ay sadece dokunabilmek için uğraştım..aradan 1 yıl geçti kaçmakla olmayacağını anladım.orta parmağımı bebe yağıyla yağlayıp denemeye başladım..asla olmuyodu..ağlıyodum,çıldırıyordum ama olmadı..sonra burda yazılanlardan ıkınma yöntemini öğrendim..parmağımı biraz ittirdikten sonra ıkındım ve bişeyin açıldığını ve parmağımın girdiğini farkettim..parmağım orda kalacak diye çok korkmuştum:))) iğrenç bi duyguydu..ben hep orta parmak tam anlamıyla girerse eşimlede ilişkiye girerim diyodum..sonra 2 yıl doldu..eşim subay çok yoğun çalışıyordu o sıralar..ben her fırsatta eşimle denemeye çalışıyordum olmuyodu olmuyodu..sonra bebe yağıyla ben üstte 1 ay önce yaptım..kanama olmadı,acımadıda..ben üstteyken rahat bırakıp ıkınınca oldu..ben yaptıysam eğer emin olun herkes yapar kızlar..az cesaret gerek..yaptım diye mutlumuyum,hayır ama üstümden büyük bi yük kalktı..eşim dün gece senin vajinismus tarihe karıştı dedi hatta :)) sırada inşallah hamilelik olur:) ama hala söylüyorum yaparken çok rahatsız oluyorum,huzursuzum,sevmiyorum bu işi yaww:)))

Çook Tebrik Ediyorumm Canım Senii. Allah Başka dert Vermesin. Napıcaksın iştee yapmak zorundasın. İdare Et Artık :16: Benim Eşimdee Jandarma Bilirim O Yoğunluğuu aynısı benim eşimdede varr:20::19: Ama yapıcak bişey yokk. Halaylar sanaa gelsinn tatlımmm..:52::52::64::64::64::64::64::64:

kızlarrr az önce test yaptım çift çizgiyi gördüm hemen çok heyecanlıyım paylaşmak istedimmm sanırım tam yenemeden vajiyi hamile kaldım. eşime söyllemeden size yazdım inannın. o gelsin acilde kan testi yaptırmaya gidicem .... dua edin...

çok sevndm cnmm darısıda bana inşallah dua edin lütfen benm içinde inan çok sevndm:)

:74::74:Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yaptımmmmmmmmmmmmmmmm sonunda başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

11 ay sonra yapabildim emeği geçen herkese yüzlerce, binlerce, milyonlarcaaaa teşekkürler...

2 kere denedim yaptım ama hiçç acımadı ilkinde çok azıcık başında sonra hiç acımadı, tedayları yazarım sonnra şimdi çıkmam lazım. Allahımm çeken herrkesi bian önce kurtarır inşallahh.........çokkkkkkkkkkkk mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:64::64::64::64::64::64::64:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Kizlar slm yenen arkadaslar sekerpare,17 beni, mormutluluk, sade, zeyzeyzey hepinizi taa yurekten kutluyorum tebrikler:16: benimde yakinda bakalim ne zaman :1: maketime pecete sarip 12 cm yaptim is yapiorum kayinbabaya yemek veriorum evde geziorum:1: saka gbi rahatim relaksim ne zaman olursa artik kismet .....takmiom valla takmiorum artik hic suphem kalmadi cunku :1:.....

:30: aglamak istiyorum sayin seyirciler... :52::52::52::52: 12cm... :46::46: tebrikler!

Oooo Kuzumm Benim 1 Ay oldu nerdeysee. Alışalı Çok Olduu.:17::9: Eeee tabi sürekli yaparsam olacağı bu :17::17::17::9:Hiç Bir Problemm Yook çook şükür.:16::16::16:

biliyorum cnm eylül başında yenmiştim yanlış hatırlamıyorsam:32: oh ne güzel alışmışsın biz de inş bir an önce alışırız çünkü bebek istiyorum ben de artık

biliyorum cnm eylül başında yenmiştim yanlış hatırlamıyorsam:32: oh ne güzel alışmışsın biz de inş bir an önce alışırız çünkü bebek istiyorum ben de artık

Bencee Biraz bekle canım. Tam anlamıyla alıştıktan sonra bebişi yap derim. Hem Vajin Biraz genişlesin diye söylüyorum:16: Normal Doğum yapmak istiyosan bunun çok büyük önemi var çünkü :34: Sonraa Gelsinn Bebişlerrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

Back
X