ben artik kendimden ümidi kestim. 2 parmak aliyorum diye gaza geldik dün yapalim dedik...olmadi

bacaklarimi kasiyorum dokundurmasina bile izin vermiyorum

napcam ya...of yaa...biktim

anestol sürdüm ama ne ise yarayacak ki dokunduramazken
ben 3 buçuk aylık evliyim nerdeyse 4 ay olucak ve evliliğimizin ilk 3 ayında bizde ilişkiye giremedik.. seninde yaşadığın gibi kendimi kasıyordum içime girmesine izin vermiyordum..çok zor günler yaşadım.. denemediğimiz yöntem kalmadı... ama sonunda başardım..
söyliceklerimi uygularsanız sizinde başarıcanızı düşünüyorum..
öncelikle psikolojik olarak kendinizi hazırlayın..yada bence önce bi doğum videosu izleyin ve görün vajinanın ne kadar büyüdüğünü..zaten o videoyu izleyince anlıyorsunuz ordan koskoca bebek çıkıo, küçük bi p...s mi giremicek diye..bunu beyninizde oturtun..vajina kocaman açılabilen biyer..
akşam eşiniz eve gelene kadar psikolojik olarak kendinizi hazırlayın..korkucak hiç bişi yok, acımicak, bla bla bla............
bide eşinize mesaj atın ; akşam eve gelirken gleitgelen alın diye :) gleitgelen vajinal kayganlaştırıcı jeldir akadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur zaten..neyse bunu muhakkak alsın
bakın öncelikle bunu yapacağınıza tamamen inanın.. bu gece bu iş biticek diye kararlılık gösterin ve korkmayın gerçekten korkucak hiç bişi yok
eşinize güzel bi sofra hazırlayın keyifli bi akşam yemeği yiyin evinizde..
sonra ona odanızda sürpriz yapın süslenin falan.. çünkü kocalarımız bunu hakediyor diğmi..? bu güne kadar bizi sabırla beklediler, hadi kalkın süslenin :) ve emin olun süslenmek sizi rahatlatıcak..psikolojik olarak kendinizi daha hazır hissediceksiniz..
bide lütfen eşiniz odaya geldikten sonra korkularınızı hiç aklınıza getirmeyin... kendinizi o anın büyüsüne bırakın.. sonraki aşamayı düşünmeyin..gevşeyin..
neyse illaki o aşama gelicek elbet..hep derin nefes alıp verin korkuya kapılmayın..
sonraaaa gleitgelenin ağzını açıyoruz ve vaji girişine tüpü boşaltıyoruz.. tamamdır..
bakın şimdi burda pozisyon tercih meselesi..ama ben kendi uyguladığımı söylemek istiyorum çünkü bu şekilde başarılı oldum sizde bence bu pozisyonda deneyin..pozisyonun adı ters köpek..ne yararı var..? yararı bence çok çünkü eşiniz arkanızda olduğu için onu görmüyorsunuz ve heyecana kapılmıyorsunuz..p..s ide görmüyorsunuz ve sizi korkutmuyor..
neyse siz bu pozisyona geçtikten sonra eşiniz yavaş yavaş hareket etmeli..birde püf nokta farkettim çok ayrıntılı yazıyorum ama faydalı olmak için.. bu ayrıntıları anlatmadan faydalı olamam arkadaşlar.. p..s i azcık sok çıkar mesele hep bu.. sürekli ileri itmiceksin azcık sokup çıkarıcaksın.. minicik girse bile bunu yapıcaksın.. girip çıkıcaksın..ne kadar girdiği önemli değil..
arkadaşlar size yemin ediyorum daha yarıya bile gelmemiştik ama eşim geldiğimiz yere kadar sokup çıkarma alıştırması yaparken bi baktık sonuna kadar girmiş

hiç farkına varmadım bile

ve sonrası ; sevinç gözyaşları..
peki hiç acı hissetmedimmi..? hissettim tabiki ama başlarda.. ilk içeri girerken.. okadarda olsun ama dimi..dayanılmicak bi acı değil gerçekten değil..
gleitgelen in faydası olduğunu düşünüyorum mutlaka deneyin..
bide her ayrıntıya dikkat edin.. beni başarıya götürdü, umarım sizide götürür.. ama öyle sadece okumakla olmuo arkadaşlar.. hadi kalkın ve harekete geçin..herşey sizin elinizde..