- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #131.521
ben çok yıprandım artık tek başıma ugraşmaktan eşimde bende bıktım 68 kiloydum bu dert benu yedı bitirdii 45 kiloyum şimdi bana yardım edın nolurrr
canım bak ben sana nasıl yendiğimi anlatayım çok olmadı yeneli 4 gün oldu öncelikle ben hiç egzersiz yapmadım ama böyle birşeyi bilmiyordum bilseydim kesinlikle yapardım siteyi geç keşfettim ben egzersizden önce kasgevşetici alıyordum o şekilde haftalarca denedim p...si yi biraz içime aldım ama sanki bir duvar vardı ve oraya gelince devm edemiyorduk canım çok yanıyordu 5 aylık evliyim ben bu zman zarfında çok denedim ama hiç hasyaneye gitmemiştim geçen hafta gittim fizyolojik bir sorunum yokmuş sonra bu sitede kızların başarı hikayelerini okudum ve kızlarla sohbet ettim beni gaza getirdiler şöyle yaptım doktor bana anestol pomad diye bir krem verdi ve gleitgelen diye bir jel öncelikle banyoda kovaya sıcak su doldurdum ve oraya oturdum amaç vajiyi esnek yapmak sıcak su gevşetiyor ya 10 dk kadar bu şeklde kaldım hemen yatak odasına gittim önsevişmeyi çok uzun tutmadım 5dk falan hemen anestol pomadı eşimin paşbarmağına sürdüm bu uyuşturucu bir krem acıyı azaltmak için burnudan nefes aldım ağzımdan verdim ve bu şekilde parmağın hepsini içime almışım krem ilk başta yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil 5 dk kadar eşim o şekilde içimde kaldı sonra çıkrattı parmağını tabi ben yine nefes alıp veriyorum sonra aynı işlemi tekrar yaptık yine 5 dk kadar kaldı sonra çıkarttı sonra gleitgelen jeli vajini içine sıktık ve nefes alıp vererek ve en önemlsi arada bir ıkınarak p...si yi içime almışım inanamadım ne acı ne bişey hissetmedim dün ikinci denememi yaptım aynı işlemlerle yine oldu mutluluktan gece uyuyamadım çünkü aylarca kabus gibi gelmişti bana bunun için işten ayrımıştım o kadar etkilemişti beni yazdıkları dene inş. halolucak bu ilaçlarıda al derim ben canım