Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

BeRaYY Pro üyelikten memnun musun ? :)

Evet Canım Gayet Güzel:16::16:

Duruşu Filan da Hoşumaa Gitti. O yüzden Hiç düşünmedenn PRO ÜYE Oldum..:54::54::54:

Özellikleride var. Mesela Normal üyeyken bir kişiye 10 dakikada bir mesaj atabiliyosun.:40::40:

Ama PRO ÜYelerde Öyle Bişey Yok. Her saniye özel mesaj atabilirsin tam benlikti bu :9::9::9::9:

Evet Canım Gayet Güzel:16::16:

Duruşu Filan da Hoşumaa Gitti. O yüzden Hiç düşünmedenn PRO ÜYE Oldum..:54::54::54:

Özellikleride var. Mesela Normal üyeyken bir kişiye 10 dakikada bir mesaj atabiliyosun.:40::40:

Ama PRO ÜYelerde Öyle Bişey Yok. Her saniye özel mesaj atabilirsin tam benlikti bu :9::9::9::9:

Bir ara ben de düşündüm de vazgeçtim :1: Du bakalım biraz daha takip edim :D:16:

kızlar ustalarım.... bişi sorcam ben sşimdi mecburi aradayım hafta sonu tekrar baslıycamda gecen hafta es denemesınde jeli fazla surmüşüz okadarkı benım elımden bıle kaydı yonlendıremedım ama ucunuda alabıldım ee ben napam şimdi jelı fazla surunce dısarı kayıyo az surmektende ben tırsıyorum öneriniz nedir????

kızlar ustalarım.... bişi sorcam ben sşimdi mecburi aradayım hafta sonu tekrar baslıycamda gecen hafta es denemesınde jeli fazla surmüşüz okadarkı benım elımden bıle kaydı yonlendıremedım ama ucunuda alabıldım ee ben napam şimdi jelı fazla surunce dısarı kayıyo az surmektende ben tırsıyorum öneriniz nedir????

Canım Çok sürdüm derkenn. ??

Normal derecede sürersen yeterli olur.:34::34:

Ve Penisi elinden bırakmaa. Sürekli elinle kontrol et. Kontrol etki dediğin gibi elinden kaymasınn:34::34::34:

Canım Tabiki de Vajinin içine süreceksin. Yoksa etkisini nasıl göreceksin ki:9::9::9::9:

Tahriş İçin Bepanthen Merhem Kullabilirsin. Tahrişi Önlüyo Çünkü.:16::16::16::16:

Baskı Olmasıda çok normal ama geçici. :15::15::15::15:

Çok Yol Katettin tatlımm sen. Yenmenn Hiçtee uzakta görünmüyorr:10::10::10:

canım yarıya kadar aldım gerisi gelmedi çok acı oldu yönü bulmak da sorun yaşıyorum :1:

eğer yapabilirsem bu akşşam denemek istiyorum.bana yardımcı olurmusunuz üstten nasıl olacak

Canım Üst pozisyonda Yüzün eşine dönük olsun.:16::16:

Eşine Bolca Jel sür. Kendinede sürebilirsinn..:4:

Derin derin nefes alarak penisi dik bir şekildee vajinana yerleştir..:8::8:

Ve Yavaşça Oturmaya Başlaa.O sırada ıkınırsann girişi daha kolay olur..:52::52:

Baskı Hissedersen bilki giriyoo. Ve tamamının girmesine çok az kalmış demektir..:46::46::46:

Sakın O sıradaa Geri çekilmee. :20::20::20:Beklee Birazz. Sonraa Tekrar devam et canımm. ÖYle öylee hepsi girecektir..:10::10::10:

Önemli olan Noktaa Geri çekilmemek!! O andaa ordaa beklemekk..:40::40::40:

eğer yapabilirsem bu akşşam denemek istiyorum.bana yardımcı olurmusunuz üstten nasıl olacak

merhaba. ilk önce ön sevişmeyi uzun tutuyorsun.. sonra jeli p... sürüyorsun.tuvalete oturur gibi oturuyorsun elinle girişe yerleştiriyorsun. yavaş yavaş oturuyorsun..o zaten gideceği yöne gidiyor merak etme.. inşallah olur.. kolay gelsin.. hiç gerilme acı hissetmeyeceksin.

dün akşam vazelin kullandım egzersiz yaparken çok rahat oldu.bugün okeyin jelini aldım ama daha zor oldu acıdı ve korktum yani dün akşam kolay olunca bu akşam deneyiyim diyodum denemeden hemen öncede son egzersizi yapayım demiştim neden olmamıştırki...

Back
X