Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

orası tabikide bilinmez canım bende emin olamam ama inan benim yaaşdıklarımın aynısı ikisindede anlattıkalrı ortam.. kusura bakma bende süleyman beyden bahsedince üstünede reklam denilince biraz gerildim ister istemez çünkü benim hayatımın doktoru düşünsene onun sayesinde böle bişeyden kurtuldum reklam denilincede çok üzüldüm.bide bende yardımcı olmaya çok çalıştım burdaki arkadaşlarımıza (yeni arkadaşalrla çok konuşamadık ama) hatta uyguladığı söleidği herşyide anlattım sonrasındada böle yazılınca kötü oldum

yok estağfirullah canım, senin eski yorumlarına bakınca zaten o amaçla gelmediğin anlaşılıyor.beni sinirlendiren şu nokta oldu, burada herkes kendi derdiyle uğraşırken üye olup sadece böyle reklam içerikli mesajlar atarak, bu sorunu yenmeye çalışanlara köstek oluyorlar.zaten vajinismus olup süleyman eserdağ adını duymayan yoktur.ben bu siteyi bilmeden önce bile o doktorun adını defalarca duymuştum, iyi de bir doktor bu tartışılmaz zaten ama bizim amacımız kendi kendimize yenmek, doktor belki ennnn son çare.artık işin içinden kendimiz çıkamayacağımız zaman...

kızlar bı sorum olcak kızlık zarı p..tamamen girince mi patlıyo yahu tamamn gırdı ama gene kan yok anlamadım ben bunu..

patlamamı ne ağır bi cümle böyle:1: neyse canım kızlık zarı patlamaz sadece bi perde gbi yırtılır, çizik atılır falan o kadar:9::9: anladığım kadarıyla kan gelmemiş senden. kızlık zarın esnek olabilir:26::26::26::26:

yok estağfirullah canım, senin eski yorumlarına bakınca zaten o amaçla gelmediğin anlaşılıyor.beni sinirlendiren şu nokta oldu, burada herkes kendi derdiyle uğraşırken üye olup sadece böyle reklam içerikli mesajlar atarak, bu sorunu yenmeye çalışanlara köstek oluyorlar.zaten vajinismus olup süleyman eserdağ adını duymayan yoktur.ben bu siteyi bilmeden önce bile o doktorun adını defalarca duymuştum, iyi de bir doktor bu tartışılmaz zaten ama bizim amacımız kendi kendimize yenmek, doktor belki ennnn son çare.artık işin içinden kendimiz çıkamayacağımız zaman...

kesinlikle katılıorum sana canım beni anladığın için çok teşekkür ederimmmm..bu sorunu yaşayan herkez inşallah yener bir an önce bunu yaşayan biri olarak bütün smaimiyetimle sölüorum gerçekten çok zor bir durum ve yendikten sonraki mutluluk tarif edilemz inşalah herkez bir an önce bu mutluluğu tadar..

kızlar bi süreliğine yine ben geldim:9::9:kardeşim pazartesi gidiyo inş ondan sonra hep burda olcam:52::52::52:nasılsınız

hoşgeldin karamsar, eksikliğin hissediliyor gerçekten sitede :) bir de gökçe girmedi bu akşam onu da hissettim.size iyi sohbetler kızlar, ben gidiyorum şimdilik.
egzersizli, umutlu, mutlu ve iyi geceleerrrr :))

bende iiyim çok şükür ya buraya giremeyince kendimi eksik hissediyorum:50::50:ama giremiyorum işte.sen ne alemdesin.yendikten sonra bi sıkıntın olmadı değilmi

bende öyleyim ne yalan söyleyeyim:1: çok şükür canım hiç bi sıkıntım yok. hatta haftada 4 5 kez yapmaya başladık bu beni çok sevindiriyor:16::16: hatta değişik pozisyonlar deneyerek benim zevk almam için bile uğraşıyor eşim:17::17::17: sen naptın bakalım

bende öyleyim ne yalan söyleyeyim:1: çok şükür canım hiç bi sıkıntım yok. hatta haftada 4 5 kez yapmaya başladık bu beni çok sevindiriyor:16::16: hatta değişik pozisyonlar deneyerek benim zevk almam için bile uğraşıyor eşim:17::17::17: sen naptın bakalım

bizde öle yani neredeyse her akşam yapıyoruz alışmak için:52::52:ama ben üstteyim yine alırken zor oluyo sorun yapmıyorum onu.yavaş yavaş olacak senin kadar hızlı ilerleyemiyorum:34:işte gitgel yapmayı eşime bıraktım artık ben yapmıyorum:1::1:birde yaptıktan sonra ters dönüyoruz ben alta yavaş yavaş alışayım die:1::1: dedimya yavaş yavaş ilerliyorum ama çok mutluyum:32::32::32:hiç yapamamaktan çok daha ii.birde yaptıktan sonra bacaklarımın altına yastık koyuyorumki bu ay regl olmayayım die:34::34::34::49:

selam kızlar,

hamileliğimin ağır geçmesi nedeniyle pek giremiyordum,umarım yeni gelinciklerimiz çoğalmıştır..

egzersiz yapanlar veya yapmayı düşünen arkadaşlarım herşey beyninizde bitiyor,azmederseniz başarırsınız bu sizin elinizde..

bizde öle yani neredeyse her akşam yapıyoruz alışmak için:52::52:ama ben üstteyim yine alırken zor oluyo sorun yapmıyorum onu.yavaş yavaş olacak senin kadar hızlı ilerleyemiyorum:34:işte gitgel yapmayı eşime bıraktım artık ben yapmıyorum:1::1:birde yaptıktan sonra ters dönüyoruz ben alta yavaş yavaş alışayım die:1::1: dedimya yavaş yavaş ilerliyorum ama çok mutluyum:32::32::32:hiç yapamamaktan çok daha ii.birde yaptıktan sonra bacaklarımın altına yastık koyuyorumki bu ay regl olmayayım die:34::34::34::49:

:1: ayy canım benim inşallah olmassın:17::17: ilerlemişsin karamsarcım benim daha ne istiyosun , ama şunu söylim kontrolü eşine versen , ama bi yandanda onu yönetsen şöyle yap diye daha rahat edersin:34: bırak gitgel yapsın :17:

kızlarrr özellikle hopefor bilgilerin ısıgında tam olmasada 2li parmagımı orta boguma dek alabildim okadarda rahatlatmamam ragmen kendimi ilerleyemedim su saate dek şeyim cook acıyodu sanki yırtılmıs gibiydi birazdan gene egzersize baslıcam bakalım ne olcak aparat yapamıyorum pecetede sarsamda sanki bişey batıyo sert bişey acıyo ondan parmakla yapıyorum gene bu aksamda 2 parmak deneyecem son boguma dek almaya calısıcam sonra 3 lü denemeye gececem bakaım ne olcak yaa bitirmek istiyorum artık offffffffff

8 cmdeyim eş denemesi yapıcaz bugün yada yarın ama çok ümitli değilim

ümitli değilsen kesinlikle yapma:20::20:.sonra daha çok üzülüyosun.ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap.hem daha 10cm bile olmamış.ya gerçekten yapma üzülmeni istemem ben çok yaşadım bu durumu ve kimsenin yaşamasını istemiyorum:53::53::53:inanmayacaksın ama ümitli değilim denicez deyince kendimi kötü hissettim :53::53::18:

ümitli değilsen kesinlikle yapma:20::20:.sonra daha çok üzülüyosun.ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap.hem daha 10cm bile olmamış.ya gerçekten yapma üzülmeni istemem ben çok yaşadım bu durumu ve kimsenin yaşamasını istemiyorum:53::53::53:inanmayacaksın ama ümitli değilim denicez deyince kendimi kötü hissettim :53::53::18:

öyle mi tatlım tamam o zaman sağol yapmayayım

Back
X