- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.321
Yaa kızlarr sizinde dediğiniz Gibi O 2 kişinin Buraya Reklam amaçlı girdiği Çok belli
Ama Burası Kendi kendine yenenlerin Konusu. O yüzden yanlış yerdeler![]()
Aynen canim katiliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kızlarr sizinde dediğiniz Gibi O 2 kişinin Buraya Reklam amaçlı girdiği Çok belli
Ama Burası Kendi kendine yenenlerin Konusu. O yüzden yanlış yerdeler![]()
orası tabikide bilinmez canım bende emin olamam ama inan benim yaaşdıklarımın aynısı ikisindede anlattıkalrı ortam.. kusura bakma bende süleyman beyden bahsedince üstünede reklam denilince biraz gerildim ister istemez çünkü benim hayatımın doktoru düşünsene onun sayesinde böle bişeyden kurtuldum reklam denilincede çok üzüldüm.bide bende yardımcı olmaya çok çalıştım burdaki arkadaşlarımıza (yeni arkadaşalrla çok konuşamadık ama) hatta uyguladığı söleidği herşyide anlattım sonrasındada böle yazılınca kötü oldum
kızlar bı sorum olcak kızlık zarı p..tamamen girince mi patlıyo yahu tamamn gırdı ama gene kan yok anlamadım ben bunu..
kızlar bi süreliğine yine ben geldimkardeşim pazartesi gidiyo inş ondan sonra hep burda olcam
nasılsınız
yok estağfirullah canım, senin eski yorumlarına bakınca zaten o amaçla gelmediğin anlaşılıyor.beni sinirlendiren şu nokta oldu, burada herkes kendi derdiyle uğraşırken üye olup sadece böyle reklam içerikli mesajlar atarak, bu sorunu yenmeye çalışanlara köstek oluyorlar.zaten vajinismus olup süleyman eserdağ adını duymayan yoktur.ben bu siteyi bilmeden önce bile o doktorun adını defalarca duymuştum, iyi de bir doktor bu tartışılmaz zaten ama bizim amacımız kendi kendimize yenmek, doktor belki ennnn son çare.artık işin içinden kendimiz çıkamayacağımız zaman...
kızlar bi süreliğine yine ben geldimkardeşim pazartesi gidiyo inş ondan sonra hep burda olcam
nasılsınız
ben iyiyim sen nasılsın şekerim![]()
nasılsınız
Iyiyiz senden naber canim
bende iiyim çok şükür ya buraya giremeyince kendimi eksik hissediyorumama giremiyorum işte.sen ne alemdesin.yendikten sonra bi sıkıntın olmadı değilmi
Kızlarrr hadi ben çıktım.
Hepinize Kocaman İyi geceler diliyorum.
Umarım Yarınınız Bugününüzden daha Güzel Olur![]()
bende öyleyim ne yalan söyleyeyimçok şükür canım hiç bi sıkıntım yok. hatta haftada 4 5 kez yapmaya başladık bu beni çok sevindiriyor
hatta değişik pozisyonlar deneyerek benim zevk almam için bile uğraşıyor eşim
sen naptın bakalım
iiyim çok şükür.ya giremiyorum arada bakabiliyorum eski sayfalarıda okuyamıyorumne aşamadasın
bizde öle yani neredeyse her akşam yapıyoruz alışmak içinama ben üstteyim yine alırken zor oluyo sorun yapmıyorum onu.yavaş yavaş olacak senin kadar hızlı ilerleyemiyorum
işte gitgel yapmayı eşime bıraktım artık ben yapmıyorum
birde yaptıktan sonra ters dönüyoruz ben alta yavaş yavaş alışayım die
dedimya yavaş yavaş ilerliyorum ama çok mutluyum
hiç yapamamaktan çok daha ii.birde yaptıktan sonra bacaklarımın altına yastık koyuyorumki bu ay regl olmayayım die
![]()
8 cmdeyim eş denemesi yapıcaz bugün yada yarın ama çok ümitli değilim
ümitli değilsen kesinlikle yapma.sonra daha çok üzülüyosun.ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman yap.hem daha 10cm bile olmamış.ya gerçekten yapma üzülmeni istemem ben çok yaşadım bu durumu ve kimsenin yaşamasını istemiyorum
inanmayacaksın ama ümitli değilim denicez deyince kendimi kötü hissettim
:18: