- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.161
tbiki denicemm yardmınızz ıcın coooookkkk tesekurr edrımm ama bogum tma olaraknersı ne kadr brn pek bılmıyrumda::)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tbiki denicemm yardmınızz ıcın coooookkkk tesekurr edrımm ama bogum tma olaraknersı ne kadr brn pek bılmıyrumda::)
canım boğumu geçir yeterki onun arkası boşluk zaten , yeterki boğumu geçyarınmı deneyeceksin???
canım parmak egzersizi yaparken farketmiş olman gerekiyor , girişten biraz içerde hani zorlandığı yer oluyorya orası boğum işte
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:):))))))) tocacım geldi tabi özürler dilediii affet falan dedim çok kırdın beni dayanamadım ağladıminan psikolojim bozuldu benimde anla falan dedi sonra sarıldık birbirimizeeee yemeğimizi yedik şimdi yanımda oturuyoooo bu aradaaaaa asılll önemlisiiiiii ona dedimkiiiiiii sana forumdaki arkadaşlarımda çok kızdılarrr en çokta cecemmm kızıyo sana beni herzaman daha çok anla ben yanlız değilimm dedimmm:):)))))))))okadar güldüki bana öpücüklere boğdu:):)))
cnm bestcimmm belkide haberlerimiiii bu akşamda alabilirsinizzzzz eşim bu akşam çok istekliii bendeeeeee eşimle son denediğimdeee resmen birascık girmişti ama ilerleyecektikki eşimin pns indi ama ikimizde çok gülmüştük farketmiştikkkkk ikimizdeeeeeeeee girdiğini ama tabi sadece bi iki santimcikti belki bu akşammmmm:):))))))) ALLAHIMMMMMMMM inşallahhhhhhhh biterrrrr
saolun sayfayı kulanmayı pek bilmıyorumda 2 kere yazmı solbılrmı kusuruma bakmayın:)
saolun sayfayı kulanmayı pek bilmıyorumda 2 kere yazmı solbılrmı kusuruma bakmayın:)
bıde bırsey daha soracgım egzersızlerı hergun mu yapmam lazım yaksa ara aramı
hergün yapıcaksın nekadar uzun süre yapabilirsende okadar kısa zamanda yenersin cnm:):):bıde bırsey daha soracgım egzersızlerı hergun mu yapmam lazım yaksa ara aramı
canımcım ne kadar çok yaparsın o kadar çok alışırsın vaji ye birşey girmesi hissine ve düşüncesine , bilincin acımadığını aldılar böylece ilişkiye hazır hale gelirsin ve o kadar çabuk yenersin vaji yi![]()
hergün yapıcaksın nekadar uzun süre yapabilirsende okadar kısa zamanda yenersin cnm:):):
önemli değil cnm inşallah birlikte yenicez :)bizlerinde halayı çekilicekkkkkkk:):)))))))sızede tesekur ederimm:)
önemli değil cnm inşallah birlikte yenicez :)bizlerinde halayı çekilicekkkkkkk:):)))))))
Selammm..
YaseminA ya cok tesekkurler diyerek baslayim..
En klasik cumleyi yazmak istiyorum yine: ben yaptiysam herkes yapar..
Parmak egzersiziyle basladim,8cm deyim su anda.yenmeme az kaldi...yenmemize,yasemina ile birlikte benim sorunumu yenmemize...az kaldi