Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:):))))))) tocacım geldi tabi özürler dilediii affet falan dedim çok kırdın beni dayanamadım ağladım:( inan psikolojim bozuldu benimde anla falan dedi sonra sarıldık birbirimizeeee yemeğimizi yedik şimdi yanımda oturuyoooo bu aradaaaaa asılll önemlisiiiiii ona dedimkiiiiiii sana forumdaki arkadaşlarımda çok kızdılarrr en çokta cecemmm kızıyo sana beni herzaman daha çok anla ben yanlız değilimm dedimmm:):)))))))))okadar güldüki bana öpücüklere boğdu:):)))

cnm bestcimmm belkide haberlerimiiii bu akşamda alabilirsinizzzzz eşim bu akşam çok istekliii bendeeeeee eşimle son denediğimdeee resmen birascık girmişti ama ilerleyecektikki eşimin pns indi ama ikimizde çok gülmüştük farketmiştikkkkk ikimizdeeeeeeeee girdiğini ama tabi sadece bi iki santimcikti belki bu akşammmmm:):))))))) ALLAHIMMMMMMMM inşallahhhhhhhh biterrrrr

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr:):))))))) tocacım geldi tabi özürler dilediii affet falan dedim çok kırdın beni dayanamadım ağladım:( inan psikolojim bozuldu benimde anla falan dedi sonra sarıldık birbirimizeeee yemeğimizi yedik şimdi yanımda oturuyoooo bu aradaaaaa asılll önemlisiiiiii ona dedimkiiiiiii sana forumdaki arkadaşlarımda çok kızdılarrr en çokta cecemmm kızıyo sana beni herzaman daha çok anla ben yanlız değilimm dedimmm:):)))))))))okadar güldüki bana öpücüklere boğdu:):)))

çok sevindim canım senin adına , Allah tadınızı bozmasın inşallah hep böyle kalın:16::16::16:

cnm bestcimmm belkide haberlerimiiii bu akşamda alabilirsinizzzzz eşim bu akşam çok istekliii bendeeeeee eşimle son denediğimdeee resmen birascık girmişti ama ilerleyecektikki eşimin pns indi ama ikimizde çok gülmüştük farketmiştikkkkk ikimizdeeeeeeeee girdiğini ama tabi sadece bi iki santimcikti belki bu akşammmmm:):))))))) ALLAHIMMMMMMMM inşallahhhhhhhh biterrrrr

inşallah kuzucum hadi nefes almayı ve ıkınmayı unutma pes etme yanma olunca bekle sonra tekrar dene inşallah hemencik kurtulursun canımmm bu illettennn:16::16::16:

bıde bırsey daha soracgım egzersızlerı hergun mu yapmam lazım yaksa ara aramı

canımcım ne kadar çok yaparsın o kadar çok alışırsın vaji ye birşey girmesi hissine ve düşüncesine , bilincin acımadığını aldılar böylece ilişkiye hazır hale gelirsin ve o kadar çabuk yenersin vaji yi:8::8::8:

canımcım ne kadar çok yaparsın o kadar çok alışırsın vaji ye birşey girmesi hissine ve düşüncesine , bilincin acımadığını aldılar böylece ilişkiye hazır hale gelirsin ve o kadar çabuk yenersin vaji yi:8::8::8:

cookk tesekuurr ederim sizee yardımınızz ıcın olursa sıze cokk dua edıcemm esımm askere gıdıceek yakında nu mutlu etmek ıstıyorumm bu yuzde ama denıcem we her gun yapıcmm ::)

Kızlar ben kaçıyorum koçiş film izleyelim dedi yarın sabah bakacağım, hepinizden güzel haberler bekliyorum kızlar , unutmayın bizler hep yanınızdayız , sizlerde bunu başarabilirsiniz inanın sadece !!! :54::54::54::54::54:

Selammm..

YaseminA ya cok tesekkurler diyerek baslayim..

En klasik cumleyi yazmak istiyorum yine: ben yaptiysam herkes yapar..

Parmak egzersiziyle basladim,8cm deyim su anda.yenmeme az kaldi...yenmemize,yasemina ile birlikte benim sorunumu yenmemize...az kaldi

Selammm..

YaseminA ya cok tesekkurler diyerek baslayim..

En klasik cumleyi yazmak istiyorum yine: ben yaptiysam herkes yapar..

Parmak egzersiziyle basladim,8cm deyim su anda.yenmeme az kaldi...yenmemize,yasemina ile birlikte benim sorunumu yenmemize...az kaldi

az kaldı canım hemde çok az:16::16::16: ne kadar heyecanlandım anlatamam:52::52: inşallah sonunuda getircez bu işinnn:34::34::34:

Back
X