Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

off of bacım aklına geldikce dua et de büyük kavgaları etmeden atlatayım... iizn almasaydı harikaydıda uffffff uffff......

geçen gün abartısızzzzzz ben yatak odasında kitap okuyorum o tv açık ve laptopla salonda dizi izliyorrrrrrrrrrrrr bir bağırdı gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye...
dedim adam elektrkmi çarptı ne okadar korkuyla kitabı atarak geldimkiii salona

meğer eşşekkkkkkkkkk

laptopun şarjı bitiyorda şurdan kablosunu tak demezmi............ dövermisin sövermisin.....

ayyyyyy böyle hatırladıkçaaaaa baan dua edin bacılar...

keşke girse okusada bu yazılarımı azcık dikkat etse kendineee:21:

canım Allah sana yardım etsin gerçekten zor bir eşin var sen mi alıştırdın böyle yoksa:1:

bayıldım canım tuttugun günlüğe ve süpersin işte azim bu. bu olmazsa birşey olmaz yürü beee seher yürüüüüüüü:52::52::52:

yaaaa ne demessin bacım..... o işe gideydi az daha uyurdum....
şimdi o 12 de kalkar ben erkeni severim en fazla 9 ii çok uyuyunca başım ağrırda
sonra onu bekelycez ses yapmak yok kalkarsa alim allah döver bile..... kahvaltı hazırlayacan yapacanda hep sen hazırlayacan ufffffff
öğrencin yok alo der:)
dularınızı bekliyorum... en kötüsü buraya girmem i çok kıskanıyorrr ya

gökçeee bacımm Allah yardımcın olsun tatlım da acaba sen mi alıştırdın docanı buna :34::34:

Ah cnm benm keske de sabirsizlik derken kastim suki 11 cm inat ettim ve zorlanrak soktum resmen rahat degilim yani inadimdan canimi yakip duruyorum:(

ben de sen gibiydim ogün alcam diye inat ederdim olmayyınca kızardım hatta bikere buraya yazodım birisi kim hatırlamıyorum bana ne dese beğenirsin "^seninki de mesnetsiz bi inat " ama yapmıştım ne mesnetsizi yaptıııııııııııım :52::52::52: inat ettim yaptım. sen de yappacaksın hatta 10 u yapmadan mı ona geçtin? eğer 10 u yapıp geçtiysen 11 e eş denemesine geç hayatım sen:52::52: ben 10 dan sonra aldım bi çok arkadaş gibi

off of bacım aklına geldikce dua et de büyük kavgaları etmeden atlatayım... iizn almasaydı harikaydıda uffffff uffff......

geçen gün abartısızzzzzz ben yatak odasında kitap okuyorum o tv açık ve laptopla salonda dizi izliyorrrrrrrrrrrrr bir bağırdı gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye...
dedim adam elektrkmi çarptı ne okadar korkuyla kitabı atarak geldimkiii salona

meğer eşşekkkkkkkkkk

laptopun şarjı bitiyorda şurdan kablosunu tak demezmi............ dövermisin sövermisin.....

ayyyyyy böyle hatırladıkçaaaaa baan dua edin bacılar...

keşke girse okusada bu yazılarımı azcık dikkat etse kendineee:21:

canım kocanda üstünlük kompleksi mi var?ne yani milletvekili mi general mi bu Allah aşkına?

Cnm bnm keske ama 11 cm zorlayarak aldim resmen oda bi kere biraz beklettim yanmam olunca biraktim rahat degilim yani 5 dk da anca almisimdir tamamini:(

bence korkma almışsın ya sen ona bak kaç dk da aldığın önemli değil alman önemli artık yavaş yavaş kendini hazırla eş denemesine yaklaştın hemde çok:52::52:

bayıldım canım tuttugun günlüğe ve süpersin işte azim bu. bu olmazsa birşey olmaz yürü beee seher yürüüüüüüü:52::52::52:

gökçeee bacımm Allah yardımcın olsun tatlım da acaba sen mi alıştırdın docanı buna :34::34:

ben de sen gibiydim ogün alcam diye inat ederdim olmayyınca kızardım hatta bikere buraya yazodım birisi kim hatırlamıyorum bana ne dese beğenirsin "^seninki de mesnetsiz bi inat " ama yapmıştım ne mesnetsizi yaptıııııııııııım :52::52::52: inat ettim yaptım. sen de yappacaksın hatta 10 u yapmadan mı ona geçtin? eğer 10 u yapıp geçtiysen 11 e eş denemesine geç hayatım sen:52::52: ben 10 dan sonra aldım bi çok arkadaş gibi

Evet 10 u yapmadim 11 i bikez sokabildim bugun denicem telrar ilk once 9 la baslayim ole 11 e gecicem rs denemesi icin hayalkirikligindan kokuyorum biraz

canım Allah sana yardım etsin gerçekten zor bir eşin var sen mi alıştırdın böyle yoksa:1:
kesinlikle zor biri... ben düzelltttimbile azcık anennin 1 oğlu oluncaa önünde ölmüş sevmişler ben tek erkek evlatlı birini seçerek yanıldım:21:

Cnm bacim ole denicem bugun ama esime kullandirc aparati sirt ustu yatinca daha rahatim sanki ama o pozisyonda da kendim yapamiyorum:)
inşallah deneyerek en uygun pozisyonu bulacaksındır... en yakın zamanda kurtulucan inşlh

canım kocanda üstünlük kompleksi mi var?ne yani milletvekili mi general mi bu Allah aşkına?
evet tam üzerine bastın üstünlük mükemmelliyetçilik var opsessif komprefis rahatsızz zaten inşallah düzelirrr işide dediğin gibi olunca evet zorluyorr beni

kesinlikle zor biri... ben düzelltttimbile azcık anennin 1 oğlu oluncaa önünde ölmüş sevmişler ben tek erkek evlatlı birini seçerek yanıldım:21:

inşallah deneyerek en uygun pozisyonu bulacaksındır... en yakın zamanda kurtulucan inşlh

evet tam üzerine bastın üstünlük mükemmelliyetçilik var opsessif komprefis rahatsızz zaten inşallah düzelirrr işide dediğin gibi olunca evet zorluyorr beni

tek erkek zor gerçekten Allah sana sabır versin canımmm

Esimle aparati denicem bugun es denemesi degil belki aparatla uygun pozisyonu bulurum:)

sohbet güzel ama çıkmam lazım evişi yemek egzersiz falan bir sürü işim var sonra yine görüşürüz.cumanız tekrardan mübarek olsun bu gün de öyle bir saat varki o saatte edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş.yer gök duayla durur dilinizden dualar eksik olmasın rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hoşçakalın...

sohbet güzel ama çıkmam lazım evişi yemek egzersiz falan bir sürü işim var sonra yine görüşürüz.cumanız tekrardan mübarek olsun bu gün de öyle bir saat varki o saatte edilen dualar daha çabuk kabul olurmuş.yer gök duayla durur dilinizden dualar eksik olmasın rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.hoşçakalın...

güle güle git gelin ola ola gel :52::52: görüşürüz canımm:21:

kızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyor :( napıcam????

dün pek giremedim bugünde seni göremeyince merak ettim tam msn den msj göndercektim bi baktım gelmişsin:52:

seni gidi seni öyle olsun bakalım bende görümcem bu aralar bana sık gelip duruyo az girebiliyorum ama yinede giriyorum yani anca buraya bakabiliyorum :16:

cecem mi geldiiii? cecem sen naptın tatlım ne alemdesin? :52::52:
karamsar sana bi kaç öneri yazdım canım diğer tarafta

iyiyim canım ya ne olsun en son bi deneme yaptık eşimle güzel geçti inş.az kaldı oynatıcam bu forumu:1:

kızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyor :( napıcam????

canım popo yönüne doğru iticeksin ıkınarak yani neden olmasın o şekil yönü bulursan olur tatlım bacaklarını açp yaslanarak yapamıyorsan dizlerinin üstüne otur bacaklarını aç öyle dene olur yani canım biraz zorla ıkınarak popoya doğru olacak emin.ol.:26:

Son düzenleme:
Back
X