Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kaç cm di ben ilk 3 cm felan la denedim yönünde doğru olması önemli nefesini ayarla ve ikinarak it içeriye olmayacak diye hiç düşünme ilk yanar ertesi gün kolay olur moralini bozma yapabilirsin :))))))))))

dolma kaleme 4 peçete sardım uzerine pzrvtf taktın daha sonra vazelin surup denedim kaç santim oldugunu bilemiycem şu an
ilgin için tşk canım

Ne güzel bak olmaya baslamis yalnız burada yazılanlara göre kayganlastirici jel daha iyi sanırım bazi malzemelerin mantar yaptığından bahsettiler ben jel kullandım sorun yok... Kızlara bir sor yine de saglıgın önemli güzel günler seni bekliyor cunkuuuuuu..

Ne güzel bak olmaya baslamis yalnız burada yazılanlara göre kayganlastirici jel daha iyi sanırım bazi malzemelerin mantar yaptığından bahsettiler ben jel kullandım sorun yok... Kızlara bir sor yine de saglıgın önemli güzel günler seni bekliyor cunkuuuuuu..

hıııııııııııııı jelin ismi neydiki hatırlıyomusun
olmazsa yarın onla deneyeyim barı bu gün fazla zorlamasam mı acaba bi fikir verirmisin

ne güzel sende kurtulmuşsun bu dertten banada dua edin
ben aparat denedim biraz önce ama yapamadım işte[/QUOT

hep dua diyorum bu dertle uğraşan kadınlar için. ben evleneli 3 ay oldu ama vaji yi henüz yendim sayılır. daha tam başarmış saymıyorum kendimi. aparatın uzunluğu genişliği ne kadar? eğer kalınsa zorlanırsın ben inceden başlamıştım (yani ince mum:)) bi de hepsinin bir anda girmesi için zorlama. yavaş yavaş dene. yaparken kalça ve bacak kaslarını sık sık kontrol et eğer kendini sıkarsan olmaz ve acı verebilir bu da motivasyon bozukluğuna sebep oluyor çok. derin nefes al. burundan nefes alıp ağızdan yavaş yavaş ver. nefesini verirkende aparatı yavaşça itmeyi dene. ben ilk gün mumun 2cm ini zor almıştım. cesaretini kırmadan sık sık dene olmayınca da paniğe kapılma mutlaka olacak çünkü. bi de kendini ne şekilde iyi hissediyorsan o şekilde pozisyon al. ben normal oturup tv izlerken denemelerimi yapıyordum. ve inan bana komik bişeyler izleyerek yapmayı denemelisin. insanın kafası dağılıyo ve rahatlıyo:)

Kafana takılan herseyi sor açık açık buradakiler harikalar herkes elinden geleni yapar kendini motive için sık sık oku eski yazılanları ben es denemesinden önce onları okudum ve çok rahatlattibasaranlarin hikayeleri. iyi geceler dinlen ve yarın iyi bir gün olsun senin icinnnnn..

ne güzel sende kurtulmuşsun bu dertten banada dua edin
ben aparat denedim biraz önce ama yapamadım işte[/QUOT

hep dua diyorum bu dertle uğraşan kadınlar için. ben evleneli 3 ay oldu ama vaji yi henüz yendim sayılır. daha tam başarmış saymıyorum kendimi. aparatın uzunluğu genişliği ne kadar? eğer kalınsa zorlanırsın ben inceden başlamıştım (yani ince mum:)) bi de hepsinin bir anda girmesi için zorlama. yavaş yavaş dene. yaparken kalça ve bacak kaslarını sık sık kontrol et eğer kendini sıkarsan olmaz ve acı verebilir bu da motivasyon bozukluğuna sebep oluyor çok. derin nefes al. burundan nefes alıp ağızdan yavaş yavaş ver. nefesini verirkende aparatı yavaşça itmeyi dene. ben ilk gün mumun 2cm ini zor almıştım. cesaretini kırmadan sık sık dene olmayınca da paniğe kapılma mutlaka olacak çünkü. bi de kendini ne şekilde iyi hissediyorsan o şekilde pozisyon al. ben normal oturup tv izlerken denemelerimi yapıyordum. ve inan bana komik bişeyler izleyerek yapmayı denemelisin. insanın kafası dağılıyo ve rahatlıyo:)

tşk canım önerilerini mutlka uygulayacam bu gece inşallah olacak şimdi

merhabalar beni anıyanlar iyi tanır bacım yeni elen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz erken kurtulursunuz inşlh

mrb ben sonunda yeni üye olabildim günlerdir ziyaretçi olarak hep konuları takip ettim burada bu vajı denen olayı alt edeceğimi düşünüyorum hepinizden desteklerinizi bekliyorum
hoşgeldin bacım emin ol burda yazdıkca paylaştıka vede egzersileri yaptıkca kademe kademe ilerleyişini göreceksin...
valla karşılaşamadık gökçem ya :( ben de pek giremedim bu aralar ondan da oldu biraz, iyiyim çok şükür koşturmalar dışında ama güzel şeyler olcak inşaallah... kocayı yollamışın annecine :9::9: ohhh şöyle kafan rahat bi tatil yap hak ettin bacıcım :16::16: daha bir haftan var gökçem her dakikasını değerlendir canım. ama tatilin bitmesi bize yarayacak daha çok gircen buraya :))) tez elden görüşmek üzre gökçemmmm:16::16:
anam anammm evet iyi değerlendirmek gerek inşlh tez elden görüşürzz evet... iyi haberlerle :)
sayısız sefer doktara gittim hiç bir sorun yok birde 5 ocakta bu işin markası h.dümene 5000 lira kaptırdım ama sonuç alamadım

vallaaa üzüldüm... bari yenseydin bacım. neyse sıkma canını halledeecez evelallah buraya takıl sen

kızlar benle de ilgilenin lütfen yardimlarinza ihtiyacım var
iyimisin bacımmmmmmmmmmmmmmmm

ben iki buçuk yıllık evliyim artık tükendim gerçekten ama ışte ilk defa kendimi emin ve hazır hissediyorum iki haftadır da çalışıyorum egzersiz olsun eşli deneme olsun artık yapabilirim diyorum söylediklerini aynen uygulayacağım çok sağol hopefor
dur bi sakin ol 7 cm harikaaa bacım ilerle istersen... bol jell ile tabi..

Kızlar ben daha 31ocakta kurtuldum ve sadece buradakilerin dedikleriyle Mevlam hepinize kurtulmayı nasip etsinnnn
işte bu harika bir enerji inşlh herkes böyle cümleler yazar bacım

yeteramabukadar tam ben girdim öyle geldinnn ya bacımmm sevindimmmm varmı bir gelişme.... yarın pazar..

ay böylede kendimi psikolojik baskı yapar gibi hisssettim.... :43: öyle bir enerji alma ne olur....inşallah kurtulacaksınnn bugun yarın bu hafta bu ayy ... ben halletiysem herkez halleder....

sence hangi pozisyonda kendimizi daha rahat hissedebiliriz

walla aparatla deneme yaparken hafif oturur pozisyonda duruyordum o şekilde deniyordum. eşimle yaptığım denemede üstte sırtım ona dönük olarak denediğimizde başardım ilk. o şekilde oturup biraz onun bacaklarına doğru eğilerek denediğimde rahat oldu. ama sonraki denememizde eşim yarı yatar oturdu ben yine sırtım dönük olarak oturdum o şekilde çok daha kolay oldu. bilmiyorum belki de artık iyice cesaretlendiğim için daha kolay olmuştur.

merhabalar beni anıyanlar iyi tanır bacım yeni elen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz erken kurtulursunuz inşlh

hoşgeldin bacım emin ol burda yazdıkca paylaştıka vede egzersileri yaptıkca kademe kademe ilerleyişini göreceksin...

anam anammm evet iyi değerlendirmek gerek inşlh tez elden görüşürzz evet... iyi haberlerle :)

vallaaa üzüldüm... bari yenseydin bacım. neyse sıkma canını halledeecez evelallah buraya takıl sen

iyimisin bacımmmmmmmmmmmmmmmm

dur bi sakin ol 7 cm harikaaa bacım ilerle istersen... bol jell ile tabi..

işte bu harika bir enerji inşlh herkes böyle cümleler yazar bacım

teşekkürler. inşallahh.

yeteramabukadar tam ben girdim öyle geldinnn ya bacımmm sevindimmmm varmı bir gelişme.... yarın pazar..

ay böylede kendimi psikolojik baskı yapar gibi hisssettim.... :43: öyle bir enerji alma ne olur....inşallah kurtulacaksınnn bugun yarın bu hafta bu ayy ... ben halletiysem herkez halleder....

canım bende seni düşünüyordum nasılsın ben son durumumu söyliyim 14 cm de kaldım gerçi cm büyütmicem ama nedense sadece ucu giriyo bacım 10 cm yag gibi kayıyordu acı macı yoktu ama ne yaptıysam sadece ucu giriyo ilerlemiyo bacım :50::50::50::50::50::50::50::50:

canım bende seni düşünüyordum nasılsın ben son durumumu söyliyim 14 cm de kaldım gerçi cm büyütmicem ama nedense sadece ucu giriyo bacım 10 cm yag gibi kayıyordu acı macı yoktu ama ne yaptıysam sadece ucu giriyo ilerlemiyo bacım :50::50::50::50::50::50::50::50:

canımm merhaba:3: ucu giriyosa gerisi de girer merak etme tatlım. yön yanlış büyük ihtimal ya da pozisyonunuz.. hangi pozisyonda denedin sen:26:

evrim bacım ya 12 cm ile egzersizi yapıver... 10 kolay giryor dedin ya hemen ardından 14 yapma... 12 ii iyce beklet içindeee 30 dkk ıkınma ve nefes egzersizine ağırlık ver .. içinde sık bırak kegelleri yapıver 12cm aparatın içindeyken... sonra hemen akabinde bol jelleeee 14cm geçiver... veee unutma anüs yönüne iticen ...

Back
X