- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #191.741
neyse ya dün egzersiz deneme yapan varmıydı.inş herkesin iyiye gidiyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ömür boyu kabız kalır inş.yok seninki tek parçamı azmı çokmu şüphelendim ama ne bilim böyle saçma sapan sorular falan :)
neyse ya dün egzersiz deneme yapan varmıydı.inş herkesin iyiye gidiyordur
tam fiyasko yani.dün eşim çok yorulmuş iş yerinde bende tam ilerleme kaydetmişken ara vermeyelim yapalım diye zar zor ikna ettim afedersin tam başlıcaz zırt diye bi telefon ee görümcem arıyo müsaitseniz oturmaya geliyoruz.müsait değilizde ne diyim gelmeyinmi diyim.onlarda gece 12 de gittiler ondan sonra adam yorgun zaten yattık uyudukAh İnşallah gerilemem canım. Ben rgliyim. Pazar Günü bitecek inş. Tüm Malzemeler hazır sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum. Sende durumlar nasıl ?
tam fiyasko yani.dün eşim çok yorulmuş iş yerinde bende tam ilerleme kaydetmişken ara vermeyelim yapalım diye zar zor ikna ettim afedersin tam başlıcaz zırt diye bi telefon ee görümcem arıyo müsaitseniz oturmaya geliyoruz.müsait değilizde ne diyim gelmeyinmi diyim.onlarda gece 12 de gittiler ondan sonra adam yorgun zaten yattık uyuduk
ya benimde regle bikaç gün kaldı hazır biraz alışmışken sık sık yapalım diyorum o da olmuyo bazen.tabi akrabalar herşeyi güllük gülistanlık sandıkları için zırt bırt geliyolarAy hiç demeBazen bizdede oluyor. Çok sinir bozucu bir durum. Var bunda da bir hayır canım, Kısmet değil diyelim inşallah bugün yaparsınız.
Ay bana da ole seyler sormustu allahtan ben 2 sayfayla yirtmisim son sorusunada cevap yazmadim zaten gerizekali aklima geldikce tuhaf hissediyorum.ömür boyu kabız kalır inş.yok seninki tek parçamı azmı çokmu şüphelendim ama ne bilim böyle saçma sapan sorular falan :)
ya benimde regle bikaç gün kaldı hazır biraz alışmışken sık sık yapalım diyorum o da olmuyo bazen.tabi akrabalar herşeyi güllük gülistanlık sandıkları için zırt bırt geliyolar![]()
sen 2 sayfayla yırtmışşın beni hiç sormaAy bana da ole seyler sormustu allahtan ben 2 sayfayla yirtmisim son sorusunada cevap yazmadim zaten gerizekali aklima geldikce tuhaf hissediyorum.
aynen ya.yani nebilim bekarken yada nişanlıyken bazı ortamlarda cinsellik falan konuşulurdu hiç takmazdım.ne bilicektim evlilikte bu kadar mühim olduğunu.o olmayınca bişeyler hep eksik sankidimi dışardan ne kadarda mutlu gözüküyoruz dimi :) Mutluyuz çok şükür ama, Her şey tam değil işte
aynen haklısın herkes mükemmel değil sonuçta herkes bi bildiğini tecrübesini anlatsa belki daha çabuk kurtulcaz bu dertten.ama dediğin gibi bende yoluma bakarım mümkün olduğunca yardım isteyenlere yardımcı olurum.okuyup gidenler türkçesini geliştirir sadeceKızlar Size bişi söylicem
Millet yazışmaları okuyup gidiyor, bende merek ediyorum nasıllar diye. Profillerine baktım biraz önce aktiflermiş. Biz burda paylaşıyoruz ama, demekki çok samimi olmayanlar var. Yada günahlarını almayayım belkide eşleri izin vermiyor. Umarım herkes iyi ve bu durumu atlatmıştır. Ben önüme bakarım kızlar. İnşalah yenerizde Tüm bunlara güleriz![]()
bana kabızım dediğinde show tv ac dedim tam o sırada alişanla çağla şikelin programı vardı kabızlıkla ilgili .. neyapman gerektığını söylüyolar dedim tamam acarım dedi ha ha a manyak yaay abnada kabızım dedi :) BU ne yaa
ayy aynen banada canım felan dedi ayy cok komik ya bana öyle sorular sordukı hepsını acık acık yazdım resmen ha ha habu gswoman konusunu kapatalım ya ismini duydukça psikolojim bozuluyor.salak gibi her sorusunada cevap vermişim bide samimiyet olsun diye canım falan diyo![]()
kız dur gülme bu kadarayy aynen banada canım felan dedi ayy cok komik ya bana öyle sorular sordukı hepsını acık acık yazdım resmen ha ha ha![]()
![]()
ha ha hakız dur gülme bu kadarbanada açık açık soruyodu yok bilmem neyin burnuna kokusu geliyomu falan tövbe tövbee
![]()
ayy banada yazıodu kabız olduğunu felan .. artık ona cvp yazmaktan bıkmıstım![]()
Benim icin kalin olan 3. Aparatimi da basardim:) kalin dediysem isaret parmagimdan az bisey kalin cok iyi moral oldu aksam aksam:)
Arkadaşlar memleketteyim bakamıyorm bilgisayar yok telefondan giriyorum umarım çalışmalar istediğniz gibidir sizi seviyorumaklımdasınız