- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #192.341
o bölgenin hassas olduğunu bilemeyebilir sen p..si kendin yerleştir canımBenim eş tecrübeli şekerim. 2. evliliği ama bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o bölgenin hassas olduğunu bilemeyebilir sen p..si kendin yerleştir canımBenim eş tecrübeli şekerim. 2. evliliği ama bilmiyorum![]()
Yutkunamıyorum artık. Boğazımda ki Düğüm Geçmiyor.
sinirimi bozduya gerçi bu saatten sonra kim napsın onun vajisinideli ya![]()
o bölgenin hassas olduğunu bilemeyebilir sen p..si kendin yerleştir canım
kendi elinlede dokunduğun zaman aynı acıyı hissediyormusunne penisi canım dokundurmuyorum bile, sadce ben yapabiliyorum egzersizi
sen mumla deneme yapacaktın nasıl yapabildinmı :)ne penisi canım dokundurmuyorum bile, sadce ben yapabiliyorum egzersizi
aynen canm sen kendinle ilgilen boşver onu bunusinirimi bozduya gerçi bu saatten sonra kim napsın onun vajisini![]()
aynen canımya sağolun desteğiniz için.hazır vajiyide yenmişken tadını çıkartalım diyorumda işte rahat bırakırlarsa :)aynen canm sen kendinle ilgilen boşver onu bunu
evetkendi elinlede dokunduğun zaman aynı acıyı hissediyormusun
sen mumla deneme yapacaktın nasıl yapabildinmı :)
Ben biraz zorda olsa hepsini aldım ama dün olmadıarkadşlar bende korkuyodum geriye dönmekten ama gerçekten öyle birşey olmuyo birkere aldınızmı o noktadan geriye dönmezsiniz içinizi ferah tutun
canım gözünün yaşına emeğine yazık değilmi bak mumun yarısınıda almışsın ne güzel sevinmen lazım değilmi.bi kaç gü ara verin stresin azalır belki rahatlarsın.vala bak ağlama ya ağlama lafını duyunca bende kötü oluyorumevet canım mumla akşam yaptım ilk defa, Şu beyaz mumlar olur ya klasik onlardan aldım. o mumu yarısı soktum o kadar. Eşime sadece mumu tut dedim. elini değidirmesiyle bırakmasını söyledim. ona veremedim. bende ağlayarak yaptım ama yaptım girdi mum
olabilir tabiki ama sürekli olmucak diyede düşünürsek kendimizi olmamasına koşullandırmış gibi oluruz.anlşılıyoki bu işte kafa rahatlığı en önemli noktaBen biraz zorda olsa hepsini aldım ama dün olmadı
canım gözünün yaşına emeğine yazık değilmi bak mumun yarısınıda almışsın ne güzel sevinmen lazım değilmi.bi kaç gü ara verin stresin azalır belki rahatlarsın.vala bak ağlama ya ağlama lafını duyunca bende kötü oluyorum
Inşallah arkadasım inşallahcanim yaa kafana ne kadar takmişsin böyle kıyamam sana at bakıyım şunları kafandan bugün yapacaksn bak gör mocici dediydi dersin![]()
aynen ohh sefamız olsunaynen canımya sağolun desteğiniz için.hazır vajiyide yenmişken tadını çıkartalım diyorumda işte rahat bırakırlarsa :)
tamam o zaman üzülmek yok ağlamak yok biz yanındayız.yardım lazımsa yardıma bile geliriz :)yok ara vermicem canım. Zaten regli bitti bu ilk denememdi, ara verince daha çok ertelemek istiyorum canım. Ara verince daha çok kasıyorum kendimi, en azından bunu öğrendim :)
tamam o zaman üzülmek yok ağlamak yok biz yanındayız.yardım lazımsa yardıma bile geliriz :)