Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kader arkadaşlarım. neler yaşıyoruz biz böyle dimi.bu da bizim son sınavımız olur inşallah. dün akşam çift parmak denemesi yaptım içime zar zor aldım ama gel git yapamadım hızlı hızlı. bir anda moralim bozuldu. :110:

günaydın kader arkadaşlarım. neler yaşıyoruz biz böyle dimi.bu da bizim son sınavımız olur inşallah. dün akşam çift parmak denemesi yaptım içime zar zor aldım ama gel git yapamadım hızlı hızlı. bir anda moralim bozuldu. :110:

Bozma canım bende senin durumundayım şu ana, zamanla olacak inşallah. Herşeyin ilacı zaman.

yani bir anda hızlı hızlı git gel yapamayabilirsin yavaş yavaş alıştır kendini önce.benimde yeneli 6 gün oluyo pnsi tam alabiliyorum ama henüz gitgeli bizde hızlı yapamıyoruz.hem parmakla fazla hızlı yapmaya falan çalışma tırnak falan var sonuçta içerde bi yaalanmaya falan sebep olur sonra

yani bir anda hızlı hızlı git gel yapamayabilirsin yavaş yavaş alıştır kendini önce.benimde yeneli 6 gün oluyo pnsi tam alabiliyorum ama henüz gitgeli bizde hızlı yapamıyoruz.hem parmakla fazla hızlı yapmaya falan çalışma tırnak falan var sonuçta içerde bi yaalanmaya falan sebep olur sonra

çok mutlu oldum darısı başıma . terapist bana yavaş yavaş yapcaksın dedi. ilk seferde yaptım oldu ama dün akşam tekrarladığımda hareket bile ettiremedim. bide öyle bir stres yaptım ki bi anda sinir geldi. sanırım strese bağlı oldu. bende yeneceğime inanıyorum ama bi yandan da nasıl olcak diye düşünüyorum. daha penis denemelerine geçmedik.

çok mutlu oldum darısı başıma . terapist bana yavaş yavaş yapcaksın dedi. ilk seferde yaptım oldu ama dün akşam tekrarladığımda hareket bile ettiremedim. bide öyle bir stres yaptım ki bi anda sinir geldi. sanırım strese bağlı oldu. bende yeneceğime inanıyorum ama bi yandan da nasıl olcak diye düşünüyorum. daha penis denemelerine geçmedik.
2 parmak alabiliyosan penislede deneme yapabilirsiniz aslında ama terapistle ilerliyosan bişe diyemem.stres yapmamak rahat olmak en önemlisi zaten biraz bunu zorunlu olduğun için değilde ihtiyaçtan yapıyormuş gibi düşünmekte ve kafayı boşaltmakta fayda var

Kizlar moraliniz hic bozulmasin iki parmakta git gel yapmaniza gerek yok alabilmeniz onemli cunku iki parmak p....den daha zor.

Merhaba arkadaşlar ben evleneli yaklaşık 1 yıl olacak kızlık zarı bozuldu ancak ondan sonra vajinismus oldum 2 parmağa kadar geldim eşimin serçe parmagi da girdi sonra bıraktık şimdi başa döndüm ne yapmalıyım sizce doktorami gitmeliyim yoksa kendim çözebilirmiyim

Merhaba arkadaşlar ben evleneli yaklaşık 1 yıl olacak kızlık zarı bozuldu ancak ondan sonra vajinismus oldum 2 parmağa kadar geldim eşimin serçe parmagi da girdi sonra bıraktık şimdi başa döndüm ne yapmalıyım sizce doktorami gitmeliyim yoksa kendim çözebilirmiyim
Arkadasım parmak egzersizlerini yaptıktan sonra başa dönmüyoruz diye biliyorum. Sen teker teker işaret orta ve çift parmak olarak bi dene. Ben yapacağına inanıyorum. Zaten bi kere cesaretini toplayıp yapmışsın. Sanırım şimdi yapmak daha kolay olacak. Kendine inan Allah'ın izni ile yaparsın.

zamanla onuda yaparsın.. bende daha yeni yeni git gel yapabiliom mesela.. :)

zamanla onuda yaparsın.. bende daha yeni yeni git gel yapabiliom mesela.. :)

sende zorlandın mı? nasıl başladın yapmaya? benim eşimde vardı terapistimiz bir kerede eşinin yanında yap dedi. o anda strese girdim yaptım ama git gel yapamadım. git gel yapmanın çok önemli olduğunu yapamazsam penis giriş egzersizlerine geçemeyeceğimizi söyledi

Hatırlatayım dedim
VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84:KK68:(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar:KK68:( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16