Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlik zari muayenesini yapisi garip geldi ama kadinin aletle bakmadi bilmiyorum nasil oluyor normalde muayene,eliyle aralayip da bakmisti. Emin olmak icin tekrar gidicem doktora.

Aynen o şekilde eliyle aralayıp bakıyor doktorlar. Ben de farklı bir yöntem bilmiyorum. O şekilde baktığında bir sorun yok dediyse yoktur bence.

Kizlar yaa bende en bastan anlatmicam bakamasken dokunamasken egzersz bana cook uzak gelirken bi ark sayesnde bir parmagmi alabldm icine tamamini zeytinyagla ilk denemde yanma oluo okadar ikinnca parmak kendlnden grio bilinc altim pskljm tamamn degsti daha olumlu oldum sifirlandi hersey iki parmak alamiorm yaa seklini tuttramiorm :) direk denemeye gecicem ben sanrm vakit kaybi yasamak istemiorm ama denemdn once su iki parmgi tkrar denicem bode pens de gretken en basta ikinmak en iysi dmi ikinnca drek alir die dsnuyrm

Kizlar yaa bende en bastan anlatmicam bakamasken dokunamasken egzersz bana cook uzak gelirken bi ark sayesnde bir parmagmi alabldm icine tamamini zeytinyagla ilk denemde yanma oluo okadar ikinnca parmak kendlnden grio bilinc altim pskljm tamamn degsti daha olumlu oldum sifirlandi hersey iki parmak alamiorm yaa seklini tuttramiorm :) direk denemeye gecicem ben sanrm vakit kaybi yasamak istemiorm ama denemdn once su iki parmgi tkrar denicem bode pens de gretken en basta ikinmak en iysi dmi ikinnca drek alir die dsnuyrm
aparat hazırlayabilirsin, ben bitmiş rimel ile hazırladım.peçete sardım etrafına ve streç film ile kapladım sonra. bir parmaktan daha kalın olan birşey ile egzersiz yapman belki işini kolaylaştırabilir. ben de yenemedim daha ama daha kalın bir şeyin girdiğini görmek insanı daha da rahatlatıyor.

Uzun zamandır forumu takip edemiyorum. öncelikle hepinizin bir an önce yenmesini diliyorum. aynı korkuları yaşadık neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum eski bir vajinusmuslu olarak size ilk söylemek istediğim bu konuyu ertelemeyin üzerine gidin mutlaka yeneceksiniz. yendikten sonra bumuymuş diyeceksiniz. kendinize güvenin ve ben bu işin üstesinden geleceğim deyin. cinselliği yaşadıkça korkularımızın ne kadar yersiz olduğunu anlıyoruz. çok uzun zaman oldu yeneli sanki hiç o korkuları yaşamamış gibiyim. soracağınız bir şeyler olursa artık yardım için elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım...

Back
X