- 21 Nisan 2015

- 361

- 55

- 28

- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
 - #193.061

Slm arkadaşlar bnde yeni üye oldum sonunda iki senelik evliyim ama durım malum tedavi masrafları cok yüksak yardmcı olurmusunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parmak egzersiziyle işe başlaman gerekiyor.ancak ilkönce beynini inandırmalısın bu işeSlm arkadaşlar bnde yeni üye oldum sonunda iki senelik evliyim ama durım malum tedavi masrafları cok yüksak yardmcı olurmusunuz
illaki kasılacak zamanla alışacaksın merak etmeBurdakileri okuyarak tek parmak yapabiliyorum hatta kulak cubugıyla felan da ama o an kasıyorum
aparat hazırlayabilirsin, ben bitmiş rimel ile hazırladım.peçete sardım etrafına ve streç film ile kapladım sonra. bir parmaktan daha kalın olan birşey ile egzersiz yapman belki işini kolaylaştırabilir. ben de yenemedim daha ama daha kalın bir şeyin girdiğini görmek insanı daha da rahatlatıyor.Kizlar yaa bende en bastan anlatmicam bakamasken dokunamasken egzersz bana cook uzak gelirken bi ark sayesnde bir parmagmi alabldm icine tamamini zeytinyagla ilk denemde yanma oluo okadar ikinnca parmak kendlnden grio bilinc altim pskljm tamamn degsti daha olumlu oldum sifirlandi hersey iki parmak alamiorm yaa seklini tuttramiorm :) direk denemeye gecicem ben sanrm vakit kaybi yasamak istemiorm ama denemdn once su iki parmgi tkrar denicem bode pens de gretken en basta ikinmak en iysi dmi ikinnca drek alir die dsnuyrm
aparat hazırlayabilirsin, ben bitmiş rimel ile hazırladım.peçete sardım etrafına ve streç film ile kapladım sonra. bir parmaktan daha kalın olan birşey ile egzersiz yapman belki işini kolaylaştırabilir. ben de yenemedim daha ama daha kalın bir şeyin girdiğini görmek insanı daha da rahatlatıyor.
yaparsın yaparsın.. olmadığı zaman hepimizin morali bozuk oluo ama moral bozukluluğunun sana hiç bi faydası olmuo.. inadına üstüne üstüne git bak nası oluo :)YAPABİLİRMİYİM BİLMİYORUM COK MORALİM BOZUK
Kızlar kullandığınız kayganlaştırıcı var mı? birde onu deneyeyim. Bu kuruluk yüzünden ilerleyemiyoruz![]()
ben zeytin yağı kullanıyorum canım bide bepanten ve bebe yağı kullananlarda var,vazelinde kullanılıyoKızlar kullandığınız kayganlaştırıcı var mı? birde onu deneyeyim. Bu kuruluk yüzünden ilerleyemiyoruz![]()
canım günaydın naptınız nasıl gidiyo ilerleme varmıCanım Ben zeytin yağ kullanıyorum. Adaniste Bepanhol krem kullanmış emla ile karıştırarak.
canım günaydın naptınız nasıl gidiyo ilerleme varmı
Canım Ben zeytin yağ kullanıyorum. Adaniste Bepanhol krem kullanmış emla ile karıştırarak.
Bizde zeytinyağı kullandık ama çok kayıyor, eşimde inat etti kullanmıyor yağı. Emla da uyuşturuyor vede çok pahalı gerek yok ona. Belki kayganlaştırıcı alsam kullanır.ben zeytin yağı kullanıyorum canım bide bepanten ve bebe yağı kullananlarda var,vazelinde kullanılıyo
Bizde zeytinyağı kullandık ama çok kayıyor, eşimde inat etti kullanmıyor yağı. Emla da uyuşturuyor vede çok pahalı gerek yok ona. Belki kayganlaştırıcı alsam kullanır.Prezervatif nasıl olur acaba o geldi aklıma şimdi