Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım Ben zeytin yağ kullanıyorum. Adaniste Bepanhol krem kullanmış emla ile karıştırarak.

ben zeytin yağı kullanıyorum canım bide bepanten ve bebe yağı kullananlarda var,vazelinde kullanılıyo
Bizde zeytinyağı kullandık ama çok kayıyor, eşimde inat etti kullanmıyor yağı. Emla da uyuşturuyor vede çok pahalı gerek yok ona. Belki kayganlaştırıcı alsam kullanır. :( Prezervatif nasıl olur acaba o geldi aklıma şimdi

Bizde zeytinyağı kullandık ama çok kayıyor, eşimde inat etti kullanmıyor yağı. Emla da uyuşturuyor vede çok pahalı gerek yok ona. Belki kayganlaştırıcı alsam kullanır. :KK43: Prezervatif nasıl olur acaba o geldi aklıma şimdi

canım prezervatif kaygan zaten bide ona eczanelerden kayganlaştırıcı yada vazelin yada bildiğin el kremi sür bakalım.

Bizde zeytinyağı kullandık ama çok kayıyor, eşimde inat etti kullanmıyor yağı. Emla da uyuşturuyor vede çok pahalı gerek yok ona. Belki kayganlaştırıcı alsam kullanır. :KK43: Prezervatif nasıl olur acaba o geldi aklıma şimdi

Ben jeomed lubricant gel kullanıyorum. Pompalı bir kayganlaştırıcı. Su bazlı olduğu için hamileliğe engel olmuyor. Normalde diğer kayganlaştırıcılar hamilelikte ya da hamile kalmak isteyenlerde kullanılmaz. Ama bunlarda sıkıntı yok. Hatta ben vajinusmus bittiği gün hamile kaldım. Fiyatı da 20 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Sağladığı kayganlık da zeytinyağından da bebe yağından da daha rahat ettiriyor bence.

canım al istersen onlarda dış yüzeyi kayganlaştırıcı oluyomuş ama erkekler pek tercih etmiyo prezervatifi.bizdeneme aşamasındayken dedim alalım belki faydası olur yokya diyo zaten diyo olmuyo bide prezervatif kullanamam diyo

VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84:KK68:(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

5-) han_i:KK68:(22//04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar:KK68:( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn

Bir de bazı erkekler özellikle ilk ilişki için prezervatife çok sıcak bakmayabiliyor. Alacak olursanız önce o konuda eşinizin fikrini almanızı tavsiye ederim.

VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84:KK68:(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

5-) han_i:KK68:(22//04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar:KK68:( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn
ay canım terfi listesinemi geçtim :confused::21:

doktora ne gerek canım eşin girdi , oldu diyor mu ?
diyor canım boğumu geçtim ilerisi zaten boşluk gbi diyor :D ama bi buçuk sene böyle bi sorunum olduğunu anlamayınca ister istemez acaba diyorum tabi :) bide giriş olup olmadığını ben o sızımı desem yanmamı desem o hisden anlıyorum halen sıkıyorum kendimi çünkü .

Tam hatırlamasam da kullanıcı adı gullac gibi bir şey olan biri vardı. Ben ilk geldiğim sırada yeni yenmişti ama ikinci denemesi başarısız oldu diye ümitsizliğe kapılmıştı. O ne yaptı acaba?

Back
X