• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bugün oturmaya gittim orda bi kadın Kaç yıllık evlisin dedi 2 Bitiyo dedim çocuğun yok olmuyodur heralde dedi çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum bugün egzersiz yarın da deneme yapcam inşallah bugün eşim yok ya bi an önce kurtulmak istiyorum artık Rabbim kurtarsın bu illetle uğraşan tüm arkadaşları

Amaan boşver şekerim o densizleri. onun ayıbı. hepimiz aynı durumdan muzdaribiz. o yüzden hiç ortama giresim gelmiyor. ama tınlamıyorum artık. sende boşver değmez şekerim.

muayene olabiliyorsan ve hamileliğinde herşey yolunda giderse mesela suyun bol olursa bebeğin kilosu normal olursa yada bebek doğum kanalına girerse yani herşey yolunda olursa tabiki normal doğum yapabilrsin vajiyi yenmeden denemelerde hamile kalan buradan tanıdığım bir sürü arkadaş normal doğum yapabildi. sende yapabilrsin bunları hiç düşünme sağlıklı bir evlat için stres yapma zamanı geldiğinde herşey yolunda olur kendini hazır hissedersen yapabilrsin. bende normal doğumu deneyecektim ama suyum çok azaldığı için mecburi sezeryan oldum

Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama tabi bu ihtimallerin farkındayım. Benim endişem benim korkularım yüzünden, bu vajinismus olayı yüzünden normal doğumda sıkıntı yaşamak. Yoksa elimde olmayan bir sebepten sezeryan olursa da hayırlısı buymuş derim. Önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek elbette.

:) Ben de hala kendimi sıkıyorum. Hemen hamile kaldığım için kanamam falan olunca doktor ilişki yasak demişti. O yüzden daha alışamadan ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi de korkumdan hala sık deneme yapamıyoruz. O nedenle de bende de hala biraz acı oluyor. Ama mühim olan yenmiş olmak. İçeri girsin de, o acı katlanılamayacak gibi değil. Zamanla alışacağız ve hiç acı kalmayacak inşallah. :)
Allah'a binlerce kez Şükürler olsun. Umarım bana da hamile Olmayı nasip eder.

ben bikez yüzüstü denedim git gel grçekten çok rahat oldu ama o da çok itici geldi bana
islaklik yeterince olunca sikinti olmuyo canim ya.rahatladigin surece rahat olur..sevmedigin biseyi denemene gerek yok olur yani..altta da ustte de deneyeniliyorum ben git gelde sorun olmuyo..ama iste halim kalmiyo sonrabacaklarim agriyo falan alisinca o da gecer umarim

islaklik yeterince olunca sikinti olmuyo canim ya.rahatladigin surece rahat olur..sevmedigin biseyi denemene gerek yok olur yani..altta da ustte de deneyeniliyorum ben git gelde sorun olmuyo..ama iste halim kalmiyo sonrabacaklarim agriyo falan alisinca o da gecer umarim
deneyim kazanmamıza bağlı sanırım.ıslaklık güç bela biraz oluyo işte eşim direk olaya girmek istiyo o yüzden tam ıslaklığı sağlayamıyoruz

Back
X