Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayni dert bende de var sevinmekle uzulmek arasinsa gelip gidiyorum..bu durumdan dolayi kendimden tiksinir oldum.benden sonra evlenenler bebislerini kucagina aldi..imrenerek bakiyorum acaba nasil yaptilar huzurla yataga girmek uyumak nasil bi duygu diye :KK43: biz de vajina girisine yakin bosalma yoluyla yapmaya calisiyoruz her ay bekliyorum regl olucam mi diye.psikolojik hamilelikten de cok korkuyorum karin sisligim oluyo 5 aylik hamile gibi duruyorum bazen..siringa yonteminden lutfen biraz bahseder misin nasil yapiliyomus.
cnm forumda hamile kalan bi arkdş eşinin dezenfkte edilmş bi çay bardğna boşldğnı ve sonra onu iğnesi çıkarılmış enjektöre çektiğini ve vajinaya yerleştrp tek hamlede enjektörü boşalttğnı söylemş ve hamile kalmş bi arkdşmn teyzeside böyle hamile kalmştı ama spermlrn bekletlmeden yapılması gerekymş internntn araştrdm bi sakıncası yokmş ama ssende bi araştr tabi ama inşallah önce bu hastalığı yenerz ve normak yollrla hamile kalalrz :(

Bence sen baya ilerlemissin az kalmis gibi gorunuyor sona ulasmana. bozma moralini. Bu sorunu asmak icin cabala derim. ben de cok istiyorum bebek ama bunu halletmeden dusunmuyorum. bebek mutlu eder belki beni ama bu sorun surekli kafamda oldugu icin mutsuzlugum devam eder diye dusunuyorum. insallah yeneriz biz de.
offf inşllh yaaa o kdr egzersz yapyrum ama bi türlü denemye geçmye cesaret edemyrmmm :( hala p.. grerrkn o girişi yırtıp öle grckmş gbi gelyo

offf inşllh yaaa o kdr egzersz yapyrum ama bi türlü denemye geçmye cesaret edemyrmmm :( hala p.. grerrkn o girişi yırtıp öle grckmş gbi gelyo
O dusunce bende de var girisi zorluyor baya girmiyor hic:(( egzersiz yapmama ragmen bir degisiklik yok bende de. Senin kadar ileride degilim egzersizde. Erken denedik sanirim. Moralim bozuldu sonra egzersize devam ettim.

O dusunce bende de var girisi zorluyor baya girmiyor hic:KK43:( egzersiz yapmama ragmen bir degisiklik yok bende de. Senin kadar ileride degilim egzersizde. Erken denedik sanirim. Moralim bozuldu sonra egzersize devam ettim.
bnce p.. boyutnda alna kadar devam etmelyz ama benm artık daha fazlası olmuyo perine kısmı çok geriliyo acımya başlyo zorlayamyom :(

VAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84:KK68:(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

5-) han_i:KK68:(22//04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar:KK68:( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)

10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne

26-) bllbrvn
bu listeye göre ve benm takip ettiğime göre bu ay zuzuku sabrili kadri sıra bizde sıramızı kaptırmayalım artk kızlar bitsinde kurtulalım inşallah :KK49::KK49::KK55:

bu listeye göre ve benm takip ettiğime göre bu ay zuzuku sabrili kadri sıra bizde sıramızı kaptırmayalım artk kızlar bitsinde kurtulalım inşallah :KK49::KK49::KK55:
ayy inşallah :)
adetim yarın biter.. ama haftasonu büyük bi ihtimalle kaynanamgile gidioz yatılı olarak .. bakalım artık nezaman denersek .. :)

Yine deneme yine husran:KK43: o kadar egzersiz yapiyorum ve gayet iyi ilerliyorum parmak denemesi mum hepsi tamam ama sira esli denemelere gelince olmuyo biraz ilerliyoruz sonrasi yine ayni ben ilerledigimi dusunuyodum ama esim ayni yerdeyiz oraya takiliyo dedi:KK43: dun yapmis oldugun egzersizlerden sonra esli deneme yapalim dedim yine o kadar da rahat birakiyorum kendimi ya da bana oyle geliyo bilemiyorum ki artik emin olamiyorum hic biseyden :KK43: yenen arkadaslar egzersizlerde son nokta nedir hangi asamadan sonra tamam bu is olur dediniz yardiminiza ihtiyacim var her gun bu yuzden kavga etmekten yoruldum evliligin temtemeliymis gercekten alakasiz tartismada bile sonucu bu noktaya baglamayi basarabiliyoruz artik yardim edin lutfen egzersizde nasil bir yol izlemem gerekiyo esim bir yerden sonra daralan bi yer var orada takiliyoruz diyor dun yine kavga ettik bu yuzden bana muhabbeti bile artik beni baydi dedi o isin bile adini deneme koyduk dedi :KK43:(

ADANİS NERELERDE BİLİYOMUSUNUZ

Kizlar adanis mocici kaderim nerde bilen varmi:110:

Canlarım uzun süredir raporlu olduğum için biriken okul işleri, sınavlarım ve bebek alışverişi derken gece girer oldum eve. Birkaç gündür oldukça yoğundum, girmeye pek vakit bulamadım, kısa aralıklarla girip yenen oldu mu diye bakma şansım oldu sadece. Çok özledim hepinizi, bıkmadan, usanmadan egzersizlere devam edin, bugün Regaip Kandili, bol bol dua edelim, bu günler dua kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek günler. Hepinizin kandili mübarek olsun, rabbim hayırlısıyla sıkıntılarınıza son versin inşallah.

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ:KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

Tebrikler han_i ciğim..

Yine deneme yine husran:KK43: o kadar egzersiz yapiyorum ve gayet iyi ilerliyorum parmak denemesi mum hepsi tamam ama sira esli denemelere gelince olmuyo biraz ilerliyoruz sonrasi yine ayni ben ilerledigimi dusunuyodum ama esim ayni yerdeyiz oraya takiliyo dedi:KK43: dun yapmis oldugun egzersizlerden sonra esli deneme yapalim dedim yine o kadar da rahat birakiyorum kendimi ya da bana oyle geliyo bilemiyorum ki artik emin olamiyorum hic biseyden :KK43: yenen arkadaslar egzersizlerde son nokta nedir hangi asamadan sonra tamam bu is olur dediniz yardiminiza ihtiyacim var her gun bu yuzden kavga etmekten yoruldum evliligin temtemeliymis gercekten alakasiz tartismada bile sonucu bu noktaya baglamayi basarabiliyoruz artik yardim edin lutfen egzersizde nasil bir yol izlemem gerekiyo esim bir yerden sonra daralan bi yer var orada takiliyoruz diyor dun yine kavga ettik bu yuzden bana muhabbeti bile artik beni baydi dedi o isin bile adini deneme koyduk dedi :KK43:(

Menekşecim, kaslarını rahat bıraktığını zannediyorsun, aslında sıkmaya devam ediyorsun. Kendimden biliyorum, çok rahatım, sıkmıyorum kaslarımı neden olmuyor diye sinirlenir, üzülürdüm, yendikten sonra anladım ki sıkıyormuşum farkında olmadan. P..si aldığın noktaya kadar ilerlet, daha sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, vajinayı esnet esnetebildiğin kadar, birkaç denemeden sonra gireceğini düşünüyorum, p..si alırken nefes egzersizini unutma.

Ya da alabildiğin noktaya kadar al, içinde en fazla 10 saniye kadar beklet, daha fazla bekletme çünkü yumuşama sorunu yaşanabilir, 10 saniyenin sonunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, son boğum girişini bu yöntemlerle kolaylaştırabilirsin. İlk denemende olmazsa ümitsizliğe kapılmadan denemeye devam et, ısrarla, kararlılıkla, inşallah olacak canım, bir şey kalmamış yenmene.

Menekşecim, kaslarını rahat bıraktığını zannediyorsun, aslında sıkmaya devam ediyorsun. Kendimden biliyorum, çok rahatım, sıkmıyorum kaslarımı neden olmuyor diye sinirlenir, üzülürdüm, yendikten sonra anladım ki sıkıyormuşum farkında olmadan. P..si aldığın noktaya kadar ilerlet, daha sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, vajinayı esnet esnetebildiğin kadar, birkaç denemeden sonra gireceğini düşünüyorum, p..si alırken nefes egzersizini unutma.

Ya da alabildiğin noktaya kadar al, içinde en fazla 10 saniye kadar beklet, daha fazla bekletme çünkü yumuşama sorunu yaşanabilir, 10 saniyenin sonunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, son boğum girişini bu yöntemlerle kolaylaştırabilirsin. İlk denemende olmazsa ümitsizliğe kapılmadan denemeye devam et, ısrarla, kararlılıkla, inşallah olacak canım, bir şey kalmamış yenmene.
günaydın :) kız sabahları girip kaçıyon ondan sonra bütün gün millet seni soruyo millet seviyo seni fazla uzaklaşma buralardan :))

kizlar destek olalim birbirimize, biz de yenecegiz insallah insan bazen umutsuzluga kapiliyor yenenlerde de olmustur bence zaman zaman bu hisler. Zuzukucum sen gayet iyisin bence sellukaya sordum esli denemeye ne zaman gecmeliyim diye baslayin diyor serce parmaktan sonra basaranlar varmis. bahar da tek parmaktan sonra basarmisti. direk gecsek mi denemeye acaba birbirimizden guc alalimm

ben eşli denemede başarısız oldum, önce eşimin parmağına geçeceğim hala geçemedim ama, önce parmakta ona güvenmeyi öğreneceğim canım.

günaydın :) kız sabahları girip kaçıyon ondan sonra bütün gün millet seni soruyo millet seviyo seni fazla uzaklaşma buralardan :))

Günaydın hayatım.. Ben de sizleri çok seviyorum, halimi bir görseydin baharcım, bir taraftan giyiniyorum, giyinirken forumu açıyorum, ne var ne yok diye bakıyorum, öyle gidiyorum okula. Aklımdaydınız her zaman fakat vaktim olmadı, dün gece 12 de eve girebildik, yeni arkadaşlar katılmış aramıza bu arada, inşallah hepsi bu illeti yenecek.

bide forumda diğer sayflrda bi hamile kalma yöntemi okudum enjektörle spermi vajnaya sıkarak hamile kaln bi sürü arkdş var bu illeti yenemeyecksm en azından bunu deneyip hamile kalsm mı diye düşünyrum doğum sezeryn olur zaten ama sanki o zamnda bebek bzm değilmş gibi olur muki kafam çk karışk yaaaaaaaaa delirmemek için zor tuutyom artık kendmi :KK43: dün 4 ay öne evlennn kapı komşmun hamile olduğunu öğrendm gözlerm doldu ne diceğmi bilemdm kaldm öle:KK43:

ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)

ayni dert bende de var sevinmekle uzulmek arasinsa gelip gidiyorum..bu durumdan dolayi kendimden tiksinir oldum.benden sonra evlenenler bebislerini kucagina aldi..imrenerek bakiyorum acaba nasil yaptilar huzurla yataga girmek uyumak nasil bi duygu diye :KK43: biz de vajina girisine yakin bosalma yoluyla yapmaya calisiyoruz her ay bekliyorum regl olucam mi diye.psikolojik hamilelikten de cok korkuyorum karin sisligim oluyo 5 aylik hamile gibi duruyorum bazen..siringa yonteminden lutfen biraz bahseder misin nasil yapiliyomus.

Canım, birtanem .. Allah sevdiği kullarına dert verirmiş, üstelik de kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Çok şükür ki bu illetin bir çözümü, bir tedavisi var. Huzurla, mutlulukla yatağa girme duygusunu sen de tadacaksın, buradaki tüm arkadaşlarımın canı tatlıydı, eşlerimizi yanımıza yaklaştırmazdık, bazılarımız korkudan titrerdi, ne farkımız var seninle? Hiçbir fark yok, bizler başardıysak sen de başarırsın. Aynı korkuları, aynı kaygıları hepimiz yaşadık, 2.5 sene oldu yeneli ve o kabus dolu günleri anımsamıyorum bile, kendine inan, sen de bu günleri sileceksin hafızandan. Rabbimizin bize bahşettiği kutsal bir duygu unutmak, unutabilmek.. inan bana hepsi, tüm kötü günler geride kalıyor. Bebek sahibi olmadan önce bu illeti yenmeye çalış, bebekten öte sizin cinsel hayatınızın sağlıklı devam etmesi daha önemli, öbür türlü çok yıpranırsın. Hemen bugün egzersizlerine başla, bizler sana yardımcı oluruz canım.

Back
X