Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar,
Vaktim oldukça internete girip yazdıklarınızı okuyorum.İyi ki varsınız çok rahatlatıyorsunuz beni. 3 aylık evliyim.3 aydır doğru düzgün,huzurlu günümüz olmadı.Cinsellik evliliğin temeliymiş gerçekten.En azından bizim evliliğimizde öyle.O kadar çok kavga ediyoruz ki.Artık işten eve gelmeye korkuyorum. Ev lanetli bir yer gibi oldu bizim için.Sürekli ağlıyorum.Sürekli yetersizlik,mutsuzluk,suçluluk hissediyorum.Eşimle evlenmeden önce 2 yıl birbirimizi tanıdık,hatta evlenmeden önceki 1 yıl aynı evde yaşadık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ama bizim için günler çekilmez olmaya başladı.Kendimden nefret ediyorum.Sürekli erteliyorum çözümü,egzersizler,doktora gitmek beni korkutuyor.Eşimi bu kadar sevip,iyi tanırken neden yapamıyorum.Çıldırıcam.Hayat enerjim kalmadı.Bıktım.Eşim tamamen uzak artık benden.Başkalarını hayal ettiğini bile söyledi.Artık onu mutlu etmek istiyorum.Hayattan bıktım,zevk almıyorum.

Hayır canım, cinsellik evliliğin temeli değil, hani parmağımıza iğne batar da canımızın attığı yer parmağımızın ucu olur ya, sorun neyse sorun merkezini başaramadığımız ya da canımızı yakan şey olarak görürüz. Sizler düzenli cinsel ilişki yaşayamadığınız için evliliğin temelini cinsellik olarak görüyorsunuz, sadece sizler değil, ben de öyle düşünürdüm çok şükür yendikten sonra böyle olmadığını anladım. Kendinden nefret etme, senin hiçbir suçun yok, kim böyle bir dert yaşamayı isterdi ki, doktora gitmek istemiyorsan kendini zorlama, ama lütfen egzersizlerine ertelemeden başla, şu anda kendine yapacağın en büyük kötülük sürekli ertelemektir. Hadi başla bugün egzersizlerine, bunu kendin için yap, yuvan için yap, güçlü bir kız olduğunu biliyorum, bu gücü ortaya çıkar birtanem, bu illetin bir çözümü var, olumsuz tüm düşünceleri sil aklından.

arkdşlr mrbaaaa nasılsnz ben üç parmk ikinci boğuma kadr raht egzersz yapablyrm ama denemye geçmye hazır hissedemyrm hala kendmiiii :KK43: çünkü p.. kalınlğnda aparatı bi türlü alamym o yüzdende denemye geçemyrm bi tavsyenz var mı :KK43:

Üç parmağı ikinci boğumuna kadar alman, p..s boyutunda bir aparatı aldığın anlamına gelir ki, eşli deneme için görünüşe göre hazırsın, hazır olmadığın tek nokta kendine inanmaman. Canım benim, sen yapman gereken her şeyi yapmışsın, son düzlüğe gelmişsin, tüm gücünü topla, eşli deneme için düşüncelerini, bedenini hazırla , doğru pozisyonu, en rahat ettiğin pozisyonu bul ve eş denemesine geç kuzucum, başarabilirsin, güven kendine.

ay ne var canım, adamı bir bardağa boşaltırız, onuda o ucu oval enjektöre çektikmi , mum yerine enjektörü alırım içime :) sonra gelsin bebeler :) ayy fikrim geldi:KK58:
iyi fikirmiş :) bak benimde aklıma bi fikir geldi direk enjektörede boşaltabilirsiniz.enjektörün pompasını çıkartırsınız öyle olay bittikten sonra tekrar takarsınız hem bu şekilde sadece eşin uğraşmış olur sana sadece içene almak kalır :KK58:

iyi fikirmiş :) bak benimde aklıma bi fikir geldi direk enjektörede boşaltabilirsiniz.enjektörün pompasını çıkartırsınız öyle olay bittikten sonra tekrar takarsınız hem bu şekilde sadece eşin uğraşmış olur sana sadece içene almak kalır :KK58:

canım o biraz dar olur adam nasıl denk getirsin :) iş şu ucu oval şırıngayı bulmakta. bu arada sen yendin biliyorum.

Kızlar bugün oturmaya gittim orda bi kadın Kaç yıllık evlisin dedi 2 Bitiyo dedim çocuğun yok olmuyodur heralde dedi çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum bugün egzersiz yarın da deneme yapcam inşallah bugün eşim yok ya bi an önce kurtulmak istiyorum artık Rabbim kurtarsın bu illetle uğraşan tüm arkadaşları

Tatlım etrafına bir bak, ülkemizde bilinçsiz, patavatsız, bilgisiz öyle çok insan var ki.. Hepsine cevap yetiştiremeyiz maalesef. İnsanlarla arana mesafe koy, yakınlık kurdukça senin hakkında aklına gelen her cümleyi söyleyebileceklerini zannediyorlar çünkü , samimi olmak da suç. Duyma, görme onları, üzülme de, değmez akan güzel gözyaşlarına..

ne güzel canım. İnşallah bizde senin gibi hissederiz yakında. nasıl alcam şu enjektörü ya :KK43:

Zuzu, zuzucum, yaramaz zuzum.. Önce şu illetten kurtulmalısın, sonra bebek sahibi olmayı düşün birtanem. Ne kadar çok bebiş istediğinizi biliyorum, hatta tüm bu çabalarınızın asıl sebebi bir meleğinizin olması, inşallah yarabbim o günleri de görürüz. Cinsel hayatınızı sağlıklı bir hale, düzene sokuncaya kadar şimdilik bu düşünceni ertele. Küçük meleğin,sağlıklı bir ilişkinin getirisi olacak zaten inşallah, pes etmeden devam et, sen de o güç var.

Zuzu, zuzucum, yaramaz zuzum.. Önce şu illetten kurtulmalısın, sonra bebek sahibi olmayı düşün birtanem. Ne kadar çok bebiş istediğinizi biliyorum, hatta tüm bu çabalarınızın asıl sebebi bir meleğinizin olması, inşallah yarabbim o günleri de görürüz. Cinsel hayatınızı sağlıklı bir hale, düzene sokuncaya kadar şimdilik bu düşünceni ertele. Küçük meleğin,sağlıklı bir ilişkinin getirisi olacak zaten inşallah, pes etmeden devam et, sen de o güç var.
bende senin gibi düşünüyorum ama bu durum çevre baskısının bi getirisi galiba.ama yinede herkesin hayatına saygı duyarım herkesin kendi özgür iradesi var sonuçta

haklısın Adanis ama zaten zor bir ihtimal benim yapacağım bir durum, mum yerine anjektör olacak :) mantıklı geldi, belkide o zamana kadar vajidende kurtulurum :)

bende senin gibi düşünüyorum ama bu durum çevre baskısının bi getirisi galiba.ama yinede herkesin hayatına saygı duyarım herkesin kendi özgür iradesi var sonuçta

Doğrusu bu baharcım, 2 çocuğu olan 40lı yaşlarında bir bayanla tanıştım, henüz vajinismusu yenememişti, iki evladını da sezeryanla dünyaya getirmiş, yıllardır eşiyle düzenli bir cinsel ilişki yaşamamış. Yani bebek sahibi olmak her şeyi toz pembe hale getirmiyor, acele etmeden sabırla yenmeye çalışmak, elden gelen her şeyi yapmak lazım. Arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum, bana da sorarlardı bebek yok mu, ne zaman olacak diye sanki doğursam onlar bakacak, çok üzülürdüm, çevre baskısına direnmek lazım, hiçbir şey bizlerin mutlu olmasından daha mühim değil, başkaları için değil, kendimiz için yaşamalıyız.

haklısın Adanis ama zaten zor bir ihtimal benim yapacağım bir durum, mum yerine anjektör olacak :) mantıklı geldi, belkide o zamana kadar vajidende kurtulurum :)

Bebeğim, tabii ki egzersiz niyetine de yapabilirsin,çok mantıklı , benim en büyük dileğim inşallah bir an evvel vajinismusu yener, minik meleklerinizi kucağınıza alırsınız, teyze olmak istiyorum ben de :)) bugün ellerimizi açıp dua edelim bol bol..

Back
X