• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkdaslar aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??
ben emla ve bepantholu karıştırdım ama öncelikle artık olsun diye psikolojik olarak hazırlandım ve başardık hissizlik oluşturuyor ilk girişte ama içerde birşeyler olduğunu hissediyorsun acı gibi bişey olmuyor sadece ama şunu da deyim zaten acı diye bişey normalde de olmuyor sadece psikolojik ve buraya gele her vajili melekler zaten yenmeyi kafasına koymuşlardır sende onlardan birisin:KK51: ve biz sana inanıyoruz:KK39:

saol canm:) en kisa zamanda bu muymus dicez insallah..dedigin gibi mevzu aci degil (ne acilar cektim bu surecte) git gel olayi korkutuyodu beni astim sayilir egzersizlerle..az kaldi biliyorum kurtulcam bu illetten :KK66: beynimi alt edicemmmm :)
eminim canım kesinlikle aşacaksın :KK68: midemin üzeri ağırıyor diyorum ki bunu bile çekiyorum o neymiş ya sinek ısırığı gibi bişey :)

canım hiç üzülüp ağlamayın çok iyi anlıyorum sizi bende çok umutsuzluğa düştüm artık allahım alda canımı kurtulayım diyordum ama asla yinede pes etmedm eşimde artk ümidi kesmişti benim üzerimde sürekli negatif konuşuyordu psikolojik olarak destek olmadı penis çalışmalarında bazen sakin olmaya çalışır bazende delirir çıkardı bu süreç böyle stresli bi süreç ama geçiyor inanın buna sonra hiç yaşanmadı gibi oluyor.Her karanlık günün ardından güneş doğar bu günlerde geçecek allahın izniyle

Ay canım valla ilaç gibi geldi dediklerin, Allah hepinizden razı olsun inşallah :KK43:

eminim canım kesinlikle aşacaksın :KK68: midemin üzeri ağırıyor diyorum ki bunu bile çekiyorum o neymiş ya sinek ısırığı gibi bişey :)
sinek isirigini gectim ari sokmasini da gectim akrep sokmasi gibiydi benimki gerci hic akrrp sokmadi ama onun gibiydi iste :) insallah allahim yuzunuze baksin..biticek her sey :)

canlarim isaret ve orta parmak kalinligi kac numaraya denk geliyo bilen var mi..? bi de 5 cm falan girdikten sonra yumusak bisiye degiyomus gibi oluyo aparat.. bunu cozmeye calistim..itemedim aparat 6 cm falan icimde kalir mazallah :)

canlarim isaret ve orta parmak kalinligi kac numaraya denk geliyo bilen var mi..? bi de 5 cm falan girdikten sonra yumusak bisiye degiyomus gibi oluyo aparat.. bunu cozmeye calistim..itemedim aparat 6 cm falan icimde kalir mazallah :)

canım sen nerdeyse bitirmişsin ya, maşallah :)

merhaba arkdaslar aynı dertten yakınıp duruyorum bende artık deneme yapmaya bile korkar oldum napacağımı bilmiyorum egzersiz zaten yapamıyorum hera klinik ve kayra bera klinikleri var onlar çok iyi diye duydum ama maddi yetersizlikler yolumu kapatıyo biriktiriyorum :/ son bi kere de lokal anestezik kremlerle denemeyi düşünüyorum hissizlik dışında kötü bi etkisi olur mu arkadaşlar kullanan bilen var mı?? emla krem ve xlynoine pump sprey ikisini iyi diye duydum cinsel birleşme için lütfen kullanan varsa yardım etsin ??

Canım vemcaine kullandm ben biraz yakıyor ama iceriye doğru sıkman lazım unutma. Birkac dk bekle zaten acisi geçince anlarsın. Birkac kere sık. Uyusunca 5 dk sonra gleitgelen jeli bol sıkıp baslayabilirsin. Sırayla parmak dene Kondamla denedim ben. En son eşim parmagiyla sirayla cogaltarak denedi ve sonunda yavaş şekilde birlesme oldu

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba. Konuyu uzun süredir takip ediyorum fakat bir türlü yazmaya cesaret edemedim.
Sırf bu konu için ikinci üyelik aldım. Malesef ilk üyeliğim çevrem tarafından biliniyor.
Ben 30 yaşında ve 1 bucuk senelik evliyim.
Henüz ilişkiye giremedik:KK43:
Aslında yaklaşık 1 senedir egzersiz yapmam gerektiğini biliyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Çevreden bebek soruları gelmeye başladı ve kimse bu durumumuzu bilmiyor.
Burada başaran arkadaşları gördükçe çok hevesleniyorum ama nedense asla denemek istemiyorum.
Eşim bu konuda çok anlayışlı, asla beni rahatsız edecek bir şey sormuyor ve yapmıyor.
Bir süre önce doktor muayenesine gittim, doktor hanim muayene sırasında çok rahat olduğumu söyledi, yani aslında vajinismusu kolay yenebilirmisim. Bir çok hastası vajinasına dokundurtmuyormus bile. Ben kendimi hiç kasmadım, bu da bana az da olsa ümit verdi.
Sizlerden destek istiyorum. Eğer başarırsam sadece burada ve sizin desteğinizle olacağından eminim.

Arkadaslar Merhaba. Konuyu uzun süredir takip ediyorum fakat bir türlü yazmaya cesaret edemedim.
Sırf bu konu için ikinci üyelik aldım. Malesef ilk üyeliğim çevrem tarafından biliniyor.
Ben 30 yaşında ve 1 bucuk senelik evliyim.
Henüz ilişkiye giremedik:KK43:
Aslında yaklaşık 1 senedir egzersiz yapmam gerektiğini biliyorum ama bir türlü başlayamıyorum. Çevreden bebek soruları gelmeye başladı ve kimse bu durumumuzu bilmiyor.
Burada başaran arkadaşları gördükçe çok hevesleniyorum ama nedense asla denemek istemiyorum.
Eşim bu konuda çok anlayışlı, asla beni rahatsız edecek bir şey sormuyor ve yapmıyor.
Bir süre önce doktor muayenesine gittim, doktor hanim muayene sırasında çok rahat olduğumu söyledi, yani aslında vajinismusu kolay yenebilirmisim. Bir çok hastası vajinasına dokundurtmuyormus bile. Ben kendimi hiç kasmadım, bu da bana az da olsa ümit verdi.
Sizlerden destek istiyorum. Eğer başarırsam sadece burada ve sizin desteğinizle olacağından eminim.

hoşgeldin arkadaşım. Gayet aklı başında ve sorun ve sonucu bulacak şekilde kendini analiz etmişsin.
Tek yapman gereken egzersizlere başlaman, vakit geçtikçe bu sorun daha da büyüyor, yapman gereken bir an önce egzersizze başlaman, bunun için de cesaret. buda sende zaten buraya yazmaya karar verdiğine göre çok cesaretli birisin.
haydi eline bir ayna al ve tek parmak ile yada bir kulak çöpü ile başlaman. ilk denemede yada diğer denemede olmaya bilir istersen dokun sadece, BAŞLAMAK BAŞARMANIN YARISI . UNUTMA ! :)

hoşgeldin arkadaşım. Gayet aklı başında ve sorun ve sonucu bulacak şekilde kendini analiz etmişsin.
Tek yapman gereken egzersizlere başlaman, vakit geçtikçe bu sorun daha da büyüyor, yapman gereken bir an önce egzersizze başlaman, bunun için de cesaret. buda sende zaten buraya yazmaya karar verdiğine göre çok cesaretli birisin.
haydi eline bir ayna al ve tek parmak ile yada bir kulak çöpü ile başlaman. ilk denemede yada diğer denemede olmaya bilir istersen dokun sadece, BAŞLAMAK BAŞARMANIN YARISI . UNUTMA ! :)
Cevabın için teşekkür ederim.
Maalesef bugün başlayamiyorum, adetimin son günündeyim.
İnşallah yarın başlayacak cesareti bulurum. Aslında daha önceki denemelerimde orta parmağımın tamamını alabildim. Eminim egzersizle çok kısa sürede yeneceğim. İşin ilginç tarafı hayatım boyunca hiç böyle bir korkum olmamıştı. Hatta oldukça istekliydim diyebilirim, ta ki ilk denememize kadar.

Kızlar çaresizlkten artk aklma baska seyler gelmeye basladı bn uyku hapı alsam ne blm baygın olsam eşim öle yapsa bişe olurmu. Eşim hc buna sıck bakmıo bişe olur dıo bende ilk böle olsn gerisini yaparm dıorm kafayı yicrm 7 ay oldu ertele ertele anem ögrendi biyanda o baskı yapr eşim cock ister sıkıştm kaldm cok uzun saat calısıorm ewde 9,30 oluorm yorgnlk o bu egzersz ertelenıo :(

Kızlar çaresizlkten artk aklma baska seyler gelmeye basladı bn uyku hapı alsam ne blm baygın olsam eşim öle yapsa bişe olurmu. Eşim hc buna sıck bakmıo bişe olur dıo bende ilk böle olsn gerisini yaparm dıorm kafayı yicrm 7 ay oldu ertele ertele anem ögrendi biyanda o baskı yapr eşim cock ister sıkıştm kaldm cok uzun saat calısıorm ewde 9,30 oluorm yorgnlk o bu egzersz ertelenıo :KK43:

denedim canım hiç bir faydası yok. olay beyinde bitiyor. o an olsa bile sonrakinde olmaz. bunu kafan yerindeyken yapacan bebiş.

Kızlar çaresizlkten artk aklma baska seyler gelmeye basladı bn uyku hapı alsam ne blm baygın olsam eşim öle yapsa bişe olurmu. Eşim hc buna sıck bakmıo bişe olur dıo bende ilk böle olsn gerisini yaparm dıorm kafayı yicrm 7 ay oldu ertele ertele anem ögrendi biyanda o baskı yapr eşim cock ister sıkıştm kaldm cok uzun saat calısıorm ewde 9,30 oluorm yorgnlk o bu egzersz ertelenıo :(

canim ben aklina gelebilecek her seyi denedim.uyku ilaci mi dersin,istek arttirici damla mi dersin,alkol mu dersin,sakinletirici igne mi dersin,hatta ve hatta bayiltici spreyl sparisi verdim icinden deodorant cikti:) daha neler neler..ama cozum degil canim 2 senedir bu dertle bogusuyoruz..egzersizlerine basla baska turlu olmuyo..gonul isterdi ki bi ilaci olsun bitsin bu cile.. ama tek ilac egzersiz..

canim ben aklina gelebilecek her seyi denedim.uyku ilaci mi dersin,istek arttirici damla mi dersin,alkol mu dersin,sakinletirici igne mi dersin,hatta ve hatta bayiltici spreyl sparisi verdim icinden deodorant cikti:) daha neler neler..ama cozum degil canim 2 senedir bu dertle bogusuyoruz..egzersizlerine basla baska turlu olmuyo..gonul isterdi ki bi ilaci olsun bitsin bu cile.. ama tek ilac egzersiz..

ay evet bende verdim she deodorant geldi :)

Back
X