• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım o yaşadığın korku hepimizde oldu egzesizle geçiyor.Yani eşinde bu foruma inanmayacağına burdakilerin tavsiyesiyle yenme yöntemlerine geçse daha iyi olur.Gerçi benimkide yapıyordu onu ama ben yinede burdaki yazılanları uygulamaya çalıştım egzersizleri yaptım sen eşine kulak asma benim eşime kalsa bende yenemeyecektim onun yaptığı stresle ağlaya ağlaya çalıştığımı bilirim ama sonunda ben galip geldim.Sende çalış bak nasıl yeneceksin gör eş desteği çok önemli aslında sana ne kadar yardımcı olursa okadar çabuk yenersin ama destek olmuyorsa sen ona aldırma yine yenersin yeterki egzersiz yap
allah razı olsun hepinizden saolun egzersize devam

Canım egzersizi denemelisin bence.. parmak ya da kalem kalinliginda bi aparatla başla ben parmakla yapamadım aparatla yapıyorum onda bile kasılma yaşıyorum yaptıkça azalıyor uzak bakma egzersize derim.
KIZLAR BEN ÖNCEDEN EGZERSİZ YANİ SADECE TEK Bİ PARMAK YAPTIM AMA ŞİMDİ ONUDA YAPAMIYORUM NE OLUR YARDIM EDİN

ARKADAŞLAR KİMSE BANA CVP YAZMIYOR. KULLANDIĞINIZ BOY BOY APARATLARI NEREDEN ALDINIZ?
İNTERNETTE ÇOK PAHALI. DİLATÖR YAZINCA 300 400 LİRA YAZIYOR. YARDIM!!!!

aynen egzersizi zaten yapıyoö eşim e bunu yaşatmaya hiç hakkm yok keşke bebeğim olmasaydı diyom o zaman bırakrdm o başkasıyla evlenp mutlu olurdu
lutfen kendini suclama artik..bak bizlerde ayni seyleri yasiyoruz belki daha fazlasini..kararli ve inancli ol canim yeneceksin..ben sana her sekilde yardimci olmaya hazirim beraber yenelim beraber asalim..ama lutfen pes etme..bu surecte umutsuzluga yer yok..bak yenen arkadaslarimiz bizim umudumuz..yine git bi doktora esin bu sekilde ikna olur belki.. kendin bebegin ve esin icin pes etme canim benim..sen cok iyi seyler yapabiliyosun az kaldi inan buna

lutfen kendini suclama artik..bak bizlerde ayni seyleri yasiyoruz belki daha fazlasini..kararli ve inancli ol canim yeneceksin..ben sana her sekilde yardimci olmaya hazirim beraber yenelim beraber asalim..ama lutfen pes etme..bu surecte umutsuzluga yer yok..bak yenen arkadaslarimiz bizim umudumuz..yine git bi doktora esin bu sekilde ikna olur belki.. kendin bebegin ve esin icin pes etme ca nim benim..sen cok iyi seyler yapabiliyosun az kaldi inan buna
canm yenelim artık harbiden hiç gücüm kalmadı gözümün yaşı hergün akıto hergün şimdi ben pwnis o girişe dgince cok kasıyom napcaz

canm yenelim artık harbiden hiç gücüm kalmadı gözümün yaşı hergün akıto hergün şimdi ben pwnis o girişe dgince cok kasıyom napcaz
bak sunu yapicaz..oncelikle kendini rahat hissedecegin pozisyonu bulacaksin..ben her zamanki gibi ust pozisyonu oneriyorum cunku eslerimizi yaklastirmiyoruz..esin sirt ustu uzansin..ister yuzun esine donuk olsun isterse olmasin..kendini nasil rahat hissediyosan oyle yap canim..bence once vajina penis tanismasini sagla..girise yerlestir bekle ona alis.yavas yavas giris yapmaya calis..nefes egzersizi+ikinma+ kayganlastirici unutma canim :)

merhaba sizlere güzel haberler vermek üzere buradayım. mart ayında vajinismusu yendim. ve yendiğim gibi hamile kaldım. :KK36: bunun hem olumlu hem olumsuz sonuçlarını yaşıyor olsam da... paylaşıp sizlere de başarmanız adına ışık olmaya geldim.

burada sık sık ilişki pozisyonlarının hamile kalmaya etkisi, kayganlaştırıcı jellerle hamile kalmanın zor olacağına dair şeyler hakkında konuştuk. fakat ben bebe yağı ile ilişkiye girdiğim zaman ve üst pozisyonda hamile kaldım... evet her şeyin doğal olması daha doğruydu ama bu şekilde olmaz die kendinizi sakın germeyin. olabiliyormuş. bu arada vajinismulu arkadaşlara yardımcı olmak için oluşturduğum bloga yazmaya devam ediyorum. link alttadır:

https://vajinismuscozum.wordpress.com/
gözün aydın canımmm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. darısı ben ve tüm isteyen arkadaşlarımızın başına :)

Kizlar merhaba bende evliligimin ilk 9 ayini vajinismus olarak heba ettim. Sonrasinda bursada bi merkezde tedavi oldum ve bu illeti yaklaşık iki haftada yendim. Cok basit bi tedavi hiç zorlamiyor insani gitmek isteyen olursa yardimci olurum

bak sunu yapicaz..oncelikle kendini rahat hissedecegin pozisyonu bulacaksin..ben her zamanki gibi ust pozisyonu oneriyorum cunku eslerimizi yaklastirmiyoruz..esin sirt ustu uzansin..ister yuzun esine donuk olsun isterse olmasin..kendini nasil rahat Tamamhissediyosan oyle yap canim..bence once vajina penis tanismasini sagla..girise yerlestir bekle ona alis.yavas yavas giris yapmaya calis..nefes egzersizi+ikinma+ kayganlastirici unutma canim :)

bak sunu yapicaz..oncelikle kendini rahat hissedecegin pozisyonu bulacaksin..ben her zamanki gibi ust pozisyonu oneriyorum cunku eslerimizi yaklastirmiyoruz..esin sirt ustu uzansin..ister yuzun esine donuk olsun isterse olmasin..kendini nasil rahat hissediyosan oyle yap canim..bence once vajina penis tanismasini sagla..girise yerlestir bekle ona alis.yavas yavas giris yapmaya calis..nefes egzersizi+ikinma+ kayganlastirici unutma canim :)
tmm

Back
X