- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.941
cnm bildiğin iyi bi doktor varmıolursun canım olursun sanki hiç kurtulamayacakmışız gibi geliyordu şimdi hiç yaşamamış gibi oluyor insan umudunu kaybetme çözülmeyecek bişey değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bildiğin iyi bi doktor varmıolursun canım olursun sanki hiç kurtulamayacakmışız gibi geliyordu şimdi hiç yaşamamış gibi oluyor insan umudunu kaybetme çözülmeyecek bişey değil
Ya olmuyo bu egzerszle bak ben tedavi olucam karar verdim bi doktor önerin bana kızlar yine kavga ettk
aynen egzersizi zaten yapıyoö eşim e bunu yaşatmaya hiç hakkm yok keşke bebeğim olmasaydı diyom o zaman bırakrdm o başkasıyla evlenp mutlu olurducanim doktorlarinda yaptiracagi egzersiz..bunun bi ilaci bi igenesi falan yokki..ama senin esinin bunu anlamasi icin doktor sart..
BİZİ BİLGİLENDİRİN LÜTFEN YARDIMI OLACAKSA GİDELİM!!!Si
siz yendiniz mi kac para istiyor
lutfen kendini suclama artik..bak bizlerde ayni seyleri yasiyoruz belki daha fazlasini..kararli ve inancli ol canim yeneceksin..ben sana her sekilde yardimci olmaya hazirim beraber yenelim beraber asalim..ama lutfen pes etme..bu surecte umutsuzluga yer yok..bak yenen arkadaslarimiz bizim umudumuz..yine git bi doktora esin bu sekilde ikna olur belki.. kendin bebegin ve esin icin pes etme canim benim..sen cok iyi seyler yapabiliyosun az kaldi inan bunaaynen egzersizi zaten yapıyoö eşim e bunu yaşatmaya hiç hakkm yok keşke bebeğim olmasaydı diyom o zaman bırakrdm o başkasıyla evlenp mutlu olurdu
canm yenelim artık harbiden hiç gücüm kalmadı gözümün yaşı hergün akıto hergün şimdi ben pwnis o girişe dgince cok kasıyom napcazlutfen kendini suclama artik..bak bizlerde ayni seyleri yasiyoruz belki daha fazlasini..kararli ve inancli ol canim yeneceksin..ben sana her sekilde yardimci olmaya hazirim beraber yenelim beraber asalim..ama lutfen pes etme..bu surecte umutsuzluga yer yok..bak yenen arkadaslarimiz bizim umudumuz..yine git bi doktora esin bu sekilde ikna olur belki.. kendin bebegin ve esin icin pes etme ca nim benim..sen cok iyi seyler yapabiliyosun az kaldi inan buna
bak sunu yapicaz..oncelikle kendini rahat hissedecegin pozisyonu bulacaksin..ben her zamanki gibi ust pozisyonu oneriyorum cunku eslerimizi yaklastirmiyoruz..esin sirt ustu uzansin..ister yuzun esine donuk olsun isterse olmasin..kendini nasil rahat hissediyosan oyle yap canim..bence once vajina penis tanismasini sagla..girise yerlestir bekle ona alis.yavas yavas giris yapmaya calis..nefes egzersizi+ikinma+ kayganlastirici unutma canim :)canm yenelim artık harbiden hiç gücüm kalmadı gözümün yaşı hergün akıto hergün şimdi ben pwnis o girişe dgince cok kasıyom napcaz
gözün aydın canımmm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. darısı ben ve tüm isteyen arkadaşlarımızın başına :)merhaba sizlere güzel haberler vermek üzere buradayım. mart ayında vajinismusu yendim. ve yendiğim gibi hamile kaldım.bunun hem olumlu hem olumsuz sonuçlarını yaşıyor olsam da... paylaşıp sizlere de başarmanız adına ışık olmaya geldim.
burada sık sık ilişki pozisyonlarının hamile kalmaya etkisi, kayganlaştırıcı jellerle hamile kalmanın zor olacağına dair şeyler hakkında konuştuk. fakat ben bebe yağı ile ilişkiye girdiğim zaman ve üst pozisyonda hamile kaldım... evet her şeyin doğal olması daha doğruydu ama bu şekilde olmaz die kendinizi sakın germeyin. olabiliyormuş. bu arada vajinismulu arkadaşlara yardımcı olmak için oluşturduğum bloga yazmaya devam ediyorum. link alttadır:
https://vajinismuscozum.wordpress.com/
bak sunu yapicaz..oncelikle kendini rahat hissedecegin pozisyonu bulacaksin..ben her zamanki gibi ust pozisyonu oneriyorum cunku eslerimizi yaklastirmiyoruz..esin sirt ustu uzansin..ister yuzun esine donuk olsun isterse olmasin..kendini nasil rahat Tamamhissediyosan oyle yap canim..bence once vajina penis tanismasini sagla..girise yerlestir bekle ona alis.yavas yavas giris yapmaya calis..nefes egzersizi+ikinma+ kayganlastirici unutma canim :)
tmmbak sunu yapicaz..oncelikle kendini rahat hissedecegin pozisyonu bulacaksin..ben her zamanki gibi ust pozisyonu oneriyorum cunku eslerimizi yaklastirmiyoruz..esin sirt ustu uzansin..ister yuzun esine donuk olsun isterse olmasin..kendini nasil rahat hissediyosan oyle yap canim..bence once vajina penis tanismasini sagla..girise yerlestir bekle ona alis.yavas yavas giris yapmaya calis..nefes egzersizi+ikinma+ kayganlastirici unutma canim :)
Canim merhaba valla bende o aparatlardan aramistim ama bulamamistim dedigin gibi edindigim tek kaynak internettekilerdi onlarda pahali gelmisti bana buradavkizlarin yaptigi gibi kensi aparatini yapip calisabilirsin ama yine de bununla ilgili bisey ogrenirsem mutlaka paylasirim burada canimARKADAŞLAR KİMSE BANA CVP YAZMIYOR. KULLANDIĞINIZ BOY BOY APARATLARI NEREDEN ALDINIZ?
İNTERNETTE ÇOK PAHALI. DİLATÖR YAZINCA 300 400 LİRA YAZIYOR. YARDIM!!!!
Arkadaşlar parmak egzersizlerine başladım fakat parmağım sanki bir yerde takılıp kalıyor...Birde parmak egzersiznde ıkınarakmı alıyorsunuz yardım edin lütfennn benmi yanlış yapıyorumm
![]()
burnundan nefes alip agzindan muma ufler gibi yap..nefes verirken ikin ve ittir parmagini cnm..bi de giris yaptiktan sonra klitorisi uyarirsan parmagini vakum gibi cekere vajinan:)
Canım gün günü tutmuyor ki kaç kere denedin de yapamadın mesela? Ben de çoğu zaman olmuyor deyip ertesi gün yapmişimdir .KIZLAR BEN ÖNCEDEN EGZERSİZ YANİ SADECE TEK Bİ PARMAK YAPTIM AMA ŞİMDİ ONUDA YAPAMIYORUM NE OLUR YARDIM EDİN
Merhaba, darisi basimiza insallah. doktorun adini ogrenebilir miyim? ne gibi bir tedavi uyguladi. Ben kendim yenmeye calisiyorum aparatla egzersiz yapiyorum. ama cok uzadi surekli bir seyler cikiyor evde duramiyorum eve gelince de halim kalmiyor. boyle giderse yenemeyecegim.Kizlar merhaba bende evliligimin ilk 9 ayini vajinismus olarak heba ettim. Sonrasinda bursada bi merkezde tedavi oldum ve bu illeti yaklaşık iki haftada yendim. Cok basit bi tedavi hiç zorlamiyor insani gitmek isteyen olursa yardimci olurum
Canim egzersiz tek basina ise yaramiyor.hem kendin egzersizini yapip aksamlarida mutlaka esinle egzersiz yapmalisin.onun enaz iki parmak iki bogumunu almaya calisirsan penis degdigi anda kendini kasmazsin.bunu mutlaka dene derimaynen egzersizi zaten yapıyoö eşim e bunu yaşatmaya hiç hakkm yok keşke bebeğim olmasaydı diyom o zaman bırakrdm o başkasıyla evlenp mutlu olurdu