Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben 2.5 ay falan oldu canım kurtulalım.bizde ilk 6 ay hiç bişe yapamadık ama sonra baktım olmuyo bişeyi yapmaya karar verince devamı geliyo.canım liste meselesini kafana takma burda kurtulan arkadaşlarımızın ismi listeye ekleniyor.yani duşta rahat olmayabilir canım ya en azından akşam yatarken deneyebilsen çok iyi olur pozisyonunu da ayarlayıp yapardın.duşta ne uzanabilirsin ne de başka bişey.bişekilde egzersiz yapman lazım senin

ben 2.5 ay falan oldu canım kurtulalım.bizde ilk 6 ay hiç bişe yapamadık ama sonra baktım olmuyo bişeyi yapmaya karar verince devamı geliyo.canım liste meselesini kafana takma burda kurtulan arkadaşlarımızın ismi listeye ekleniyor.yani duşta rahat olmayabilir canım ya en azından akşam yatarken deneyebilsen çok iyi olur pozisyonunu da ayarlayıp yapardın.duşta ne uzanabilirsin ne de başka bişey.bişekilde egzersiz yapman lazım senin
Yapmak istedikten sonra dustan çıkıyorum yere uzaniyorum banyo halisina napayim yatarak yapiyorum ama en kolay nasil ki siz nasil yaptiniz kolay?3no aparatta cok lramp oluyor sizlerdede oluyormuydu ya?
benim aklimdaki esimin organi afedersinz daha kalin geliyor hic alamicakmisim ve ben geldigi zaman buraya engelliyorum bu canimi sıkan :(

ben kanepeye sırtımı yaslayıp yarım yatar bi pozisyon alıp bacaklarımıda açaraktan yapıyordum canım.sen kendin rahat edeceğin pozisyonu deneyerek bulursun zaten.ha aparat konusunda ben sadece pasta mumu ve parmakla yapmıştım canım onun dışında aparat kullanmadım.ilk serçe parmakla başladım.sonra işaret parmağımla yaptım.sonrada eş parmağıyla yaptık.ikinci parmağa geçmeden penisle denemeye başladık ve hergün az az ilerleyerek yaklaşık 15 gün sonunda yendim canım.penis aparattan biraz kalın olabilir ama bu sizi korkutmasın sizde ilerledike aparatınızı penis kalınlığına getirmeye çalışın.

ben kanepeye sırtımı yaslayıp yarım yatar bi pozisyon alıp bacaklarımıda açaraktan yapıyordum canım.sen kendin rahat edeceğin pozisyonu deneyerek bulursun zaten.ha aparat konusunda ben sadece pasta mumu ve parmakla yapmıştım canım onun dışında aparat kullanmadım.ilk serçe parmakla başladım.sonra işaret parmağımla yaptım.sonrada eş parmağıyla yaptık.ikinci parmağa geçmeden penisle denemeye başladık ve hergün az az ilerleyerek yaklaşık 15 gün sonunda yendim canım.penis aparattan biraz kalın olabilir ama bu sizi korkutmasın sizde ilerledike aparatınızı penis kalınlığına getirmeye çalışın.
Ne guzel ne mutlu sana tebrikler cok seviniyorum.penis kadar aparatim yok tahminimce eni 11 12 cmdir bendekinin ama ucu biraz inceden basliyor afedersn penis basi daha genis kalin yani onu gördükçe korkar oldum alsinda sevisme vs cok guzel istiyorum ama sonu gelmiyor ve artik biz 2 3 ayda bi 10 gun yanyanayiz kavga ckmaya basladi bilmiyorum nasil kafamdna gidecek ya :( senide sktm anlatrken ama helal et kuzum

Benim anladığım sen penisden korkuyorsun. emin ol kuzum korkacak hiç bişey yok.onu kendine zevk veren birsey olarak düşünmeye çalış.hem benide Sıkmadın yani ne zaman istersen yaz canım

Benim anladığım sen penisden korkuyorsun. emin ol kuzum korkacak hiç bişey yok.onu kendine zevk veren birsey olarak düşünmeye çalış.hem benide Sıkmadın yani ne zaman istersen yaz canım
Evet 3 nolu aparat olctum 11 cm zorluo ama giriyor kramp oluyor icinde sende oluyormuydu?4.cu aparat 12 cm penis biraz daha kalin evet korkum o hani kan vs akmicak o korkum yok ama penis basi kalindan basliyor devam ediyor aparatlar oyle degilki agustosta gelcek esim simdiden stresim ya uyku uyuyamiyorum:(

Mrb arkadaşım korkunu, kaygını, be yaşadığını gayet iyi anlıyoruz sen merak etme, burada çok rahat hissedebilirsin, içini dökebilirsin, burada herkes aynı sıkıntıyı yaşıyor ya da Yaşadı endişeyi at kenara artık çünkü bu dert dermansız değil şükür

uzun zaman önce cinsel ilişkide çok kastığımı farkettim, bi doktora gittim, bana dedi sen vajinismussun, psikoloğa yönlendirdi. ben gitmedim. aradan epey zaman geçti sevgilimle sürekli denemeye devam ettik(1 yıl kadar belki), sonra aslında girebileceğini ama orda bişeyin bana acı verdiğini düşünüyordum. tekrar doktora gittim. Dedi ki, yoo sen vajinismus değilsin sadece kızlık zarın kalın ağrı yapıyor dedi. Çok zorlanırsan bi operasyonla alırız dedi. Yine bi ümit, uğraştık ettik, olmadı. bu kez zarı aldırmaya karar verdim. bir dr.a gittim. derdimi anlattım. eşinin-nişanlının bu operasyona izin veriyorum diye bir kağıt imzalamasından bahsetti. etik olarak uygun bulmadım. kendi vucudumda yapacağım değişiklik hiç kimsenin iznine bağlı olamaz benim vucudum dedim ve çıktım. yine başka bir dr.a gittim muayene etti ve dedi ki yoo kızlık zarın normal. vajinismus değilsin, rahatla olur dedi. operasyon yapamam dedim. tabi aradan yıllar geçti nişanlıyım artık ama çıldırmamak elde değil. sonra hemen akabinde başka bir dr.a gittim o da vajinismus olmadığımı kendimle oynamam gerektiğini söyledi. bir operasyona gerek de yok dedi. uzun zaman erteledim. ne oynaması ben bakamıyor ve dokunamıyorum bile... artık çok sıkıldım. gerçekten bunca zamandır hem kendime verdiğim zarar hem müstakbel eşime verdiğim zarar (bunu yaşamaya hakkımızın olmadığını düşünüyorum elbette) üzerimde artık büyük bir baskı oluşturuyor. Çok çaresizim. Bir ara ayrılıp hayatımı yalnız geçirmeyi bile düşündüm. birbirimizi çok seviyoruz o asla ayrılmak konusunu kabul etmiyor ve etmeyecek -elbette benim de gerçek isteğim ayrılmak değil sorunu çözmek. vajinama dokunamıyorum yazdım bu forumda buldum kendimi, başaranların hikayesini okuyunca neden olmasın dedim ve bir ümit... ne olur adım adım yardım edin. doktorlar henüz evli değilsen hiçbir şekilde uğraşmıyor ve başından savıyorlar bunu anladım.

Canım emin ol ki Penis aparattan daha kolay giriyor. çünkü Penis vajinaya girmesi için tasarlanmış bi organ. böyle düşüncelerle kendini ürkütmenin bi anlamı yok canım. penisle barışmaya bak tatlım

Evet 3 nolu aparat olctum 11 cm zorluo ama giriyor kramp oluyor icinde sende oluyormuydu?4.cu aparat 12 cm penis biraz daha kalin evet korkum o hani kan vs akmicak o korkum yok ama penis basi kalindan basliyor devam ediyor aparatlar oyle degilki agustosta gelcek esim simdiden stresim ya uyku uyuyamiyorum:KK43:
canım aparatlarla calışırken nefes alıp vermek cok önemli kremp giriyorsa bu kendini cok sıkmandan kaynaklanıyordur aparatla calışırken acele etmeden yavaş yavaş nefes alıp verirken itmeyi dene bide ıkınmak cok önemli ıkınınca ordaki kaslar acılıyor ve aparat içine girince hemen cıkarma içinde tut kendini sık bırak ilk zamanlar cok kötü bi his gibi geliyor insana ama bi kaç deneme sonrası alışıyosun yavaş yavaş hissizleşmeye başlıyor ben hep böyle yaptım cok faydasını gördüm sende dene işallah faydasını görürsün

canım aparatlarla calışırken nefes alıp vermek cok önemli kremp giriyorsa bu kendini cok sıkmandan kaynaklanıyordur aparatla calışırken acele etmeden yavaş yavaş nefes alıp verirken itmeyi dene bide ıkınmak cok önemli ıkınınca ordaki kaslar acılıyor ve aparat içine girince hemen cıkarma içinde tut kendini sık bırak ilk zamanlar cok kötü bi his gibi geliyor insana ama bi kaç deneme sonrası alışıyosun yavaş yavaş hissizleşmeye başlıyor ben hep böyle yaptım cok faydasını gördüm sende dene işallah faydasını görürsün
Nefes verirken evet ilerletiyirum cok kasildigimi eskisi kadar dusunmuyorum ama agir agir giriyor hani lop die girmiyor nedense oyle yazanlar oluyor nette okuyorum 2 nolu aparatta kramp olmuyor 3 te oluyor 4u 1 kez denedim yarim bidaha deneyemedm cnm yaa penis benu urkuten nedendir bilnmez

Nefes verirken evet ilerletiyirum cok kasildigimi eskisi kadar dusunmuyorum ama agir agir giriyor hani lop die girmiyor nedense oyle yazanlar oluyor nette okuyorum 2 nolu aparatta kramp olmuyor 3 te oluyor 4u 1 kez denedim yarim bidaha deneyemedm cnm yaa penis benu urkuten nedendir bilnmez
canım bende calışırken benimde öyle hemen girmiyodu ilk başta ama ben bi kere aldıktan sonra bi süre içimde bekletiyodum kendimi kasıp bırakarak alışmaya calışıyodum daha sonrada 10 kez falan cıkartıp tekrar almayı deniyodum bazen olmadıgıda oluyodu ama ilkini aldıktan sonra diğerleri cok kolay oluyodu en önemli şey bence ara vermeden hergün çalışmak sende yapabilirsin p.s insanı ürkütüyo evet aparat banada daha kolay geliyodu p.s gelince olmıcak gibi geliyodu ama deneme yaparken aparat düşüncesiyle hareket edince bende kolay oldu

Canım anlatmistm annemlerle kaliyorum ve hergun deneme sansim yok evde erkek var odam yok ayri arada banyo ckisinda haliya yatyorum 20dk oyle haftada 2 kez falan goze batmak istemyrm :( ben kramp girinxe cekiyorum iste senin ilkin esinle nasl oldu ne yaptktan sonra karar verdn korkmadn?bacaklarda uyusman oldumu?

Canım anlatmistm annemlerle kaliyorum ve hergun deneme sansim yok evde erkek var odam yok ayri arada banyo ckisinda haliya yatyorum 20dk oyle haftada 2 kez falan goze batmak istemyrm :KK43: ben kramp girinxe cekiyorum iste senin ilkin esinle nasl oldu ne yaptktan sonra karar verdn korkmadn?bacaklarda uyusman oldumu?
evde birileri olması olumsuz etkiler tabi insanı canım ben hetgün egzersiz yapıyodum günde 2 defa yapıyodum bazen olmuyodu 2 saat ugraşıyodum olması için sanırım insanın gününden gününe degişiyo bende onlamıodum insanın moreli bozuluy ister istemez mesela bıgün aparatla süper calışıom ertesi gün yapamadıgım oluyodu aparatlarla calıştım p.s boyutunda aparatı yapmaya başlayınca sürekli onunla calışmaya başladım 20 dakika falan içimden cıkarmıyodum sürekli ileri geri yapmaya başlamıştım aparatla acımadıgını beynimin kabullenmesi için herşeyi yaptım evin içinde aparatla yürüdüm tabi normal bi yürüyüş olmuyo ama öylede denemek istedm son aşamada aparatı yatagın üzerinde elimle tuttum sanki p.s gibi onun üzerine oturmayı denedim hem o esnadaki yönünü anlamak için bi kaç günde öyle çalıştım sürekli ileri geri yaptım o pozisyonda daha sonra eşimle deneme yapma niyetinde degildim hala çalışmam lazım diye düşünüyodum ama hadi deneyelim olmaz ama demiştik ama allahım o gün benim kurtulamaı nasip etti bana işallah herkeste kurtulur

uzun zaman önce cinsel ilişkide çok kastığımı farkettim, bi doktora gittim, bana dedi sen vajinismussun, psikoloğa yönlendirdi. ben gitmedim. aradan epey zaman geçti sevgilimle sürekli denemeye devam ettik(1 yıl kadar belki), sonra aslında girebileceğini ama orda bişeyin bana acı verdiğini düşünüyordum. tekrar doktora gittim. Dedi ki, yoo sen vajinismus değilsin sadece kızlık zarın kalın ağrı yapıyor dedi. Çok zorlanırsan bi operasyonla alırız dedi. Yine bi ümit, uğraştık ettik, olmadı. bu kez zarı aldırmaya karar verdim. bir dr.a gittim. derdimi anlattım. eşinin-nişanlının bu operasyona izin veriyorum diye bir kağıt imzalamasından bahsetti. etik olarak uygun bulmadım. kendi vucudumda yapacağım değişiklik hiç kimsenin iznine bağlı olamaz benim vucudum dedim ve çıktım. yine başka bir dr.a gittim muayene etti ve dedi ki yoo kızlık zarın normal. vajinismus değilsin, rahatla olur dedi. operasyon yapamam dedim. tabi aradan yıllar geçti nişanlıyım artık ama çıldırmamak elde değil. sonra hemen akabinde başka bir dr.a gittim o da vajinismus olmadığımı kendimle oynamam gerektiğini söyledi. bir operasyona gerek de yok dedi. uzun zaman erteledim. ne oynaması ben bakamıyor ve dokunamıyorum bile... artık çok sıkıldım. gerçekten bunca zamandır hem kendime verdiğim zarar hem müstakbel eşime verdiğim zarar (bunu yaşamaya hakkımızın olmadığını düşünüyorum elbette) üzerimde artık büyük bir baskı oluşturuyor. Çok çaresizim. Bir ara ayrılıp hayatımı yalnız geçirmeyi bile düşündüm. birbirimizi çok seviyoruz o asla ayrılmak konusunu kabul etmiyor ve etmeyecek -elbette benim de gerçek isteğim ayrılmak değil sorunu çözmek. vajinama dokunamıyorum yazdım bu forumda buldum kendimi, başaranların hikayesini okuyunca neden olmasın dedim ve bir ümit... ne olur adım adım yardım edin. doktorlar henüz evli değilsen hiçbir şekilde uğraşmıyor ve başından savıyorlar bunu anladım.
beni ister yanlış anlayın ister anlamayın .. benim anlamadığım ne bilionuzmu neden evlilik öncesi cinsel hayat yaşıosunuz hmm.. siz şuan birbinize haramsınız.. hiç utanma felan yokmuki sizde gercekten cokk samımı sekilde soruyorum yasınız kaç olursa olsun.. annelerinizin babalarınızın yüzlerine nası utanıp kızarmadan bakabiliosunuz hmmm.. hiçmi içiniz daralıp etmıo.. hem sen o uşakla evlenecem dion varmı bi garantin hmm.. sonra penisle deneme yapacam edecem diye hamile kalacan sonra nolacak.. unutma ölümle burun burunayız heran hersey olabilir.. ölümü gec ikinizin arasında ısteristemez bı sıkıntı cıkar sonra olan sana olur.. erkeklere hiç bi zaman bişi olmaz .. bence biraz mantıklı davran neden olmuoı diye.. hadi biz evliyiz kocalarımızla denioz ya sen evlenecegın adam o olacakmı olmayacakmı o bile belli değil .. belkide evlendikten sonra hic bi sorun olmayacak .. belkide allah seni uyarmaya çalışıo hmm birazda böyle düşün..

kusura bakma ben sana yardımcı olmam.. arkadaslar yardım ederse ederler bende tam olarak yenmiş degılım yenmiş olsam bile işin ucunda haram bişi varsa ben bulaşmam ... bence sende aklını kullan..

ama biz birbirimizi cookk sevioozzz .. ama bizz nişanlıyızz evleneceeezzz... deme .. dediğim gibi yalan dünya heran herşey olabilir.. sonra senin başın yanar sevdiğin adamınkisi değil..
gerçi bilmiom belkide sizin için o konular pek önemlü değildir.. benim için önemli ondan yazmak istedim.. neysehh aklını kullan allah yardımcın olsun ..........:KK51:

evde birileri olması olumsuz etkiler tabi insanı canım ben hetgün egzersiz yapıyodum günde 2 defa yapıyodum bazen olmuyodu 2 saat ugraşıyodum olması için sanırım insanın gününden gününe degişiyo bende onlamıodum insanın moreli bozuluy ister istemez mesela bıgün aparatla süper calışıom ertesi gün yapamadıgım oluyodu aparatlarla calıştım p.s boyutunda aparatı yapmaya başlayınca sürekli onunla calışmaya başladım 20 dakika falan içimden cıkarmıyodum sürekli ileri geri yapmaya başlamıştım aparatla acımadıgını beynimin kabullenmesi için herşeyi yaptım evin içinde aparatla yürüdüm tabi normal bi yürüyüş olmuyo ama öylede denemek istedm son aşamada aparatı yatagın üzerinde elimle tuttum sanki p.s gibi onun üzerine oturmayı denedim hem o esnadaki yönünü anlamak için bi kaç günde öyle çalıştım sürekli ileri geri yaptım o pozisyonda daha sonra eşimle deneme yapma niyetinde degildim hala çalışmam lazım diye düşünüyodum ama hadi deneyelim olmaz ama demiştik ama allahım o gün benim kurtulamaı nasip etti bana işallah herkeste kurtulur
Sendeki aparat en buyuk boy lac cm eni?
anladim suan yapabiliosun ilk deneme icin ben altta olmayi dusunuyodrum ama tecrubeli olarak sen ustemi otur diosun o bana dha kotu geliyor yapamayan icin yani nasl otururum ki ittiremem kendimi die yani :(

boyutunu hiç ölçmedim canım ya :( ben bacaklarımı cok kastıgım içi altta olmayı tercih etmedim bide aparatla sanki üst pozisyonda gibi çalıştıgım için o pozisyonda kendime güvenim geldi ilk normal egzersiz pozisyonunda yapıodum ben sonra aparatı yatagın üstüne koyup bacaklarmı acıp kendimi aparata iktiriyodum ilk denememde benimde başarısız oldugum oldu o zamanda daha ince aparatı yatagın üstüne koyup kendimi iktirmeyi denedim öyle öyle alışıyo insan canım

Back
X