uzun zaman önce cinsel ilişkide çok kastığımı farkettim, bi doktora gittim, bana dedi sen vajinismussun, psikoloğa yönlendirdi. ben gitmedim. aradan epey zaman geçti sevgilimle sürekli denemeye devam ettik(1 yıl kadar belki), sonra aslında girebileceğini ama orda bişeyin bana acı verdiğini düşünüyordum. tekrar doktora gittim. Dedi ki, yoo sen vajinismus değilsin sadece kızlık zarın kalın ağrı yapıyor dedi. Çok zorlanırsan bi operasyonla alırız dedi. Yine bi ümit, uğraştık ettik, olmadı. bu kez zarı aldırmaya karar verdim. bir dr.a gittim. derdimi anlattım. eşinin-nişanlının bu operasyona izin veriyorum diye bir kağıt imzalamasından bahsetti. etik olarak uygun bulmadım. kendi vucudumda yapacağım değişiklik hiç kimsenin iznine bağlı olamaz benim vucudum dedim ve çıktım. yine başka bir dr.a gittim muayene etti ve dedi ki yoo kızlık zarın normal. vajinismus değilsin, rahatla olur dedi. operasyon yapamam dedim. tabi aradan yıllar geçti nişanlıyım artık ama çıldırmamak elde değil. sonra hemen akabinde başka bir dr.a gittim o da vajinismus olmadığımı kendimle oynamam gerektiğini söyledi. bir operasyona gerek de yok dedi. uzun zaman erteledim. ne oynaması ben bakamıyor ve dokunamıyorum bile... artık çok sıkıldım. gerçekten bunca zamandır hem kendime verdiğim zarar hem müstakbel eşime verdiğim zarar (bunu yaşamaya hakkımızın olmadığını düşünüyorum elbette) üzerimde artık büyük bir baskı oluşturuyor. Çok çaresizim. Bir ara ayrılıp hayatımı yalnız geçirmeyi bile düşündüm. birbirimizi çok seviyoruz o asla ayrılmak konusunu kabul etmiyor ve etmeyecek -elbette benim de gerçek isteğim ayrılmak değil sorunu çözmek. vajinama dokunamıyorum yazdım bu forumda buldum kendimi, başaranların hikayesini okuyunca neden olmasın dedim ve bir ümit... ne olur adım adım yardım edin. doktorlar henüz evli değilsen hiçbir şekilde uğraşmıyor ve başından savıyorlar bunu anladım.