Cimcimem yanlış yaptığın bir şey yok, eğer bu yaşadığımız sorun fiziksel bir sorun olsaydı, çözülmesi daha kolay olurdu, alırdın bir baş ağrısı, diş ağrısı, kas gevşetici hapı her neyse, problemi çözmüş olurduk. Maalesef psikolojimizle savaşıyoruz ve bu hiç de kolay bir süreç değil. Ben bu illeti yendikten sonra 1 yıl boyunca ilaç kullandım, yenmeme rağmen bilinçaltım altüst olmuş, savaşırken yıpranmışım, hiç farkında değildim, gece çığlık atarak uyanırdım, yaşayan bilir, dünyanın tüm yükünü sırtlanmış gibi oluyor insan.
Zihnin rahat olduğunda yani sana ağır sözler sarf edecek olan eşin , odada olmadığında çok daha kolay alıyorsun, acısız, sızısız. Çünkü seni rahatsız eden, moralini bozan etken ortada olmuyor, bu seni rahatlatıyor. Mesela trafik polisi ortalarda yokken insanlar rahat davranıyor, onları tedirgin eden bir durum yok, ama uzaktan bir ekip gördüklerinde iki kelimeyi birleştirip cümle oluşturamazlar. Ne yaptım acaba, acaba bana ne diyecek tedirginliği var çünkü, umarım anlatabilmişimdir. Sende de bu kaygılar olduğundan, yapabileceğin bir şeyi yapamıyorsun. Kendini eşli deneme için hazır hissediyorsan eğer, birincisi p..si almak için hazır olduğunda gözlerini kapat ve şöyle düşün; orada,yanında eşin yok, alacağın nesne farzet ki bir mum, sen tek başına çalışma yapıyorsun ve aparatı almaya çalışıyorsun, ikincisi o gergin durumdan kurtulmak için kendini başka bir yerde hayal et, bir ormanda, kanyon vadilerin arasında serin suların içinden geçtiğini düşün, bilemiyorum neyse seni mutlu eden öyle yerler hayal et. Üçüncüsü ise benim yendiğim yöntem: vajinanın uzay boşluğu kadar geniş ve derin olduğunu düşün, orda canını yakacak hiçbir şey yok, ben almakta zorlanınca sadece bunu düşünüyordum ve bir anda giriyordu. Eşine de rica et, sessiz olsun, canını yakacak cümleler kullanmaktan kaçınsın, bu söylediklerimi gerçekten yaparsan, bu işi çözersin, önemli olan zihnine hükmetmek, hatta zihnini kandırmak. Zihnini sen yönetiyorsun senden zeki olamaz, kandır onu cimcimem, seni çok seviyorum ve sana inanıyorum..^^