• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben bugün 2 parmağa geçtim ama girişim çok acıdı hatta parmaklarım sığmadı devam edemedim moralim bozuldu 2 parmağı alamadım p.. nasıl gitcek biraz daha zorlasam sanki yırtılacak gibiydi.Vaf mu yardım etmek isteyen

Ya eşim bana parmak kemik bu yüzden acıyor demişti. Gerçekten de öyle. Kemik olduğu için rahat hissedemiyoruz aslında. P.. daha kolay oluyor diyorlar hatta

Kızlar ben bugün 2 parmağa geçtim ama girişim çok acıdı hatta parmaklarım sığmadı devam edemedim moralim bozuldu 2 parmağı alamadım p.. nasıl gitcek biraz daha zorlasam sanki yırtılacak gibiydi.Vaf mu yardım etmek isteyen
P.. . parmaktan daha kolay giriyor. Parmak kemikli oysa p... yumuşak doku. Bence önce beyninizi ben bu işi bu gün kesin hallediyorum diye sabah erkenden şartlayın ve akşama kadar da sürekli o modda olun. Akşam olucak ve bu iş bugün hallolucak bu gece huzurla uyuyucaz diye gün boyu tekrarla. Müziği aç dans et kendine en sevdiğin tatlıyı yap. Gün boyu kendini şımart. Mesele beyinde bitiyor. İlişkiden önce uzun uzun duş al sıcak su gevşetir seni. Duş alırken de beynine hep tekrarla. Birazdan bu iş biticek omuzlarımdaki yükten kurtulucam eşim de mutlu olucak huzurla uykuya dalıcaz diye kendini telkin ede ede duş al. Sonra da anı yaşa. Kimi zaman üşütür adet sancısı çekeriz ya hani. Zar yırtılırken hissedeceğin şey o adet sancısının onda biri kadar bile değil. Üstelik üç saniye sürecek ve o an diceksin ki bunca zaman boşuna korkmuşum. İçinde itfaiye hortumu kadar geniş boşluk var. Ordan bebek çıkıyor. Parmakla falan vakit kaybetme. Kendini eşine bırak.

Bu gece deneyelim olmazsa yarın yine deneriz, egzersiz yaparım yine deneriz falan diye aklından geçirirsen emin ol her deneme hüsranla sonuçlanacak. Bu bir erteleme hastalığı. beyninize " bugün bu iş bitecek" diyebildiğiniz gün buraya gelip "kızlar ben kurtuldum meğer ne kadar kolaymış boşuna korkmuşum" diye mesaj yazanlardan olacaksınız. Çünkü o gün o iş bitmiş olucak.

Arkadaşlar çok güzel anlatmış parmak egzersizi yapıyoruz ama asıl oraya uyumlu olan eşimiz aynı anahtar kilit gibi düşün ve herkes emin ol ilk denemede başarısız olabiliyor ama pes etmeden üstüne git ve nasıl yaparsan yap nefesi asla unutma nasıl gittiğini anlamayacaksın bile iki parmakta eşlide de.

Moral pozisyon krem tavsiyesi vs şekilde sosyal ağda bu sekilde yardim etmekden baska nasil bir fayda olabilir gelip birbirimizin elini tutacak degiliz heralde.:super:

Bol egzersiz krem sprey kendine guvenme sizin icin doğru pozisyon yenersiniz kizlar eşinize ve kendinize bunu çok gormeyin aylariniz yillariniz gecmesin boyle.iyi bayramlar
Gelip yardım et ozaman. Bem orada ne demek istediğimi gayet net açıkladığımı düşünüyorum.

Hepimize çok çok teşekkür ederim büyük bir hüsran içinde dalmıştım uykuya.Ben şu anda eşimden ayrıyım boş durmuyum diye egzersizleri yapıyorum buluşunca da regl olmuş olacağım onun sonunda inş. Ben de başaracağım.Dediklerinizi uygulayacağım inş. Dr.giriş dar dediğinde zaten çok üzülmüştüm sonra burda tekrardan umut buldum. Hayırlı sabahlar,hayırlı Bayramlar arkadaşlar

Hepimize çok çok teşekkür ederim büyük bir hüsran içinde dalmıştım uykuya.Ben şu anda eşimden ayrıyım boş durmuyum diye egzersizleri yapıyorum buluşunca da regl olmuş olacağım onun sonunda inş. Ben de başaracağım.Dediklerinizi uygulayacağım inş. Dr.giriş dar dediğinde zaten çok üzülmüştüm sonra burda tekrardan umut buldum. Hayırlı sabahlar,hayırlı Bayramlar arkadaşlar
Banada bekarken doktor oyle soylemisti bunun iliski ile alakasi yok gercekten 2-3 defa yapin daha sonra nasil olduguna siz bile inanamicaksiniz.parmak dilator bunlar zaten sert. p..ns hepsinden daha yumuşak hic zorlanmicaksiniz emin olun eşinizle uzaktaysaniz bu sizin icin + olur ozlemis olursunuz

Banada bekarken doktor oyle soylemisti bunun iliski ile alakasi yok gercekten 2-3 defa yapin daha sonra nasil olduguna siz bile inanamicaksiniz.parmak dilator bunlar zaten sert. p..ns hepsinden daha yumuşak hic zorlanmicaksiniz emin olun eşinizle uzaktaysaniz bu sizin icin + olur ozlemis olursunuz
İnş. Canım sence 2 parmağa devam edeyim mi yoksa hiç zorlamıyım mı?

5 yıldır çekiyorum bu derdi. İlk yıllarda titreyen bcaklarim eşi itme ağlama bitti. Yanma baskı hissi bitmedi. Ya kalın kizlik zaridir belki diye operasyonla zarı aldiricam ya da sprey deniycem. Zar aldıran ya da sprey kullananlar tecrübeleriniz değerli

Kizlar merhaba uzun zamandir bu başlığa girmiyordum tekrar yazayim belki umut olur sizlere. 2 yillik evliyim ve yarim iliskiyle hamile kaldim. Allah dileyen herkese nasip etsin hayirlisi ile. Hala vajiliyim ama yolun sonuna gelmis gibiyim. Gebeligimde 6. Aya girince yenmem gerektigi icin ve normal dogum denemek istedigim icin hep kactigim egzersizlerin ustune gittim. İki parmaktan sonra gecen ay dilator set aldim cok gec kalmisim keske daha erken alsaydim diyorum. Oraya bisey girdigini hatta cok rahat girebildigini hayretler icinde izliyorum:)) lutfen pes etmeyin ustune gidin kacmakla olmuyor. Bide bilgisi olanlar yazarsa sevinirim dilatorde 4.yu cok kolay yapabildim ilk defa ama zar esnek olmasaydi yirtilirdi herhalde diyorum siz ne dersiniz? Zaten dr muayenede 2 centik var demisti ama hala yirtilicak bi zar var mi merak ediyorum

Kizlar merhaba uzun zamandir bu başlığa girmiyordum tekrar yazayim belki umut olur sizlere. 2 yillik evliyim ve yarim iliskiyle hamile kaldim. Allah dileyen herkese nasip etsin hayirlisi ile. Hala vajiliyim ama yolun sonuna gelmis gibiyim. Gebeligimde 6. Aya girince yenmem gerektigi icin ve normal dogum denemek istedigim icin hep kactigim egzersizlerin ustune gittim. İki parmaktan sonra gecen ay dilator set aldim cok gec kalmisim keske daha erken alsaydim diyorum. Oraya bisey girdigini hatta cok rahat girebildigini hayretler icinde izliyorum:)) lutfen pes etmeyin ustune gidin kacmakla olmuyor. Bide bilgisi olanlar yazarsa sevinirim dilatorde 4.yu cok kolay yapabildim ilk defa ama zar esnek olmasaydi yirtilirdi herhalde diyorum siz ne dersiniz? Zaten dr muayenede 2 centik var demisti ama hala yirtilicak bi zar var mi merak ediyorum
Canım ben senelerce vajinsmın üstüne boşalttırmıştım eşimi işte çaresizlik belki çocuk tutar mı diye arkadaşlarım kızdı vajinusmusu yenmeden yapma çok zor olur sonra diye ama çok zor günlerdi gerçekten hala yapmadık ama parmak egzersiziyle ben de uğraşıyorum sen yine içine alabiliyormussun ben o kadarını yapsam gerisi gelir diye düşünüyorum ama dün 2 parmağı alamadım girişim çok dardı arkadaşlar girer dene dediler ama bakalım

5 yıldır çekiyorum bu derdi. İlk yıllarda titreyen bcaklarim eşi itme ağlama bitti. Yanma baskı hissi bitmedi. Ya kalın kizlik zaridir belki diye operasyonla zarı aldiricam ya da sprey deniycem. Zar aldıran ya da sprey kullananlar tecrübeleriniz değerli
Dr.gitsen sorarsın kalın mı diye ben de zarı hiç hissedemiyorum esnek mi daha ileride mi anlamadım sadece doktor zarın duruyor demişti o kadar

Canım ben senelerce vajinsmın üstüne boşalttırmıştım eşimi işte çaresizlik belki çocuk tutar mı diye arkadaşlarım kızdı vajinusmusu yenmeden yapma çok zor olur sonra diye ama çok zor günlerdi gerçekten hala yapmadık ama parmak egzersiziyle ben de uğraşıyorum sen yine içine alabiliyormussun ben o kadarını yapsam gerisi gelir diye düşünüyorum ama dün 2 parmağı alamadım girişim çok dardı arkadaşlar girer dene dediler ama bakalım
Canim her sey kafada bitiyor bende bazen kendimi beynen kapatiyorum dilatoru alamiyorum en kucugu bile ama bazen o kadar baside indirgiyorum ki herkes yapiyor ben niye yapmiyim diye o zaman aciliyor cok garip:) cem kecenin tabiri gibi bu hastalik aslinda beyinismus insallah yenicez tek care orayla fazla hasir nesir olmak ara vermeden ustune gitmek

Canim her sey kafada bitiyor bende bazen kendimi beynen kapatiyorum dilatoru alamiyorum en kucugu bile ama bazen o kadar baside indirgiyorum ki herkes yapiyor ben niye yapmiyim diye o zaman aciliyor cok garip:) cem kecenin tabiri gibi bu hastalik aslinda beyinismus insallah yenicez tek care orayla fazla hasir nesir olmak ara vermeden ustune gitmek
Fazlaca ilgileniyorum her gece ziyaret ediyorumbakalım çok umutluyum ve de bebek istiyorum psikolojim hiç normal değil bu sefer de olmazsa bünyem kaldırır mı bilmiyorum

Ben bu gece de 2 parmağı başaramadım yani beyinle ilgili değil gibi resmen dar 1 çok rahat giriyor 2 de derimin gerildiğini hissediyorum yırtılacak hissi yaşıyorum penis yumuşak doku olduğu için oraya göre şekil alır düşüncesi son umudum

Bu sekilde denemeden geçmeyin....arkalarda kaldiği icin arada paylaşiyorum yardimci olsun sizlere boyle yapip yenen cok kisi var
[QUOTE="Palaspandaras, post: 56801097, member: 749005"

########### oncelikle yatak ucu gibi biyere uzanin,belinizin altina yastik koyun pozisyon onemlii..ayaklarinizla biyerden destek alin sandik vardi benim oraya koydum ayaklarimi.esiniz icine dogru cubukla sıksın spreyi yedi sekiz fıs, evet yanicak ama geciyor...esiniz vazelin sursun yavasca ice girmeye baslasin sakin olun hissettiginiz sadece baski aci yok cunku orasi uyustu...zorlandiginiz yerde nefes alip verip oranizla ıkının zaten esiniz ice dogru girmeye baslamis olacak ve siz aci vs hissetmiceksiniz..iki uc denemede spreyle yapin ve vazelin sevsmeyide uzun tutun esinize odaklanin...daha sonra pens pıt diye kendi girecek zaten.ilk evlenilen zamanlarda orasi herkesin hassas zaten, zamanla alisicak hassaslik gecicek ve zevk almaya baslicaksiniz...tahris olayini cogu kisi yasamadi bence denemeye değer aparatlara doktorlara bosa para vermeyin esinizede sizede yazik...not: aylarca ugrastim bu sorunla dusununce bile tansiyonu dusup bayilan kusan durumu cok vahim olan o zamanlar,sizleri cok iyi anlayan bir eski vajili:)[/QUOTE]

Back
X