vajinismus olup parmak egzersizi yapamayanlar bir onerim var

Evli mutlu hnm bana ilaçların isimlerini yazar mısın bende kurtulmak istiyorum artık sanki kadın değilim erteliye erteliye 13sene oldu
Tmm yazicam ozelden nete giremiyorum bu aralar kusura bakmayin bende 5 sene cektim insallah kurtulursunuz bi an once sizi cok iyi anliyorum

ilaçları alamadıgım için yerimde sayıyorum hala canım ama yapacam kararlıyım dualarınızı eksik etmeyin çok zor durum bu durum ya Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah

sprey hiç bir yerde yok ona benzeyen varmış aynı işlevi yapıyormuş ama cesaret edip alamadım sonuçta vajinaya sıkılcak varmı değişik marka kullanan

sprey hiç bir yerde yok ona benzeyen varmış aynı işlevi yapıyormuş ama cesaret edip alamadım sonuçta vajinaya sıkılcak varmı değişik marka kullanan
Benimde eşim bugün alican inşallah vardır yaa

Cnm sadece 1kere kullanacaksin oranin duvar olmadigini esnedigini gorunce zaten korkun kalmicak al dene bence insallah kurtulursun bi an once

ilaçları alamadıgım için yerimde sayıyorum hala canım ama yapacam kararlıyım dualarınızı eksik etmeyin çok zor durum bu durum ya Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah
İnsallah cnm sende kurtulursun umarim bi an once :)

Çok özür diliyorum öncelikle bende bu sitede yeniyim Ama 2 aydır aynı dertten müzdaripim banada özelden hangi ilaçları kullandığınızı yazabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar o sprey şuan piyasada yok ben uzun zamandır araştırıyorum buradaki arkadaşımızla mesajlaşmıştım sonra piyasada vemcaıne diye bir ilaç var oda aynı işlevi görüyor içini okudum epilasyonda özellikle doğumdan sonra dikiş aşamasında kullanışıyormuş oradan vajinaya sıkılabileceği anlaşılıyor kas gevşetici olarakta Kuiflex kullanabilirsiniz inşallah. Hepimiz kurtuluruz bu dertten

Vajinanın içinemi sıkıcaz bu spreyi kullananlar yaktığını soyledide

Hafif yanma mutlaka olacaktır ben az bişey sıktım sadece denemek amaçlı öyle yerinde duramayacak kadar yakmıyor zaten çok az zaman yakıyor uyuşukluk hissi gelince oda geçiyor ama benim tavsiyem emla krem kullanın öncesinde o daha az yakıyor sonraca bu spreyi sıkın...

Evet vajinanın içi ve çevresi ben hatta hafif bacaklarımada sıkmayı düşünüyorum çünkü hemen bacaklarım kapanıyor...

Yok yazmıyor bildiğim kadarıyla olmadı anestol krem var onuda kullanabilirrsiniz daha uygun...

Anestolu kullandım hiç uyuşturmadı bile spreyi denicem sen kaç senelik vajinusmussun

1 yıl oldu 2 ay psikolojik destekte aldım ama parmak egzersizleri falan Son olarak bunu deneyeceğim olmadı bursada bir doktor var onunla görüştüm oraya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…