Tmm yazicam ozelden nete giremiyorum bu aralar kusura bakmayin bende 5 sene cektim insallah kurtulursunuz bi an once sizi cok iyi anliyorumEvli mutlu hnm bana ilaçların isimlerini yazar mısın bende kurtulmak istiyorum artık sanki kadın değilim erteliye erteliye 13sene oldu
Tmm yazicam ozelden nete giremiyorum bu aralar kusura bakmayin bende 5 sene cektim insallah kurtulursunuz bi an once sizi cok iyi anliyorum
ilaçları alamadıgım için yerimde sayıyorum hala canım ama yapacam kararlıyım dualarınızı eksik etmeyin çok zor durum bu durum ya Rabbim kimsenin başına vermesin inşallahdualarım seninle cnm inşallah kabul olur.spreyi bol sık d e rin nefes ve ıkın eşin ilerlesin sende sabret biraz canın yansada sık dişini ben öyle yaptım sabrettm ve oldu.oeası acımıyo zaten biz oyle hissediyoruz rahat bırak kendini tmm.rezil olacak bişeyde yok cnm sen kotu bşy yapmıyosun oyle duşunme hastalık bu ve yeneceksin inşallah :) hadi iyi haberlerini bekliyorum
Benimde eşim bugün alican inşallah vardır yaasprey hiç bir yerde yok ona benzeyen varmış aynı işlevi yapıyormuş ama cesaret edip alamadım sonuçta vajinaya sıkılcak varmı değişik marka kullanan
Cnm sadece 1kere kullanacaksin oranin duvar olmadigini esnedigini gorunce zaten korkun kalmicak al dene bence insallah kurtulursun bi an oncesprey hiç bir yerde yok ona benzeyen varmış aynı işlevi yapıyormuş ama cesaret edip alamadım sonuçta vajinaya sıkılcak varmı değişik marka kullanan
İnsallah cnm sende kurtulursun umarim bi an once :)ilaçları alamadıgım için yerimde sayıyorum hala canım ama yapacam kararlıyım dualarınızı eksik etmeyin çok zor durum bu durum ya Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?