Ben ogretmenim okuldan eve gelir gelmez direk alistirma yapiyorum..bence erteleme sende.enazindan 15-20dk ni ayir .bu erteleme hastalugi unutma. Hemen basla
Ben ogretmenim okuldan eve gelir gelmez direk alistirma yapiyorum..bence erteleme sende.enazindan 15-20dk ni ayir .bu erteleme hastalugi unutma. Hemen basla
ben bacaklarimi sonuna kaar aciyorum.daha sonra bolca yag suruyorum.ikiniyorum ve ikinirken aparati ittiriyorumcnm bende mum egzersizinebaşladım 6 cmlık bi aparat hazırladım. İlk egzersizde çok zorlanmamıştım ama 2. mum egzersizinde çok zor oldu. parmakla yaparken parmağı kıvırırak yönü ayarlıyabılıyorum ama mumda olmuyor.yarım saatte anca alabılıyorum. dizlerimin üzerine çömelerek yapıyorum egzersizleri sende aparat egzersizi yapıyormussun puf noktası ver mı bu işin mumu nasıl tutup sokmam gerekiyor
Hapın ve sprey in adını verir misinbende parmak egzersizi yapamamıştım sadece kas gevşetici hap ve uyuşturucu spreyle yendim.sizinde benim gibi bian önce kurtulmanızı istiyorum
Arkadaşlar sprey hap ilaç inanın beyninizdw bitmiyorsa bu olay hiçbiri işe yaramıyor 1 2 ay önce bende bunlarla yenebileceğimi düşündüm ama olmadı vw benim için Son Nokta olmuştu 15 aylık evliydim ve tek bir ilerleme olmadı ben parmak egzersizi yapamıyordum içimde o sıcaklığı hissettikçe vazgeçiyordum ve 1 ay önce bursada destek aldım ve sadece 4 gün sürdü ve üzerine 15 gün azbişey zorlandım oda bacaklarınızı açmaya işte ilişkide nasıl davranman gerektiğini bilmediğin için oluyor eğer egzersiz yapamıyorsunuz mutlaka yardım alın herkesin biran önce bu kötü hastalıktann kurtulması temennisi ile
aynen ben de benim yok işte duvar orası deyip deyip ağlıyodum varmış şükür gördükÇok teşekkür ederim insan kendiyle aynı şeyleri yaşayanları görünce hem üzülüyor hem seviniyor bu ilçaları alınca uyuşuyor değil mi bişey hissetmiyorsun yani ben bi ara benim o küçük şeyden hiç yok sandım o kadar kapalı duruyordu ki:) sonra ayna karşısında ıkındım açılmaya başladı çok sevindim ama yinede çok küçük sanki yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler:)
daha önce aparat kullandım onu alabildim ama doktor parmak egzersizi yapmami söyledi ama parmak girmiyor baskı hissediyorum ne yapacağım i bilmiyorumParmak biraz zorlayabiliyor tavsiyem vibratör ama titreşimli olmayandan kullanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?