Canim bnde seninle ayni durumdayim 26 yasindaym iki bucuk aylik evliyim ilk denemeleeimizde dayanamicagim kadar asiri derecede aci cktim her denemeden sonra agliyordum cok psikolojim bzuldu cok kotu bir durum ne yapicagim bnde bilemiyorum terapi almayi dusunuyorum esim biraz daha bekleyelim diyor ,kendi kndime cabalicagim kegel egzrsizlerine baslafim 10 gundur cok faydaliymis birde cidden cinsel istegi arttiriyor birde parmk egzersizlerine baslicagim sende arastir insallah yeneriz kardesim Allah yardimcimiz olsun ..Merhaba 1 aylık evliyim, korkularım evlenmeden 1 hafta önce başladı. Evlendiğimiz günün gecesi arttı ve eşimle birlikte olmayı denedik ama çok kötü acı hissettim ve yapamıyacağıma inandım eşimin anlayışıyla ertesi güne kalmasını istedim kabul etti fakat o günden sonraki her denememizde yapamıyorum o acıya o şeyin bana gireceğine inanmıyorum :) bende öyle bi yer yok diyorum o günden bügüne birlikte olamadık. Eşim ne kadar anlayışlı olduysa da artık aklımdan çıkmıyor. Yalnız kaldığımda sadece bu konuyu düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. 27 yaşındayım daha bügüne kadar aynada kendime dahi bakmadım bu korkuyu yenmemde yardımcı olursanız sevinirim.
En azından bir kerede olsa bu tedirginliği korkuyu atlatmak istiyorumyardımlarınızı bekliyorum.
Merve yakiyor ben kullndim ama bir kac dk sonra geciyor cok sk kullnma mantar yapartşkler bişi danışmak istiyorum size emla tegadem diye sprey yakar dediler gerçekten yakıyo mu
Canim nereye gittinBen de kendi kendime denedim ama cesaretim yoktu canım çok yanıyordu.Sonradan özel bir kadın doğumcu cinsel terapistten yardım aldım, toplam 4 kere gittim.Çok farklı yöntemleri var parmak falan diil.Boşuna o kadar kendi kendime dert etmişim dedim.Allah şükür hallettim ve sonradan hamile bile kaldım ve bir oğlum varçokm mutluyum hamdolsun.
yaksada başka çarem kalmadı çok kötü bişi bu yaMerve yakiyor ben kullndim ama bir kac dk sonra geciyor cok sk kullnma mantar yapar
Amin canim insallahyaksada başka çarem kalmadı çok kötü bişi bu yaAllah yardımcımız olsun inşallah
Bnde 3 aylik evliyim yardima ihtiyacim var..parmak egzersizi yapabiliyorum..penisten daha ince bi cisimde sokabiliyorum.fakat daha kalin bisey soktugumda girmiyoanlaşıln pek kimsenn yardıma ihtiyacı yok..bnm gibi bu sorunu yasayan herkes buderttn kurtulsun istemiştim
Sendeki ayni sey bendede var napicaz bilmiyorumay ben de yapamıyorum parmak egzersizi, esnetiyorum ama dokunamıyorum nerdeyse, spreyle bi kez denedim, penisin belli bi bölümünü aldım ama devamı gelmedi sanki bi duvar bi sertlik vardı, sen nasıl yaptın canım, bn de mi bi tuhaflık var acaba?, ama muayene olmuştum yapısal bi sorun yoktu
Bende yapaMiyorum off yaaSendeki ayni sey bendede var napicaz bilmiyorum
Benn hersey sokabiluyorun vajinaya ama bugunki es dnememde basaramadimVajinusmus kabusu zaman bitecek :-( Allahim yardimini gönder...
Ben daha parmak egzersizlerine bile baslayamadim ki is guc ev bi turlu vakit kalmyo off yaaa ,insallah olucak canim pes etme cok yol katetmissin durmak yokBenn hersey sokabiluyorun vajinaya ama bugunki es dnememde basaramadimaz bisey girdi devami gelmedi ama pes etmicem.
Ben ogretmenim okuldan eve gelir gelmez direk alistirma yapiyorum..bence erteleme sende.enazindan 15-20dk ni ayir .bu erteleme hastalugi unutma. Hemen baslaBen daha parmak egzersizlerine bile baslayamadim ki is guc ev bi turlu vakit kalmyo off yaaa ,insallah olucak canim pes etme cok yol katetmissin durmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?