vajinismus olup parmak egzersizi yapamayanlar bir onerim var

Benim uzun zaman oldu 13sene yarım birleşme oluyo çok gittim kadın doğumculars sorun yok diyolar bu şekilde o çocuğum oldu

mrb.ben de 1 yıldır yaşıyorum bu sorunu.Doktora gidiyorum ama parmak egzersizlerini yapamıyorum.son olarak bi sakinleştirici verdi ama etkisi olduğunu da düşünmüyorum.Rica etsem ilaçların isimlerini bana da yazabilir misiniz.

Ben spreyle denedim olmadı ya yanlış sıktım bir yerlerde bir hatam var ama anlayamadım çok uyuşmadı ve yine bacaklarımı kapattım istemsiz

merhaba kızlar bende 2 aylık evliyim ama aynı sorunu yaşıyorum eşim çok anlayışlı ama ne kadar sürücek bu böyle diye düşünmeye başladım 2 ay sonuçta evlenirken böyle hayaller yoktu kullandığınız ilaçları çözüm bulan bana detaylı bi şekilde anlatırmı lütfen

Canim bnde seninle ayni durumdayim 26 yasindaym iki bucuk aylik evliyim ilk denemeleeimizde dayanamicagim kadar asiri derecede aci cktim her denemeden sonra agliyordum cok psikolojim bzuldu cok kotu bir durum ne yapicagim bnde bilemiyorum terapi almayi dusunuyorum esim biraz daha bekleyelim diyor ,kendi kndime cabalicagim kegel egzrsizlerine baslafim 10 gundur cok faydaliymis birde cidden cinsel istegi arttiriyor birde parmk egzersizlerine baslicagim sende arastir insallah yeneriz kardesim Allah yardimcimiz olsun ..

Tw
Canim nereye gittin

anlaşıln pek kimsenn yardıma ihtiyacı yok..bnm gibi bu sorunu yasayan herkes buderttn kurtulsun istemiştim
Bnde 3 aylik evliyim yardima ihtiyacim var..parmak egzersizi yapabiliyorum..penisten daha ince bi cisimde sokabiliyorum.fakat daha kalin bisey soktugumda girmiyo

Sendeki ayni sey bendede var napicaz bilmiyorum

Benn hersey sokabiluyorun vajinaya ama bugunki es dnememde basaramadimaz bisey girdi devami gelmedi ama pes etmicem.
Ben daha parmak egzersizlerine bile baslayamadim ki is guc ev bi turlu vakit kalmyo off yaaa ,insallah olucak canim pes etme cok yol katetmissin durmak yok

Ben daha parmak egzersizlerine bile baslayamadim ki is guc ev bi turlu vakit kalmyo off yaaa ,insallah olucak canim pes etme cok yol katetmissin durmak yok
Ben ogretmenim okuldan eve gelir gelmez direk alistirma yapiyorum..bence erteleme sende.enazindan 15-20dk ni ayir .bu erteleme hastalugi unutma. Hemen basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…