- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Baska bir doktora daha gitmeni öneririm. Bu tarz islemler bana yalan gibi geliyor. Para tuzagi gibi geliyor.Merhaba hanımlar
Ben 1.5 aylık evliyim. Bu zamana kadar tam bir ilişki yaşayamadık eşimle. İlk gün tam olmasa da bir kanamam oldu hem de baya oldu. Ama o duvar hissi hiçbir zaman geçmedi ve canım çok yanıyordu. Ben de doktora gittim ve aslında kızlık zarımın zarar görmediğini ve perdeli yapıda olduğunu öğrendim. Ameliyatla alacaklar. Aranızda himenektomi ameliyatı olan var mı?
Devlet hastanesinde olacağım. Para tuzağı ile ilgisi yok aslındaBaska bir doktora daha gitmeni öneririm. Bu tarz islemler bana yalan gibi geliyor. Para tuzagi gibi geliyor.
Baska bir doktora daha gitmeni öneririm. Bu tarz islemler bana yalan gibi geliyor. Para tuzagi gibi geliyor.
Çok fazla erken. Hadi o zarı aldılar oradan siz daha rahat ilişkiye gireceğinizi zannetmeyin. bence bekleyin zamanla kendiliğinden yırtılır zaten daha çok yeni evlisinizMerhaba hanımlar
Ben 1.5 aylık evliyim. Bu zamana kadar tam bir ilişki yaşayamadık eşimle. İlk gün tam olmasa da bir kanamam oldu hem de baya oldu. Ama o duvar hissi hiçbir zaman geçmedi ve canım çok yanıyordu. Ben de doktora gittim ve aslında kızlık zarımın zarar görmediğini ve perdeli yapıda olduğunu öğrendim. Ameliyatla alacaklar. Aranızda himenektomi ameliyatı olan var mı?
Bakin iste dedigim gibi.Bende özel bir doktora vajinismus için gittim , muayenede kızlık zarının kalın olduğunu , bu yüzden ilişkiye giremedigimi söyledi , operasyonla kızlık zarını aldı ,iki ay oldu ama hala ilişkiye giremiyorum , çözüm olmadı bende
hanımefendi zar kalın olduğu için kendiliğinden yırtılırsa kontrol edilemeyen bir kanama olduğu için doktorlar bu zarı alıyorlar.Çok fazla erken. Hadi o zarı aldılar oradan siz daha rahat ilişkiye gireceğinizi zannetmeyin. bence bekleyin zamanla kendiliğinden yırtılır zaten daha çok yeni evlisiniz
Sizin psikolojik olarak devam etmişBende özel bir doktora vajinismus için gittim , muayenede kızlık zarının kalın olduğunu , bu yüzden ilişkiye giremedigimi söyledi , operasyonla kızlık zarını aldı ,iki ay oldu ama hala ilişkiye giremiyorum , çözüm olmadı bende
Bazılarının gerçekten kalın yada büyük ölçüde kapalı olduğu söyleniyorKizlik zarindan boyle bahsettikleri icin saniyoruz ki kalin bir et bir doku zorlandıkça aciyacak bir sey. Agzimizda soyulan deri gibi bir sey. Ve zaten açıkligi var adet kani akıyor. Bu operasyonu olmak icin acele etmeyin. Baska bir doktora muayene olun. Tucari kaygi gütmeyen birine.
Sizin devam etmeyeceğinin garantisi ne? Bu hastalik tamamen psikolojik zaten. Zar falan hikaye.Sizin psikolojik olarak devam etmiş
Kim tarafindan? Kesinlikle inandirici gelmiyor bana.Bazılarının gerçekten kalın yada büyük ölçüde kapalı olduğu söyleniyor
Arkadaşım siz bu ameliyatı oldunuz mu? Buraya insanlar bir derdi varsa çare bulmaya bazen fikir sormaya geliyor. Bakın soruda ne diyor. Aranızda himenektomi ameliyatı olan var mı diyor. Gelin negatif negatif konuşun halk hekimliği yapmaya kalkın demiyorSizin devam etmeyeceğinin garantisi ne? Bu hastalik tamamen psikolojik zaten. Zar falan hikaye.
Merhaba benımde bı arkadasım oldu bu amelıyatı ama hıc faydası olmadı , 1 sene vajınusmus devam etti sonra işte baska yontemlerle cozdu bosuna oldum o anelıyatı dıyor şimdiMerhaba hanımlar
Yani Google görsellerini arattığımız zaman hymen dokusunun çeşitli örnekleri çıkıyorKim tarafindan? Kesinlikle inandirici gelmiyor bana.
Kizlik zarindan boyle bahsettikleri icin saniyoruz ki kalin bir et bir doku zorlandıkça aciyacak bir sey. Agzimizda soyulan deri gibi bir sey. Ve zaten açıkligi var adet kani akıyor. Bu operasyonu olmak icin acele etmeyin. Baska bir doktora muayene olun. Tucari kaygi gütmeyen birine.
Merhaba kızlık zarının kalın olması ve yırtılması halinde aşırı kanamanın olmasını önlemek amacıyla yapılan bir ameliyat himenektomi. Kendi kendine de yırtılabilir evet ama çok acılı olabilirmiş ve kanama çok fazla olurmuş. Bu zar tipine sahip insanlar zaten vajinismusa eğilim gösterebiliyor. Ancak cinsel ilişkinin olabilmesi için önce fiziksel olarak sorun olmaması gerekiyor ki bu bir sorun. Gerisi psikolojik olarak devam ediyor. Doktor kendi üzerine düşeni yapmış ama arkadaşınız psikolojik olarak atalatamamış hala demekkiMerhaba benımde bı arkadasım oldu bu amelıyatı ama hıc faydası olmadı , 1 sene vajınusmus devam etti sonra işte baska yontemlerle cozdu bosuna oldum o anelıyatı dıyor şimdi
Ben de eşimle ilk ilişki yaşadığımda dr gittim kanama da gelmişti ama dr hala bakire olduğumu söylemiştiHayir agzimizda soyulan deri gibi birsey oldugunu herkes icin soyleyemeyiz.. Bunun herkeste farkli yapilarda oldugunu siz de biliyorsunuzdur. Kendi adima yasadiklarimi ben biliyorum cok cok fazla kanamam oldu ki bunu doktor bana soylemisti olacak diye. Ama ben hic korkmadim cunku herkesin yapisi farkli. Kimisinde bir damla kan olmuyor. Kimisi de benim gibi zor zamanlar geciriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?