Vajinismus sanıyordum ama.. (himenektomi)

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Merhaba hanımlar
Ben 1.5 aylık evliyim. Bu zamana kadar tam bir ilişki yaşayamadık eşimle. İlk gün tam olmasa da bir kanamam oldu hem de baya oldu. Ama o duvar hissi hiçbir zaman geçmedi ve canım çok yanıyordu. Ben de doktora gittim ve aslında kızlık zarımın zarar görmediğini ve perdeli yapıda olduğunu öğrendim. Ameliyatla alacaklar. Aranızda himenektomi ameliyatı olan var mı?

Baska bir doktora daha gitmeni öneririm. Bu tarz islemler bana yalan gibi geliyor. Para tuzagi gibi geliyor.

Bende özel bir doktora vajinismus için gittim , muayenede kızlık zarının kalın olduğunu , bu yüzden ilişkiye giremedigimi söyledi , operasyonla kızlık zarını aldı ,iki ay oldu ama hala ilişkiye giremiyorum , çözüm olmadı bende

Baska bir doktora daha gitmeni öneririm. Bu tarz islemler bana yalan gibi geliyor. Para tuzagi gibi geliyor.
Çok fazla erken. Hadi o zarı aldılar oradan siz daha rahat ilişkiye gireceğinizi zannetmeyin. bence bekleyin zamanla kendiliğinden yırtılır zaten daha çok yeni evlisiniz

Bakin iste dedigim gibi.

Çok fazla erken. Hadi o zarı aldılar oradan siz daha rahat ilişkiye gireceğinizi zannetmeyin. bence bekleyin zamanla kendiliğinden yırtılır zaten daha çok yeni evlisiniz
hanımefendi zar kalın olduğu için kendiliğinden yırtılırsa kontrol edilemeyen bir kanama olduğu için doktorlar bu zarı alıyorlar.

Sizin psikolojik olarak devam etmiş

Kizlik zarindan boyle bahsettikleri icin saniyoruz ki kalin bir et bir doku zorlandıkça aciyacak bir sey. Agzimizda soyulan deri gibi bir sey. Ve zaten açıkligi var adet kani akıyor. Bu operasyonu olmak icin acele etmeyin. Baska bir doktora muayene olun. Tucari kaygi gütmeyen birine.

Bazılarının gerçekten kalın yada büyük ölçüde kapalı olduğu söyleniyor

Sizin devam etmeyeceğinin garantisi ne? Bu hastalik tamamen psikolojik zaten. Zar falan hikaye.
Arkadaşım siz bu ameliyatı oldunuz mu? Buraya insanlar bir derdi varsa çare bulmaya bazen fikir sormaya geliyor. Bakın soruda ne diyor. Aranızda himenektomi ameliyatı olan var mı diyor. Gelin negatif negatif konuşun halk hekimliği yapmaya kalkın demiyor

Merhaba benımde bı arkadasım oldu bu amelıyatı ama hıc faydası olmadı , 1 sene vajınusmus devam etti sonra işte baska yontemlerle cozdu bosuna oldum o anelıyatı dıyor şimdi

Bu arada yorumları okumadım eleştirmek icin degil canım biraz daha araştır istersen boşuna olma amelıyatı dıye yazdım

Hayir agzimizda soyulan deri gibi birsey oldugunu herkes icin soyleyemeyiz.. Bunun herkeste farkli yapilarda oldugunu siz de biliyorsunuzdur. Kendi adima yasadiklarimi ben biliyorum cok cok fazla kanamam oldu ki bunu doktor bana soylemisti olacak diye. Ama ben hic korkmadim cunku herkesin yapisi farkli. Kimisinde bir damla kan olmuyor. Kimisi de benim gibi zor zamanlar geciriyor.

Merhaba benımde bı arkadasım oldu bu amelıyatı ama hıc faydası olmadı , 1 sene vajınusmus devam etti sonra işte baska yontemlerle cozdu bosuna oldum o anelıyatı dıyor şimdi
Merhaba kızlık zarının kalın olması ve yırtılması halinde aşırı kanamanın olmasını önlemek amacıyla yapılan bir ameliyat himenektomi. Kendi kendine de yırtılabilir evet ama çok acılı olabilirmiş ve kanama çok fazla olurmuş. Bu zar tipine sahip insanlar zaten vajinismusa eğilim gösterebiliyor. Ancak cinsel ilişkinin olabilmesi için önce fiziksel olarak sorun olmaması gerekiyor ki bu bir sorun. Gerisi psikolojik olarak devam ediyor. Doktor kendi üzerine düşeni yapmış ama arkadaşınız psikolojik olarak atalatamamış hala demekki

Ben de eşimle ilk ilişki yaşadığımda dr gittim kanama da gelmişti ama dr hala bakire olduğumu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…