Vajinismus sanıyordum ama.. (himenektomi)

Ben de eşimle ilk ilişki yaşadığımda dr gittim kanama da gelmişti ama dr hala bakire olduğumu söylemişti

Bu da bir ornek. İste vucutlarimiz tek fabrikadan cikmamis sonucta her birimiz farkli yasiyoruz bu durumu. Benim icin hic kolay olmadi kalinliktan.

Ben vajinismustum. Soracagin danisacagin kisi benim burada. Herkese ters ters konusuyorsun. Ameliyattan sonra iliskiye giremiyorum diye bize aglayacaksin yine. Kimse senin kötülüğünü istemiyor. Ameliyat oldum hala iliskiye giremiyorum diyene de ust duzey bir bilgi ile sizinki psikolojik olarak gecmemis diyorsunuz. Dinlemeyin bakalim bizi. Elinize ne geçecek.

Siz önce dikkatli bir şekilde sorduğum soruyu okuyun. Bana vajinismus tanısı konuşmadı hanımefendi. Sizden başka da kimseyle ters bir şekilde konuşmadım ki gereksiz negatiflik yapan insanlara karşı da pozitif bir şekilde yaklaşamam. Ben bu ameliyatı olan var mı olan varsa onlarla konuşmak istediğim için bir soru sordum. Kafanıza göre halk hekimliğine bürünmüşsünüz. O zar herkeste farklıdır. Benimki gibi kalın ve perdeli zar tipinde evet kendi kendine yırtılma olur ama bu çok acılı ve aşırı kanamalı bir şekilde olur. Bu da kişiyi vajinismusa iter. Cinsel ilişkinin olabilmesi için öncelikle fizyolojik sorunların ortadan kaldırılması gerekir. Fizyolojik sorunlar kalktıktan sonra psikolojik bir problem varsa halledilir. Ama fizyolojik bir sorun varken psikolojik kısmına takılırsanız ilerleme kaydedemezsiniz. Bu bu kadar basit. Yukarıdaki arkadaşa da yanlış bir şey söylemedim arkadaşı demekki fizyolojik olarak tedavisini olmuş ama psikolojik olarak tedavi yardım alası gerekiyor demekki ilerleme olmamış. Ne kadar negatif bir insansınız yazık

Seni kandirmalarina izin verme diye konustum negatif oldum. Nasilsan oyle cevaplar alirsin. Anlattilarimla vajinismusu yenenler var. Dualar tesekkurler ediyor. Size de yol gosteriyorum nefret kusuyorsunuz. Iyilesemeyince gelip burada ağlayacaksin. O zaman dersin hakliymis diye.

Hanımefendi en az 6, 7 farklı yapıda kızlık zarı var neden herkesteki aynı şey gibi yorumlar yapıyorsunuz anlamadım? Doktorsanız amenna ama değilseniz insanları yanlış yönlendirmeyin..kendi bildiğinizi sanki tek doğruymuş gibi üstüne basa basa yazıyorsunuz pes.

Teşekkür ediyorum arkadaşım.

turquoissee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…